אם הייתם משחקים במעורב ירושלמי

Tinkerblack

New member
אם הייתם משחקים במעורב ירושלמי

איזה דמות הכי הייתם רוצים לשחק ולמה.?

ZEEVS1970

New member
הייתי שמח לשחק את שמעון אבל

אין סיכוי שהייתי מצליח לשחק אותו אפילו קרוב למה ששמיל בן-ארי מצליח לעשות עם הדמות הזאת. בגלל שבעברי הרחוק דווקא הייתי בחוג דרמטי אני מניח שלי היו נותנים את תפקיד הגבאי של בית הכנסת (ההוא שאבא שלו נפטר בעונה הראשונה וששכחתי את שמו). זה פשוט סוג הדמויות שיצא לי לשחק.

Tinkerblack

New member
אם יכולתי הייתי משחקת

את נועה גם כי אני די אוהבת את הדמות שלה ודי מתחברת עליה מכל הדמויות וגם בגלל ירון המדהים חיח (אני והפנטזיות המיניות שלי חיח)

מממ אולי שמעוןן... ../images/Emo26.gif ../images/Emo108.gif

יש לו מלא בעיות והצלחות וכל מיני דילאמות עם כל מיני דמויות וזה מה שעושה את הדמות שלו הרבה יותר טובה ויפה..

sc1

New member
רגע...

אין אף אחד שיכול להחליף את אריה אליאס בתור סבא אליהו, הוא עושה את התפקיד מצויין, בעצם כל תפקיד שהוא עושה - הוא עושה את זה מצויין. אז אני מבקשת RESPECT

את אריאלה...

אני אוהבת את הדמות שלה... היא בן אדם חם... ואוהב... בכלל... היא בן אדם ממש טוב... יש לה את הדמות הכי מעניינת לדעתי... גם בגלל שהיא דיי באמצע במשפחה הזאתי... כאילו מצד אחד דתייה... גם כי היא חיה בעולם הזה... מצד שני היא התגייסה... שבדרך כלל בבתים כמו שלה אנשים לא מתגייסים... לדעתי היא גם באמצע בן האחים... הדוס לבן החילוני... בקיצורר... הדמות הכי הכי מעניינת...

למעלה