אם הייתם צריכים לבחור..
(סקר)

אם הייתם צריכים לבחור..../images/Emo41.gif (סקר)

בין אהבה אמיתית למקצוע שתמיד חלמתם להגיע אליו במה הייתם בוחרים? תפרטו...

ווואי אני לא מאמינה! למה אתם חארות?

כ"כ קקשה לענות? זה באמת באמת מסקרן אותי מה אתם חושבים...

RainPainter

New member
../images/Emo187.gif

הייתי בוחרת במקצוע החלומות שלי.. אהבה זה דבר כל כך שביר ואת אף פעם לא יכולה לדעת אם זאת באמת אהבה, אפילו אם את מרגישה את זה שזה כל כך אמיתי, יכול להיות שזה בסוף סתם אובססיה או קראש... מגיל 14 אני רוצה ללמוד עיצוב אופנה, אני לא חושבת שיש בן אדם שיכול למנוע ממני את זה.. או סיטואציה מסויימת שאעתר לה ותשבש לי את התוכניות שלי, גם לא אהבה.

DredLox

New member
: )

אהבה מנצחת הכל : ) וחוץ מזה ממתי לעבוד במקצוע שאתה אוהב זה כיף?

DredLox

New member
וחוץ מזה...השאלה לא מנוסחת טוב...

זה כאילו לעבוד אבל להשאר בלי אהבה כל החיים? או למצוא אהבה אבל לעבוד במקצוע חרא כל החיים? או מה?

להגיע למקצוע/לעבודה שתמיד חלמת

להגיע אליה. מן הסתם לא תחלום להגיע למקצוע שאתה לא אוהב נכון? אני למשל לא יודעת במה לבחור. לוותר על החלום הכי גדול שלי להגיע להוליווד ולעשות סרטים או לוותר על אהבה אמיתית ולחיות עם אותו בנאדם לנצח.

DredLox

New member
וחוץ מזה...השאלה לא מנוסחת טוב...

זה כאילו לעבוד אבל להשאר בלי אהבה כל החיים? או למצוא אהבה אבל לעבוד במקצוע חרא כל החיים? או מה?

Z A M i

New member
מקצוע.

ובנוסף להספיק לעשות את כל מה שאני מתכננת. לא יודעת למה.

M a r U s k A

New member
טעעעשש...

תכל'ס שאלה קשה... התשובה לזה תלויה בכל כך הרבה גורמים חיצוניים ופנימיים, כך שאישית אני לא יכולה להבטיח לך ולהגיד לך מה אעשה ברגע האמת! בכל הנוגע לאהבה שלי כלפי עומר, כל עוד זה בגדר היכולות שלי לשמור עליה אני אעשה זאת... |רגע עמוק במיוחד עם מרינה|

InFecT3D

New member
זה תלוי איך תקחו את השאלה [גם זויה]

אם נקח את השאלה הזו כלמצוא אהבה אמיתית במובן של זאת היא באמת האהבה שחיפשנו כל החיים והיא אהבה אמיתית וטוב עם זה וכו וכו אז אני מאמין שהרוב יקחו את האהבה כמוכן גם אני :) ומקצוע מקצוע שתמיד חלמת והכל... זה כבר פחות דורש הסבר כי מי לא יבין מה זה מקצוע שתמיד חלמת עליו.=] זה גם מפתה אבל אני אישית מאמין שדברים מוחשיים הרבה יותר קל להשיג מאהבה אמיתית ואם כבר נותנים לך שתי אופםציות של הדברים הכי קשים להשגה בחייים עדיף לקחת את מה שיש מצב שבחיים לא יקרה מאשר מה שיכול להגיע עם הזמן או עם עבודה קשה.

אני כמעט ורואה את הולייווד

כדבר קשה מאוד להשגה אבל מצד שני אני ממש ממש ממש לא רואה את עצמי עוסקת בדבר אחר ולא בסרטים. אני אפילו לא מסוגלת לדמיין את עצמי עוסקת במשהו אחר.

RainPainter

New member
נדוש נדוש...

אבל אהבה תמיד אפשר למצוא.. כמובן אם אתה לא חי בסרט ש"יש רק אחת שמתאימה לי". יש הרבה דגים בים...

RainPainter

New member
לא כולם, נכון, אבל מספיק.

משלל סוגים וצבעים, ותאמין לי שאם אתה רוצה למצוא מישהו טוב אתה תמצא, ואם תרצה אתה תתאהב, ואם תרצה אתה תעריך את מה שמצאת.

למעלה