אם הייתם יכולים לשאול את מייקל שאלה אחת

abigaillovesmj

New member
אם הייתם יכולים לשאול את מייקל שאלה אחת

מה הייתם שואלים?

נגיד וכל מעריץ בעולם היה מקבל הזדמנות לשאול את מייקל רק שאלה אחת, מה הייתם שואלים אותו?

אני הייתי שואלת: אתה אוהב אותי?

זאת שאלה טיפשית, אוליי חלקכם יחשבו ככה... אבל אני לא אשאל את מייקל את השאלה הזאת מהצד של להתאהב, אני אשאל אותי בצורה של "אתה אוהבת אותי בתור בן אדם?". כי אני תמיד מרגישה שאני בן אדם רע, ושכל העולם נגדי, שכולם שונאים אותי, שחושבים שאני כזאת קשיחה, אז אני בטח הביץ' של החיים... אבל אני לא, הלב שלי רך ממה שהם חושבים. ואני בן אדם ביישן, שקשה לו להכיר אנשים חדשים פנים מול פנים, אני סגורה... וקשה לי להיפתח, בלשון המעטה.
הסיבה הגדולה ביותר היא, שחתולה שלי נפטרה לפניי חודשיים [בערך] מסרטן, ועד עכשיו אני מרגישה שזאת אשמתי, עד עכשיו אני מרגישה שזה הרס לי את העולם, אני מרגישה שזה הרס את עצמי. כל דבר קטן שאני רגישה שזה לא במקום, ישר משתלטת עליי המחשבה שאני בן אדם נוראי, ושכולם בטוח שונאים אותי. מייקל, שתמיד רואה את הפנימיות, ולא את המסכה... יגרום לי להבין עם התשובה שלו, מי אני באמת...

mjisapeterpan

New member
ווואווווווו, למה ככה?

יש דברים שהם ממש לא בשליטתנו, גם לא מוות של חתול אהוב עלינו.
סליחה היא המפתח לאושר ולאהבה , בעיקר אהבת חינם שהיא היפה מבין כולם.
אם תלמדי לסלוח לעצמך ולהבין שמאוד חשוב להתמקד בדברים הטובים, בטוב שאת יכולה להעניק לעצמך זה כבר יקרין אל סביבתך
את תאהבי את עצמך ואז גם את כולם, את תסלחי לעצמך וגם לכולם.
אף אחד לא מושלם גם לא מצויין לרוב , כולנו עושים טעויות כלונו פוגעים באחרים גם אם אנחו אנישם כ"כ טובים, סביר להניח שגם מייקל פגע בקרובים אליו במקרה או שלא
מה שחשוב הוא להבין לנסות לבין ולסלוח.

:)

משתתפת בצערך על החתול שלך

morigo

New member
וואו!

טוב, חשבתי על זה בזמן המקלחת, הגעתי למסקנה שאין דבר כזה לשאול דבר אחד...יש לי מלא שאלות ואני לא יכולה לבחור מתוכן!
קודם כל הייתי משבחת אותו על שהוא הצליח להישאר שפוי מכל תקופת שנת 93 עד 2005 - אני בדיוק בתקופה שאני מתעמקת בכל הנושא הזה של ההטרדה והמשפט... ואני לא מבינה איך הוא הצליח לקחת כל פעם נשימה ולא להשתגע... אני כבר השתגעתי...
נראה לי שהייתי שואלת אותו מה בדיוק קרה בחדר שלו ב-25 ביוני 2009 מלפנות בוקר עד הרגע שאיבד הכרה...

spirit0805

New member
הייתי מבקשת להפוך לחברה שלו...

לא חברה חברה, אלא כמו שהוא היה עם אליזבת', כי אני יודעת שזה יכול לעבוד שנינו יחד, אנחנו ממש מתאימים לדעתי, יש לנו כמעט כל מכנה משותף אפשרי

nikita5s1

New member
הייתי שואלת

מה השתבש בקשר שלו עם ליסה מארי והאם האהבה בניהם הייתה אמיתית

אולי זה קצת שטחי אבל תמיד סקרן אותי הקשר בניהם כי היה נדמה כאילו היא באמת אהבה אותו ושהוא דיי חטא לה עם כל הלחץ על ילדים.
משהו שם הריח כאילו הוא לא באמת אהב אותה וחיפש לנצל להתחתן ולהביא ילדים. בגלל שזה לא מסתדר לי עם האופי של מייקל הייתי רוצה לדעת מה באמת קרה שם

regiof

New member
לא הייתי מעיזה לשאול - יש מספיק אנשים

שעשו את העבודה. הדבר היחיד שהייתי אומרת לו - שזה מדהים כמה אהבה , וטוב לב יכול להיות באדם אחד.

regiof

New member
אני חושבת שהדבר האחרון שהוא צריך זה

שאנשים שואלים ושואלים - וכולנו יודעים שרק דברים רעים יכולים לצאת מכל החטטנות הזאת. פשוט צריך לאהוב אותו ללא תנאי.

m195809ppb19

New member
הייתי שואלת...

מדוע הוא לא הגיש תביעה נגד "סוני" על כך שהם טרפדו לו את האלבום הנפלא "בלתי מנוצח"?

m195809ppb19

New member
בעניין השאלה שהייתי שואלת...

להזכירך, הקונספירציה שחברת התקליטים "סוני ניהלה נגד מייקל הייתה ב 2001, ולעומת זאת המשפט נערך ב2005.אני מרגישה צורך עז לשאול את השאלה הנ"ל מאחר וידוע לי מתוך האתר "האיש שלא הכרתם" שמייקל השקיע הון תועפות עבור האלבום וזה כלל וכלל לא הוגן שסוני לא שילמה על העוול שעשתה למייקל.המעשה שלהם בלתי נסלח והלוואי שידוענים יעשו עליה חרם רציני.

א1ב2ג33

New member
וואי, זו שאלה שכ"כ נוגעת בי ומרגשת אותי!!!!

הייתי רוצה לשאול את מייקל כל כך הרבה שאלות!!!
מי שקרא את ההודעה הראשונה שלי פה בפורום יודע שחלומי היה להכיר אותו אישית.
רציתי להיות בת זוגתו ושהוא יהייה בן זוגי....רציתי להתחתן איתו.....התאהבתי בו כל כך.....
עד היום אני מאוהבת בו ופעמים לא יודעת איך להתמודד עם זה....
ובכן לא הייתי מסתפקת בשאלה אחת.
אני צריכה לפחות 3 שאלות אותן אוכל לשאול
אני אנסה:
וואי, אני לא מצליחה...

אני חושבת שהייתי מתחילה את השאלה כך:

אני שמעתי הרבה שירים שלך ושמתי לב שאתה מבטא בהרבה מהם המון אכזבה וכעס ובדידות ממערכות יחסים זוגיים ורומנטיים שהיו לך עם נשים.
האם היתה לך מערכת יחסים בה חשת שהבת זוג מבינה אותך באמת, מעריכה את מי שאתה ואת מה שאתה, אוהבת אותך באמת ולא איתך בגלל איזשהם אינטרסים אישיים שלה,
תומכת בך ולצידך גם בתקופות שאתה לא בשיאך?
האם אי פעם היית מרוצה מקשר זוגי שהיה לך עם מישהי?

וזה רק על קצה הקרחון!!!
יש לי המון דברים לספר ולהגיד לו והמון שאלות לשאול אותו
אבל לפני הכל הייתי אומרת לו שאני כל כך אוהבת אותו, שהוא כל כך נגע לליבי!!!
ושאני חושבת שהוא אדם מאוד מיוחד ואינטיליגנטי ורגיש.

אני רוצה בהזדמנות זאת לומר תודה רבה רבה ל-spirit0805
על קבלת הפנים האוהבת מצידך, על התמיכה שלך והתקווה שנתת בי.
לגבי מה שסיפרת לי על הערצתך למייקל שהיא כביכול לא הערצה "נורמלית", כפי שכולם היו מצפים שתהייה-
יש לי המון מה לומר על זה ואלו דווקא דברים חיוביים.
אדבר איתך בהזדמנות.

באהבה רבה, רחל הג'קסונית

spirit0805

New member
קודם על...תודה :) שנית...

השאלה שלך מ-ד-ה-י-מ-ה לפנים כאילו, הלוואי והוא יכל לענות לך על זה! הייתי מתה לדעת!

mjisapeterpan

New member
ווואווווווו, ברגע האמת אם היה אפשר אני מקווה

שהייתי שואלת "מייקל,מה אוכל לעשות כדי שלעולם לא תרגיש בודד יותר?" כי זה מה שמייקל במותו העניק לי.........

וגם ,אני רוצה להיות חברה אמיתית עבורך,באמת מכל הלב, אתה מעוניין/תיתן לי הזדמנות?"

סביר להניח שהייתי רק עומדת בהלם מחייכת ומתביישת או אומרת לו שאני אוהבת אותו...... הלוואי והיה אפשר להחזיר את הגלגל אחורה :)

abigaillovesmj

New member
זו היתה שיחה עם מלא אנשים ומייקל בעיקר דיבר

כך שלא היתה הזדמנות לשאול שאלות עמוקות וגם אני לא חושבת שהייתי מעזה לשאול אותו משהו כזה אפילו אם היתה הזדמנות חחחח

הדבר הראשון שהוא ביקש זה לדעת לגבי כל אחד מאיתנו מאיפה אנחנו וכל מיני דברים כאלה. הדבר הראשון שאמרתי היה תודה - שזה משהו שכל החיים שלי רציתי להגיד לו. תודה על כל מה שהוא לימד אותי וכל מה שהוא נתן לי. באיזשהו שלב שאלתי אותו איזה סרט של צ'ארלי צ'פלין הכי אהוב עליו - הוא הכי אוהב את "אורות הבמה".

האמת כשאני חושבת על זה - לא הייתי משנה כמעט שום דבר באיך שכל הפגישה איתו הלכה. לא הייתי שואלת דברים אחרים. הכל זרם בטבעיות כזו.

mjisapeterpan

New member
אתודה שענית לי :) אשמח לעוד סיפורים

הלוואי עליי............... זה הדבר שעליו אי הכי מצרה בחיי

למעלה