אם הייתם צריכים לבחור רק

אם הייתם צריכים לבחור רק

שלשה שירים של רדיוהד, להשמיע למישהו שלא מכיר אותם (אולי שמע פעם ברדיו אבל זהו), והמטרה שלכם זה שיאהב את רדיוהד בסוף, וילך ויקנה או יוריד מהרשת את השירים שלהם, איזה שירים הייתם בוחרים? אני מתאר לעצמי שסטריט ספיריט יהיה אחד אחת הבחירות של הרוב... ברקע- red hot chili peppers - falling into grace

newtone

New member
חייבים לנסות להיות לא מקורייים

אז ניתן את Just No Suprises וכמובן את Karma Police Mercury Rev - Tonite It Shows

polyethylene

New member
אפשר יותר משלושה שירים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

high and dry fake plastic trees והאחרון (שהוא כמובן כבר ידוע מראש...) street spirit
mtv2

naps

New member
מן הסתם

1. street spirit 2. street spirit 3. street spirit וברצינות: 1. street spirit 2. או just או my iron lung 3. paranoid android

s0uljacker

New member
לבן אדם שלא מכיר...

street spirit יתן רושם של להקה מונוטונית משהו.... לעומת זאת: מי שלא מכיר את creep...מיד יכנס לתלם (ידעתי שיש מטרה לשיר הזה) ואז את my iron lung (שעבד עלי מצוין) ואז משהו מok computer אם כסח אז electioneering ואם לא....the tourist

Eclipsed 0

New member
תלוי מיהו...

במקרה שלי, הקשבה לFake Plastic Trees עשתה את העבודה. בסוף-שבוע אחד כבר הורדתי עוד 30 קטעים שלהם. זה הישג די מרשים, בהתחשב בכך שיש לי חיבור מאוד איטי.

בוקי ש

New member
והרי הבחירה שלי:

Paranoid android The bends Streeeeeet Spiriiiit
אם היו לי 5 אופציות אז הייתי מוסיף: no surprises Exit music

man-o-war

New member
לפי דעתי

קארמה פוליס סטריט ספיריט ו... פרנואיד אנדרואיד זה ייתן רושם ראשוני טוב

Cruvi7

New member
צריך לבחור שירים קליטים...

בהנחה שהנ"ל מכיר את קריפ: Paranoid Android Just Karma Police

Esmena

New member
הממ, אולי...

Parnoid Androind Life In A Glass House Fake Plastic Trees דפנטילי נוט סטריט ספיריט..הוא מסביל אותי עצמי...

Major Thom

New member
יצא לי לעשות את זה כבר..

עם חבר נורא טוב שלי, שאוהב רעש, בעיקר. השמעתי לו את paranoid, just ו-my iron lung. זה עשה את העבודה. אבל זה מאד תלוי בבן אדם.

למעלה