אם הייתם צריכים לבחור מילה אחת בשביל לתאר את

abigaillovesmj

New member
אם הייתם צריכים לבחור מילה אחת בשביל לתאר את

מייקל... באיזו מילה הייתם בוחרים? אתם יכולים לבחור מילה בכל שפה אבל זו צריכה להיות מילה אחת. זו צריכה להיות מילה שבשבילכם מצליחה לאחוז במהות של מייקל כפי שאתם מבינים אותה. יהיה נחמד גם אם כל אחד יסביר מדוע הוא בחר במילה שהוא בחר ומה המשמעות של זה בשבילו/ה. מבחינתי המילה שמתארת את מייקל היא המילה אהבה אבל מאיזושהי סיבה זה יותר אהבה כ- love מאשר אהבה בעברית. לא ברור לי למה המילה האנגלית יותר חזקה מבחינתי אבל היא כן. love is the essence of Michael or Michael is the essence of love or both מייקל הוא הבנאדם היחיד שאני יודעת עליו שאוהב את העולם ואת האנושות בצורה החזקה שהוא אוהב, בצורה שהיא חזקה ללא עוררין ושלא נהרסת גם כשבוגדים בו ומאכזבים אותו. הוא לא מתייאש ותמיד ממשיך לתת מעצמו. בעיני זה מדהים בצורה שאי אפשר לתאר במילים וממלא אותי ברגשות של הערכה והערצה (לא במובן של מעריצים אלא במובן של יראה). אני אוהבת אותו ומוקירה ומעריכה אותו על התכונה המאוד נדירה הזאת שלו. לדעתי הוא בן היחידים שהאהבה הזאת נמצאת בהם ולדעתי הוא גם מנסה ללמד את העולם לאהוב כמוהו. לצערי זה נראה שלא הרבה מקשיבים לו אבל אפילו זה לא עוצר בעדו מלהמשיך ולנסות להעביר את המסר שלו. אין מילים, השתדלתי לתאר את מה שזה גורם לי להרגיש אבל באמת שאין מילים בשביל לתאר- הוא מדהים בשל כך ויפה ומייצג משהו נעלה עד שזה מרגיש שזה לא מהעולם הזה- אבל מה שיפה זה שהוא כן. העובדה שמייקל קיים נותנת לי תקווה לכך שיכול להיות יותר טוב. טוב, זו הייתה ההשתפכות שלי בנושא
עכשיו תורכם

abigaillovesmj

New member
עצוב שאתה באמת מאמין בזה

זו כמובן זכותך אבל עצוב לי בשבילך. אם אחרי כל מה שמייקל השיג בקריירה שלו, כל המכשולים שכל הזמן מציבים בדרכו ושבפניהם הוא לא נכנע וכל הדברים הטובים שהוא ממשיך לרצות לעשות בעולם למרות כל הרוע שמפנים לעברו אתה חושב שהוא לוזר לדעתי זה ממש עצוב. איש בדעתו יחיה דרך אגב, חבל שאתה מסתמך על מקורות שדיי בבירור לוקחים את הכתבות שלהם מהטור של פרידמן בפוקס. והרי הוא ידוע בכתיבה ה"אובייקטיבית" ו"מלאת העובדות" שלו. לא שלקבל הצעות מפרינס זו השפלה לדעתי. דווקא פרינס הוא בן היחידים שהצליח להבין שזמנם של חברות התקליטים נגמר ושצריך להשתמש במדיום האינטרנט כדי למכור דרכו את האלבומים שלו. ממה שאני רואה זה מצליח לו מאוד טוב אז כן מייקל יכול ללמוד ממנו. בכלל ללמוד זה דבר טוב. לא הבנתי למה אתה רואה בזה משהו שלילי. חוץ מכל מה שאמרתי עכשיו- כמה הופעות של UNPLUGGED יהיו רעיון מדהים

את מצדדת בו?!?! בושה וכלימה!

איזה מן פורום זה שהמנהלת מצדדת במישהו שמכנה את מייקל לוזר וכשלון! כשאנשים יעברו וישיגו שליש ממה שהוא השיג בחיים והם מייחסים לעצמם תארים של מנצחים גדולים ואילו מייקל שהשיג פי מליון מכל אלה ולא מתרברב לעולם- מכונה "לוזר" מאחורי גבו ע"י מעריציו. פשוט גועל נפש. אולי באמת עדיף שיחסמו אותי מהפורום הזה- בא לי להקיא!

abigaillovesmj

New member
איפה בדיוק כתוב שאני מצדדת בו

בדיוק ההפך. לא הבנתי איך אפשר להבין מ- "עצוב שאתה באמת מאמין בזה" שאני מצדדת בו. אני ממש לא מסכימה איתו. לדעתי זה גם ממש ברור מההודעה שלי אליו. אבל, בתור מנהלת אני צריכה לאפשר גם לאלו שעם דעותיהם אני לא מסכימה להתבטא. אני לא יכולה למחוק דברים רק בגלל שאני לא מסכימה איתם. אם בכלל קראת את ההודעה שפתחה את השרשור היה אמור להיות לך מאוד ברור שאני ממש לא מסכימה.

אני לא מסתמך על מקורות אלה על עובדות

בכל זמן אחר, שקדם ל 93 הייתי יכול למצוא אינספור מילות שבח לתאר את מייקל. מאז 93 מייקל ממשיך לעשות טעות אחת אחר השניה ולא לומד מהטעויות. הראשונה היתה ההסדר במקרה של הפרשה השנייה שהיא כמו להצהיר אני אשם.. אבל זה כבר הסטוריה.. טעות נוספת, וגדולה לא פחות הייתה ביום הזיכוי במשפט.. הדבר הנכון היה לצאת ולדבר את המעריצים ולהביע תודה על התמיכה.. גם הוא הוא היה מותש.. אם הוא יכול ללכת אז הוא יכל לומר כמה מילים ולא להעלם ולהסתגר בבית למשך שנה.. ואם הוא חושב לנסות לשקם את הקריירה, אז לפנות לעזרה מקצועית מכל מיני שרצים בתחתית סולם הפופ (ואני לא מדבר חלילה על פרינס), זו ממש לא הדרך הנכונה.. שלא לדבר על להתנצל בפומבי על פליטות פה מטומטמות שמבזות עם שלם... האדם היחיד שיכול לעזור למייקל זה מייקל בעצמו. שיעשה מוסיקה טובה ומקורית, אולי זה יצליח להסיח את דעת הקהל מכל סיפורי הרכילות שמסביב.. מופע UNPLUGGED יכול להיות רעיון טוב.. אבל לא חושב שמייקל יהיה מוכן.. הוא לא שר LIVE יותר משני שיריןם מאז ה BAB TOUR.. לצערי, מילה נוספת לתאר את מייקל בימים אלו, והיא פחות נוראי מלוזר: OBSOLETE...

abigaillovesmj

New member
מייקל לא חייב לנו כלום

אף אחד לא הכריח אף אחד מאיתנו לתמוך בו אנחנו עושים את זה כי אנחנו אוהבים אותו. לא חשבת כנראה על העובדה הזאת שמייקל הוא בנאדם שעבר שנתיים של גיהנום. ברור שהוא ירצה לקחת לעצמו זמן כדי להתאושש. מבחינתי הוא בכלל לא היה חייב לחזור- הוא לא חייב לנו כלום ולא צריך להוכיח שום דבר לאף אחד. הוא כבר שבר כל שיא אפשרי אז אין כבר מה להוכיח. בנוגע למעריצים- הוא דווקא כן אמר בהזדמנויות שונות כמה שהוא מודה על התמיכה וכמה שזה עשה לו טוב. נראה לי שאתה מחפש רק דברים רעים ולא מסתכל בכלל על הדברים הטובים. למה אתה ממשיך לכתוב פה אם אתה כל כך אנטי מייקל? אם הוא כל כך נתעב ונורא בעיניך אז תפסיק לעקוב אחרי דברים שהוא עושה. זה במילא רק מאכזב אותך ואתה סתם ממרמר אותנו. תבחר להאמין לדברים שנאמרו על ידי אנשים שרצו להתנקם במייקל אם אתה רוצה ותבחר להאמין למקורות של רוג'ר פרידמן "המיהמן", תאמין במה שאתה רוצה... אבל באמת אני לא מבינה מה אתה עושה פה אם כל מה שמייקל עושה כל כך צורם לך. זה מרגיש כאילו אתה מגיע לפה רק כדי לעצבן אחרים, אם זו מטרתך בבקשה תפסיק!

אביגיל אם ההודעה הזאת שלו לא נמחקת...

אני פונה להנהלת תפוז אנשים! יש שם סעיף תחת התחייבות הגולשים: לא להעלות לאתר חומר שידוע לגולשת שהוא שקרי או מטעה. להגיד שמייקל הגיע להסדר זה כמו להצהיר אשם זה לסלף את העובדות, עוד במיוחד בתור אחת שלאחרונה קראה המון מאמרים ומסמכים של בית משפט של ההאשמות המדוברות, וזה ממש סילוף העובדות מה שהוא עושה כאן
מייקל לא הגיע להסדר הוא ניצח במשפט האזרחי ולפני שהמשפט הפלילי הגיע לבית המשפט חברת הביטוח של מייקל הסדירה את עניין הכספים לא מייקל עצמו! ויש לי להביא אלפי ציטוטים, כתבות, ספרים ומאמרים בנושא. עוד עניין- למרות שההודעה שלך תמחק, "הוא לא שר LIVE יותר משני שירים"- תראה לי זמר אחד שלא, סבבה? וחוץ מזה מייקל שנים הופיע LIVE יש לו זכות בגיל 50 כמעט, למרות ש90% מהזמרים כולל מדונה המהוללת משתמשים בפלייבק מגיל 20 וכלה באמנים שמצליחים היום כמו ג'סטין טימברלייק ובריטני שמשתמשים מתחילת הקריירה שלהם. המופעים של מייקל מצריכים הרבה אנרגיה לא תמיד "בנאדם" יכול לעשות את הכריוגראפיה הכי משובחת שיש כיום בעולם ובו זמנית לשיר בקול צלול וגבוה אז שיט הוא נעזר בפלייבק... קיצר עוד מילה אחת על הפרשה של 93 אני נכנסת באימאמא של הפורום הזה שתומך בהוצאת דיבה! גועל נפש! "יפה שתיקה לחכמים קל וחומר לטיפשים" שמעת פעם את המשפט? אל תתפלסף כמו איזה חכם גדול על דברים שאין לך מושג בהם, ואם הייתה לי את הסמכות הייתי בכלל חוסמת אותך מהפורום- אתה לא ראוי להיות מעריץ! סיימתי את דבריי, מקווה שההנהלת הלוקה פה יקחו את הדברים לתשומת ליבם.

aMJel

New member
תכלס. איך יש לך את הכוח?

הילד המעצבן מתיש את השועלים.
מעריץ Thriller בסוכריית סוס מושחרת!

dancing gabriel

New member
אלי אלי אלי....

בוא נגיד שמייקל לא הולך לעשות שום דבר עד סוף הקריירה שלו.... בוא נגיד הוא הולך להתבטל כל הקריירה שלו........ בוא נגיד שהוא יאנוס 5000 ילדים וייצא זכאי ב5000 משפטים. הוא עדיין השיג, ב50 שנות חייו מה שאתה השגת ב36 שנות חייך. כאילו מי אתה שתקבע שהבנאדם לוזר. הרי שנינו יודעים שאם עכשיו היית פוגש אותו היית לוחץ לו את היד ומכניס את הלשון שלך עמוק עמוק בן הישבנים העסיסיים שלו, אז למה סתם להכנס לכאן ולכתוב את הדברים האלה? יכול להיות שההתנהלות שלו לא מוצאת חן בעיניך וזאת זכותך, אבל מכאן ולכנות אותו לוזר? ואיי הגזמת הפעם

aMJel

New member
../images/Emo6.gif

"אם עכשיו היית פוגש אותו היית לוחץ לו את היד ומכניס את הלשון שלך עמוק עמוק בן הישבנים העסיסיים שלו" - זה כה נכון. כל המעריצים המבקרים ובמיוחד כל המעריצים לשעבר שיש להם ביקורת (שמעניינת לי את השערה בבוהן הימנית) היו עושים את אם היו פוגשים אותו.

abigaillovesmj

New member
כי זכותו להביע את דעתו

בדיוק כפי שזו זכותנו להביע את דעתנו. מותר לנו כמובן לא להסכים איתו ואנחנו יכולים להביע את זה- אבל יש לעשות זאת בצורה מכובדת! זו לא דיקטטורה חחח- לכולם יש זכות להביע את דעתם גם אם היא לא מוצאת חן בעינינו. כל עוד זה נעשה בצורה מכובדת ולא עובר על חוקי הפורום יש לזה מקום.

אז מה מעשייך פה ידידי הפיקח?

אם מייקל לוזר וכשלום בענייך אתה יכול להגיש מועמדות לפורום מדונה. מייקל התאושש מהתק' הכי קשה בחיים שלו, הוא לא חייב לאף אחד דין וחשבון, הייתי מצפה לסוג כזה של הערה משונאי מייקל אבל לא ממשהו שמתיימר להיות מעריץ. ממש עצוב לדעת שיש כאלה שקוראים לעצמם מעריצים וחושבים בצורה כזאת שלילית על מייקל. ואגב מייקל תרם את התרומה שלו למוזיקה מצידי שיחיה עכשיו את חייו- הוא לא חייב לנו כלום, מיצידי שלא יהיה קאמבק. אני אוהבת את מייקל עם או בלי דיסק חדש. ולפני שאתה ממהרר לצדד בפרינס- בוא לא נשכח שהוא ירד על מייקל עוד מתק' BAD- אמר שזה אלבום פתאטי, רק חבל שדאז היה האלבום מס' 2 הכי נמכר אחרי THRILLER, שפרינס יתחיל לשבור שיאים אולי זה יעניין את מישהו ה'טיפים' שהוא מחלק בעינייני קריירה, בינתיים גם הקאמבק שלו לא היה כזה מוצלח, הוא יודע שהוא לא יכול להחזיק קהל באיצטדיוני ענק כמו בשנות ה80 ומופיע במועדונים למיניהם- והוא עוד מדבר על פתאטי שיסתכל לאן הוא התדרדר. 2 מילים: גועל נפש
אני מקווה שההודעה שלך תמחק במהרה, כי לא נראה לי שאני היחידה שמוצאת את ההודעה שלך מתחת לכל ביקורת.

למעלה