אם הייתם תסריטאים ליום אחד -

שמיצית

New member
אם הייתם תסריטאים ליום אחד -

והייתה ניתנת לכם האפשרות - איזו דמות הייתם מוסיפים לצח"מ
בן או בת
באיזה גיל
לאיזו משפחה היא או הוא ישתייכו, אם בכלל
מה תהיה העלילה המרכזית של הדמות

שמיצית

New member
אני חושבת שהייתי מוסיפה

אחות לניל ומלקולם, שתהיה בת 25 בערך.. (חסרים לי אפרו-אמריקאים בסדרה). היא תהיה פילפלית כזו, בסגנון בריטני, אבל תהיה חברה טובה של מאק... היא תצטרף ל- Genoa City Journal בתור עיתונאית חוקרת, ולכן תהיה מאד חטטנית ופייטרית כזאתי... כולם יתאהבו בה, כמובן, ונראה רומן בין-גזעי בינה לבין ג'קו

אני הייתי מצרפת את ברנדון וברנדה

ובכלל את כל הדמויות הצעירות מ"בברלי הילס" לחבורה של מאק ובילי וראול... בכלל אני חושבת שחסרים ח'ברה צעירים בסידרה... בגלל שאנחנו רואים כל כך הרבה זמן את הסידרה, אנחנו מכירים את כל הדמויות ואת הרקע שלהם ו"התבגרנו" איתם. עכשיו צריך להכניס יותר פלפל לסידרה ולצרף דמויות חדשות (להכניס דם חדש). ואם נהיה יותר ריאליים...הייתי מוסיפה לשרון אח או אחות, הייתי חושפת את אבא שלה (אם הוא לא אמור להיות מת). הייתי מצרפת את משפחתה של בריטני וריאנה לתמונה. כמו שכולם יודעים, גם לריאן אין משפחה - אז אולי גם לו הייתי מוסיפה אח או אחות. חוץ מזה שהגיע הזמן שפיליפ (הבן של נינה) יגדל כבר ויכנס גם הוא לח'ברה.

רק בשבילך שירה ../images/Emo8.gif

הייתי מוסיף כמובן את עצמי
אני אהיה הריקאסט לויקטור ג'וניור של הופ וויקטור, הילד התבגר לו ועכשיו הוא חוזר לג'נואה כדי לדרוש את מה שמגיע לו! אוי, לניק מצפה כזה קרב... אחרי הכל הוא בא מהשם של האמא, אני הוא ויקטור ג'וניור... יותר מכובד לא?
ויקטור ג'וניור יהיה דמות פיקנטית כמובן. קונספירציות ומזימות נגד כל העולם, נוסח הסטייל של ויקטוריה-בריטני ופיליס ביחד.

שמיצית

New member
|סוג של ספוילר|

בדיוק קראתי ברייטינג שמחפשים שחקן שיגלם את דמותו של ויקטור ג'וניור (נשבעת!) - מה אתה אומר? אין לך מה להפסיד... ציפיתי שתכתוב שהוא יעבוד בג'נואה 100FM

Dawn12

New member
אם אני הייתי התסריטאי

(ואגב - קבלי ח"ח על הרעיון לשרשור
) לא בטוח שהייתי מוסיף דמות חדשה. אני דווקא די מרוצה מרוב הדמויות הקיימות. מה שכן, בהחלט הייתי מאוורר את הקאסט (ביי ביי נינה ותומאס!) ומחזיר אליו את לורן ואולי את אחד מהאחים של ג'יל שלדעתי לא נראו בג'נואה סיטי כבר בערך 20 שנה. היא באמת זקוקה לתמיכה משפחתית וזה לא לעניין שנפטרו לגמרי מכל זכר נוסף שהיה למשפחת פוסטר. בעניין עלילה מרכזית לדמות - שוב, אין לי דמות חדשה, אבל עלילה שהייתי כותב בתור תסריטאי היא אחת שכבר נבנית בעצם במשך 20 שנה לדעתי. הגיע הזמן שג'ון יגלה שאשלי היא לא הבת הביולוגית שלו. כנראה שהסיפור הזה הפך לסוג של פרה קדושה שאסור לגעת בה, כי אחרת כבר מזמן היינו רואים את זה קורה על המסך. זה פשוט מגוחך שמונעים מג'רי דאגלאס להפגין קצת יכולות משחק אמיתיות בסיפור עם בשר, במיוחד כשהוא כבר קיים ופשוט מחכה שמישהו ירים אותו. מה גם שאני בטוח שאיילין תעשה מהסיפור הזה מטעמים.

הייתי מלהקת לכם אותה...

ב ר ו ק ל ו ג ן
היא היתה עושה לנו בלאגנים שחבל על הזמן... הכי הייתי רוצה שהיא תהיה עם ויקטור (סליחה אור) אבל זה יכול להיות מאוד מוי כיף...!

כן, כן גם אותי הצלחת לבלבל

גם אני הייתי מאוד רוצה לראות את לוגן עם ויקטור לפי דעתי זה שילוב מנצח אני ממש אוהבת את לוגן והיא יפיפיה אמיתית איזה רעיון מוצלח

ובתור הדובדבן שבקצפת...

הייתי מביאה לכם את תומס פורסטר גם מ"היפים" שישחק לנו את לא אחר מפיליפ צ'נסלר (מקניל?), במקום הילד הנוכחי שנראה קצת כמו אבא של נינה.

אני הייתי מוסיפה מישהו ללין ולמריסה

שמריסה תפסיק להזדנב אחרי דיאן ושלין לא תהיה כזאת YES BOSS שיהיה להם מישהו לאחרי העבודה (כאילו אין להןבית)

ים כחול

New member
הרמוניקה אנחנו אותו ראש ../images/Emo25.gif

פעם הייתה שאלה קצת דומה לרעיון הזה ואני גם אז אמרתי ברוק לוגן חחחחחחחחחחח
היא הייתה מטריפה את כל הגברים
ומעוררת פחדים בכל הנשים חחחחחחחחח
בקיצור היה אקשןןןןןן

../images/Emo140.gif בשבילי ברוק ורידג' הם הסטארים

האמיתיים של "היפים". הם הדבר הכי טוב שיש שם ומאחר וממש אין לי זמן ועצבים להתמכר גם ליפים הייתי מעדיפה שהם יערקו למחנה של צח"מ, זה ממש יהיה "היפים והצעירים"

Dawn12

New member
לא לא לא לא ../images/Emo31.gif

תרחיקו את רון מוס מכאן ומהר
מה יעשה השחקן שמגלם את מאט אם יקחו לו גם את תואר השחקן הגרוע בסדרה?

ים כחול

New member
חחח שחר ../images/Emo6.gif

גמני לא מתה על רון מוס חוצמיזה שתמיד היה נראה לי הכלאה של אדם וסוס ... עושה חשק לשים עליו אוכף ולדהור ....

אולי ניתן חברה ל.......

איך קוראים לזה שעובד אצל ניק ושרון? איזה חתיך הוא, ואתם בכלל לא שמים לב אליו.... הוא באמת פצצה אמיתית הייתי רוצה לראות אותו בפרשיית אהבים רצינית ומותחת.

מה לגבי

הילד האבוד של נינה היה חוזר ומצטרף לטינס בתור הילד הרע החדש והוא היה תופס את מקומו של ג'יי טי. וגם נכון שוויקטור יתום אז מה יקרה אם יצוץ איזה קרוב מסתורי שוויקטור לא ידע עליו.......

למעלה