אם הייתם צריכים

אם הייתם צריכים

להראות למישהו רק פרק אחד מהסדרה, כדי שהוא יקבל מושג על מה הסדרה ולמה אתם אוהבים אותה, איזה פרק הייתם מראים? אני חושבת שהייתי בוחרת דרמה שיש בה משהו מזינה הרעה, טקטיקה וקרבות מענינים, אבל גם דרמה. בכל אופן הייתי בוחרת אחד מהפרקים הבאים:ORPHAN OF WAR, THE PRICE, ONE AGAINST AN ARMY, A GOOD DAY, PAST IMPERFECT, PARADISE FOUND, THE ABYSS. ויותר מצומצם, אחד מהשלושה הבאים: THE PRICE, PAST IMPERFECT, PARADISE FOUND. ואם אחרי הפרק הדרמטי היה להם כח לראות עוד פרק, בשביל שאני אראה להם איך הסדרה יכולה להיות גם קומדיה, הייתי שמה או את BEEN THERE DONE THAT או את FINS, FEMMES AND GEMS.

ענבר1

New member
יש לך שאלות טובות ../images/Emo68.gif

בשביל שהם יבינו בערך את הסדרה הייתי מראה להם את PAST IMPERFECT ואם (הלוואי) הם היו רוצים לראות עוד אז הייתי מראה להם את FINS, FEMMES AND GEMS לדעתי הוא מראה הרבה על היחסים בין גבריאל לגוקסר שמעולם לא מומשו ועל היחסים בין גבריאל לזינה במיוחד כול חוסר הביטחון של גבריאל וגם סתם בגלל אהבתי העזה
בכול אופן הייתי רוצה שהם יתאהבו בסדרה (ובארס) וירצו לראות הכול

XenaBoy

New member
אני הייתי מראה... ../images/Emo71.gif

נראה לי שהייתי מראה להם את "Motherhood" פרק גדול לדעתי שמכיל הרבה מאוד, אבל הוא די מסובך... אז אולי את "The Greater Good", פרק מושלם לדעתי שמסכם את הסדרה מהרבה בחינות... אספי

אני חייבת להודות שאני מופתעת

מהבחירה שלכם ב-PAST IMPERFECT (אפילו שאני מאד מסכימה איתה). תוכלו לפרט קצת למה דווקא הפרק הזה? יש בי קצת הסכמה בקשר ל-THE GREATER GOOD אבל אם שמתם לב לא ציינתי אף פרק מהעונה הראשונה כי אני מרגישה שאפיון הדמויות לא היה לגמרי גמור באותה תקופה, ושאם אני רוצה שאנשים יראו למה אני אוהבת את הסדרה כיום, שום פרק מהעונה הראשונה לא עונה על השאלה, כי המון השתנה בקונספציה של הסדרה מאז. מה עוד שב-THE GREATER GOOD אין הרבה הזדמנות לראות את זינה לוחמת.

xena 17

New member
אני הייתי מראה את....

One Against An Army או The Price או Sins Of The Past אלה הם שלושה פרקים שגם מכילים קרבות מעניינים וגם דרמה, שלושה פרקים שיש להם הרבה משמעות..... שני

קיטיארה

New member
אני הייתי מראה...

את Here She Comes...Miss Amphipolis הייתי מראה כפרק קומי. ובאמת עשיתי את זה והראתי לאמא שלי כדי שתדע שלא הכל בזינה זה רק אלימות. בתור דרמה הייתי בוחרת ב- Debt או בפרק עם קליסטו- Return of Callisto או .Callisto או אולי את Destiny. החלטה קשה....

THANATOS

New member
מצחיק שהעלת את הרעיון הזה

אני זוכר את הפעם שאמא שלי החליטה לראות במה אני כל הזמן מתעסק והחליטה לצפות איתי בתכנית. לצערי הרב הפרק שהוקרן באותו יום היה "In sickness and in hell" ולאמא שלי יש קיבה קצת רגישה... הייתם צריכים לראות את המבט שלה... חחח...
ודווקא זה פרק מצחיק לאללה... לא יודע מה היא רוצה... נו טוב... ככה זה עם אמהות... (_______MORT

זה דווקא אחד הפרקים הכי אהובים

על אבא שלי. זו אני שקצת חוטפת גועל מלצפות בפרק. אבל הפרק הראשון שהראתי לאבא שלי ולאחי היה BEEN THERE, DONE THAT והשני THE BITTER SUITE. אחי ראה חוץ מזה גם את HERE SHE COMES... MISS AMPHIPOLIS ואולי עוד קטעי פרקים, אבל בזה זה נגמר. אבא שלי צפה איתי בעוד די הרבה פרקים של זינה, ויש לו דמויות אהובות והתמצאות טובה מספיק בשביל ליעץ לי לפעמים כשאני כותבת פנפיקים. אמא שלי ממש שונאת את זה שאני אוהבת את התכנית ותמיד דואגת להפריע לי כשאני צופה, אבל אני תופסת אותה מציצה במסך אם שתינו בסלון.

למעלה