אם הייתן צריכות להפגש עם טריני וסוזאנה...

ענבל30

New member
אם הייתן צריכות להפגש עם טריני וסוזאנה...

איזה לק הייתן שמות??? מצד אחד כן חשוב לי להציג את הצד היחיד בי שהוא יחסית אופנתי וטרנדי
מצד שני - היי, אני באה לבקש עזרה בסטיילינג, אז מה הקטע לבוא מדוגמת?... (טוב, בגזרת הביגוד אין מצב שאבוא מדוגמת, כי הבגדים שלי הם ברובם סמרטוטים מהסוג שטריני אוהבת לזרוק לפח וסוזאנה לעשות פרצוף נגעל למראם) אני בהתלבטות בין הלק שהורדתי אתמול לבין הסקסי אמרלד החדש של שיק (טורקיז בינוני-כהה קרמי)... אבל אולי כדאי משהו אחר לגמרי? כן, כן. טריני וסוזאנה.
http://en.wikipedia.org/wiki/Trinny_and_Susannah

lilo4

New member
את רצינית?!

איזה כיף לך!! אני מאוהבת בתוכניות שלהן, ולמדתי מהן המון. התלהבתי מאוד כשפירסמו את העובדה שהן מגיעות לארץ [לא באמת היה לי את האומץ לפנות אליהן ולהופיע בטלוויזיה...] לדעתי? לכי על מה שיבוא לך באותו רגע. ואם את עדיין מתלבטת, את תמיד יכולה לבחור בלק בהיר ועדין, כזה שיהיה שם אבל לא יפריע.

iefrat

New member
את הלק שאת נכי אוהבת והוא את

עד כמה שאני זוכרת המטרה היא לא למצוא חן אלא להיות את עצמך וקבל מהן טיפים על בסיס המלתחה והנתונים שלך. לכי על זה! (מתי תשודר התכני? לא ידעתי...)

תולי01

New member
מצטרפת לגמרי ! ../images/Emo140.gif

ואיזה מגניבבבבבב מחכה כבר מעכשיו לפרק שלך

Camden

New member
../images/Emo2.gif

אני כל כך מקנאה בך שאין לך מושג! אני הייתי שמה את מה שבא באותו רגע, אבל תתפרעי עם זה, אני בטוחה שהן ידעו להעריך את זה כמו שצריך

רחלי ג

New member
וואו,אני מעריצה שלהן כבר שנים

קראתי את ההודעה שלך בקנאה חיובית ובונה כיף לך הייתי באה עם לק שבא לך תהיי את עצמך ותלמדי הרבה מהן מתה לשמוע ממך איך היה. בהצלחה ובכיף

mayane21

New member
ואווו איזה כיף !../images/Emo9.gif חוויה!

אני היתי שמה את הלק שהכי גורם לי להרגיש טוב ושכיף לי איתו.

DaisyDuke

New member
לטעמי

הייתי הולכת עם משהו יחסית סולידי, אבל לא שקט מידיי. בסגנון Van D'go של אסי, שהוא עדין אבל מאוד יפה.

ענבל30

New member
תודה לכולן ../images/Emo13.gif

עוד לא בטוח שאני הולכת להשתתף בתוכנית עצמה - זה רק אודישן! אמנם מבחינתי זה הפרס הגדול, אני די מנמיכה ציפיות בקשר להשתתפות עצמה וכל חוויית האודישנים היא בהחלט מרגשת ומרתקת לי גם ככה - אבל בכל זאת, אני הולכת לפגוש אותן! הן פחות או יותר האלילות שלי... אם היה לי שקל על כל פעם שאמרתי/חשבתי/כתבתי "אוף, כמה שאני צריכה את טריני וסוזאנה שיעזרו לי לשקם את המלתחה המזעזעת שלי" הייתי מיליונרית היום...
ולק סולידי זה לא יהיה
כן חשוב לי לבטא את הטעם הקצת שונה שלי בצבעי לקים, זה בהחלט חלק ממי שאני וחלק מהסגנון שהייתי רוצה שיהיה לי. אני עם לק סולידי זה אני משעממת לגמרי (ולבושה רע) ועדיף לי להיות פוטנציאל סגנוני שלבוש רע
עכשיו ההתלבטות השתנתה מעט... לאודישנים קודמים שמתי את 2nite של צ'יינה גלייז, שזה הולו כחלחל - לק בצבע לא שגרתי ועם אפקט משוגע, אבל סה"כ גוון עדין ורגוע. בא לי לחזור אליו... או לנסות את בן זוגו LOL (הסגול) - או אולי סגול אחר... ואפשרות נוספת היא צבע סגול - אפור שהוא גם מאוד שיקי, גם מחמיא לי וגם יחסית רגוע... (אבל אולי רגוע מדי? סולידי מדי?) אוף! ברור לי שלא צבע הלק יכריע את האודישן פה, אבל קשה לי להחליט...............

DaisyDuke

New member
בהצלחה בכל מקרה

אני מבינה אותך, אני פשוט חושבת שלק "משוגע" מידיי בשילוב של בגדים לא נכונים יכול לצאת קצת זול. אני לא מתכוונת למשהו רע, ואני גם לא יודעת איך את מתלבשת, פשוט אצלי זה דיי שלוב. אם את בקטע של סגול אולי משהו בסגנון השאנל - ברי M, הסגולים של אסי, רבלון. שיקי ללא ספק.

ענבל30

New member
אני לא מתלבשת זול, רק מוזנח ../images/Emo3.gif

קשה לי להאמין שאני אראה "זול"... אין לי ספק שהמראה שלי והבגדים יצרים לוק "שלוכי" משהו, אבל לא "זול". אני לרוב עם ג'ינסים (שלא יושבים עלי טוב, גדולים ומרופטים) וטי שירט (לא צמודות מדי, להיפך - ורובן בלויות ובמצב מביש). האיפור שלי בד"כ (וגם מחר) מינימלי וטבעי למדי (מייקאפ, קצת קונסילר, מעט סומק ושפתון קל לשפתיים. לפעמים מסקרה) ובאודישן האחרון שלי המראיינות טענו שאני נראית לגמרי טבעית (ואני תוהה האם התכוונו ל"מוזנחת"? הייתי מאופרת קלות ואני ללא ספק נראית משמעותית יותר רע בלי האיפור הקל הזה). השיער נראה מסודר (אחותי התחתנה לפני שלושה שבועות והסתפרתי לפני החתונה וצבעתי)... ושכנעת אותי סופית - אני הולכת על הסגלגל-אפרפר, שדומה באופיו ללקים שהצעת (אבל קרמי, לא שימרי). יאללה מניקור!!!

iefrat

New member
רק אם היית עושה מניקור כזה גם סתם כך

תהיי את , טבעית ותרווחי עוד אודישן וצופ"ר שהרבה חולמות עליו. פשוט תהיי אQ!!!!!

ענבל30

New member
עדכון קטן...

היה מרגש ומעניין, הן נראות נפלא ומצליחות להיות זוהרות ושנונות גם בתפאורה המכוערת של כיכר דיזנגוף... הייתי חלק מהקהל - הן שלפו כמה משתתפות מהקהל ומתוכן בחרו כמה לתוכנית. אני, לצערי הרב (ולמרות שניסיתי להתבלט
) לא נבחרתי. באסה... אמרו שהליהוק עדיין לא הסתיים ויש סיכוי, אבל אני לא אבנה על זה
תודה על התמיכה והעידוד - שטפתי את האכזבה עם קצת שופינג תל אביבי (וגם קצת לקים חדשים, איך אפשר בלי?) וקצת זמן איכות על חוף הים... זו תהיה תוכנית אדירה - הן לגמרי מצחיקות וחמודות וכל כך בעד נשים ונשיות, שישר מקבלים בוסט של גירל פאואר וביטחון עצמי

למעלה