אם הייתם פוגשים את שאקי...

perrinat

New member
אם הייתם פוגשים את שאקי...../images/Emo103.gif

מה הייתם אומרים/שואלים/מביאים לה
בקיצור מה הייתם עושים
אתם מוזמנים לשרשר את התגובות (ואני אכתוב את תגובתי בסוף.....)

smgfan

New member
אממממ..... אני הייתי (*חושבת*)

קודם הייתי מקבלת התקף קצרצר ומעלפת במקום (מושכת תשומת לב)... אחרי זה הייתי רוקדת לה ריקודי בטן, ואז שרה מחרוזת שירי שאקירה ומשפילה את עצמי.... ובסוף הייתי מבקשת חתימה וחיבוק! (ונשיקה, ותמונה, ועוד חיבוק...(ודיסק)) וזהו, בערך...אתם יודעים אני לא רוצה להבהיל אותה... אני לא מהמשוגעות האלה שרואים בטלוויזיה...

../images/Emo6.gif

אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן שזה היה קורה! אממממ אבל אם הייתי רואה את שאקי
בטח הייתי מקבלת התקף לב , נופלת על הרצפה ואאאאאאאאאז מבקשת ממנה חתימה
תמונה
אממממממממ עוד חתימה
והייתי אומרת לה שהיא הזמרת הכי נפלאה בעולם ושאני מקווה שהיא תמשיך לשיר עודדדד מלאאאאאא
זמן !!!!
והייתי אומרת לה כמה שאני אוהבת אותה
ו
הייתי מבקשת כרטיס להופעה
* אהמ אהמ* מישהי לא באה לישראל ...
מקווה שכל זה יתגשם

לאה 13

New member
חה חה

לא נראה לי לי שהייתי מסוגלת להגיד משהו הייתי נשארת בשוק והייתי מחמיצה אותה הרגש היה גובר עליי

Hurakano

New member
חי חי

הייתי מכניס אותה להריון !!! לא סתם סתם.... אממממ.... תלוי.... מה באמת הייתי עושה יעני האופציה הלגיטימית או מה הייתי רוצה לעשות ?? :))))) הייתי רוצה לבוא אליה ולנשק לה את כל הגוף ואת הפנים ולהגיד לה שאני מת עליה ושאני חולה עליה והייתי לוקח אותה לנצח טוב אם לא לנצח אז לפחות ליום אחד שתהיה איתי (....והיא כבר הייתה נשארת לנצח מבחירה חופשית
) מה באמת הייתי עושה.... הייתי מקבל הלם... ואז הייתי מנסה להירגע ומתחיל לדבר איתה המון המון ולשאול אותה מלא דברים והיא מותק וגם היא כוכבת וגם היא הפנטזיה שלי אז למי שמי שמכיר אותי כבר יודע (חי חי חי....) ונותן לה חיבוק כל שניה (זה המינימום
) אחר כך הייתי מחתים אותה על כל מה שיש לי וזהו.... בכל אופן האופציה הראשונה לדעתי יותר מדברת אליי....

Fearless

New member
LOL../images/Emo6.gif

השאלה היא מה לא הייתי עושה?!
הייתי שואלת אותה על החיים בתור זמרתתת מפורסמתתת הייתיייייי נבוכההה הייתי מביאה לה תמונה חתומהה שלייי
כלמיני

Fearless

New member
אהההההה ווגםם../images/Emo9.gif

הייייתייי רוקדתת אייתהה ומבקשת שתשיררר לי
והייתי מבקשת שתביא את אנטוניו
(נראהה לכם?! מי שם על אנטוניו
) והייתי מחבקת אותה ומנשקת אותה ואומרת לה איי לאבב יווו טההה אמוווו

perrinat

New member
ואני........../images/Emo103.gif

בטח הייתי חוטפת בלאק אאוט ואומרת לה - "היייייי" כמו מפגרת, ואחרי זה הייתי דופקת את הראש בקיר......
אבל בעיקרון- הייתי אומרת לה: שלום!!!!!! תני נשיקה פה פה פה (הא, זאת נטליה........
) הייתי אומרת לה שהיא גדולה!
והיא כותבת ממש מעולה, ואני אתחיל לחקור אותה למה היא כתבה כל שיר ושיר
, ואז הייתי שרה איתה כמה שירים (ומזייפת.....)
והייתי חייבת לשאול אותה כמה שאלות על ישראל!!!!
ומזמינה אותה שתבוא לכאן (שתגור בבית שלי....... חחחחחחח.........) וכמובן שהייתי מצטלמת איתה 100000000000000 תמונות, והיא היתה חותמת לי על כל הדיסקים + הקדשה......
ואז היינו מדברות על החיים, ועושות שיחת בנות, ואז היא היתה מזמינה אותי לגור בבית שלה במיאמי ביץ´.........
ואז הייתי מתעוררת בבוקר ומגלה שהכל היה חלום.......
מה באמת הסיכוי שזה יקרה

S m a n 1

New member
הייתי יורה בה!

איי אח טראח בום- שאקירה מתה ניאונאצים להיזהר

למעלה