אם היית יודעת.

behappy

New member
אם היית יודעת.

איך משהו בי נפרץ ונפתח ומתרכך. איך האהבה שאני מקבלת ישר רוצה ללכת אליך. אני חושבת: כביש מספר 1, והפניה החשוכה ההיא, איפה שאת כרגע. לשלוח לך אהבה. לשלוח לך ענן מלא בכוכבים ישר מכאן. ישר מהקיץ הזה שתחזרי להיות פוקהונטס עם שיער ארוך ויכולת לדבר עם כל חתול. שתחזרי להיות את. אם היית יודעת כמה: אני מתגעגעת לצפון, אני מתגעגעת אלינו, הולכות, מטיילות, אני מתגעגעת לצחוקים, אני מתגעגעת ל"אלברט" המצחיק שהמצאנו אני מתגעגעת אליך אוכלת ג'לי ושותה מיץ ענבים אני מתגעגעת אליך ואלי קונות מיליון בגדים-בשקל בהדר ונופלות עם כל השקיות בדרך הביתה אני מתגעגעת לאנרגיות המטורפות שהיו לנו ביחד אני מתגעגעת לזמנים ששיחקנו רמי ושהיה נמאס לך ממני והייתי מתחילה לשחק מול עצמי ולנצח את עצמי כמו סכיזומפגרת וללראות איתך מלך האריות בלופים [ואבא מחקה את מופאסה ומצחיק את כולנו] את יודעת, אנחנו יושבים וצוחקים, המצב הזה מאלץ אותנו להצמד, להתקבץ ביחד, לתמוך, להבין אחד את השני בלי מילים.. אבא עושה פרצופים ואמא מתפוצצת מצחוק וטל אומרת משהו מצחיק גם כן ואח"כ גם אני מוסיפה ואני חושבת על זה שאת אחד האנשים המצחיקים והמדויקים יותר בעולם ושתמיד הפלת אותי בהגדרות הנכונות והשנונות שלך ואיפה את שתגידי גם משהו [ולא בקול החלש והמעצבן והמאנפף הזה שנהיה לך מרוב חוסר כוח. בקול הרגיל. שנמצא שם.] ואני רוצה לקחת את כל כל כל זה ולשלוח אליך. שתרגישי. שתנשמי משב של אוויר צלול, טרי, מעבר לכל הגועל נפש שאת עוברת עכשיו וצריכה לעבור כדי שתוכלי לנשום אחר כך עוד אלפי משבים כאלה. שתרגישי. את האהבה שעוד תקבלי. את הנופים שתוכלי להכיל. את הכאב שילך ויתפוגג מול הרוח והים והשקט והמוזיקה. והחיים שלך. והכישרונות שלך. והיכולת שלך להתגבר על פחדים. באלוהים, גלית, אין בי הרבה כוח להרבה אנשים עכשיו אני מפנה עורף לכל מה שלא מתאים לי, אבל אליך בחיים לא. את כל כך יקרה לי, מעבר לכל כעס או פגיעה. אם היית יודעת.

רעוּת

New member
../images/Emo23.gif

אני חושבת שמרגישים את זה, דרך המילים שלך- "איך משהו בי נפרץ ונפתח ומתרכך." זה מרגיש לי כאילו שעברת איכשהו משנאה וכעס עליה ועל מה שהמחלה שלה עשתה לך, לכם, לאיזשהי השלמה- שזה המצב, וצריך להתמודד, ולעבור את זה, ביחד. והזכרונות האלה, והגעגועים....אני לא חושבת שאפשר להרגיש את זה כשכועסים כ"כ. אבל ככה, כשאת לא רואה רק את המחלה שלה, כשאת רואה גם אותה, את יכולה להתגעגע למה שהיה ואליה ולרצות לעזור, ואני חושבת שיש לה הרבה מזל שיש לה אותך שם ושאת לא עוזבת.

behappy

New member
כן, זה באמת השתנה../images/Emo13.gif

זה לא שאני לא כועסת או פגועה יותר אבל הפקספקטיבה שונה לגמרי והיום יש לי בעיקר רצון ויכולת להאחז בדברים אחרים. תודה..

דוVשה

New member
"אסור" לי לעשות הפסקה,

אבל אחרי שקראתי נזכרתי, פעם, כשהייתי קטנה ואבא שלי היה בחו"ל לכמה חודשים ושלח לי משם גלויות ובאחת מאלו ששלחתי לו חזרה כתבתי לו שהגרון שלי גדוש בדמעות [ורציתי נורא להפסיק לכתוב וללכת לחדר לבכות] 'אבל לא על גרון חנוק מדמעות רציתי לכתוב לך' והמשכתי לכתוב, אז ככה, קיבלתי פה, את אותה ההרגשה. משהו עגול, מכווץ ומעיק שעולה לי מבפנים ורוצה לצאת החוצה, ומצד אחד לעזוב את זה וללכת חזרה ללימודים ולחזור אח"כ יותר רגועה, ומצד שני אי אפשר ו 'לא על גרון חנוק מדמעות רציתי לכתוב לך' אז אני ממשיכה [פפפפפפפיייייייייייייייייייייייייייייי איזו הקדמה!] ~*~*~* אם לא היה לי אלוהים [אם באמת באמת לא היה=]] (ועוד כמה דברים), הייתי מדפיסה את זה, לוקחת את הדפים המודפסים ואת עצמי, נוסעת אליה ונותנת לה לקרוא. כי כן, אני יכולה להבין את הפגיעה ואת הכעס [שלך] ואני יכולה להבין מה זה עושה למשפחה, ואני יכולה להבין מה זה עושה ספציפית לך, ואת כל הנגזרות שכ"כ משפיעות על מהלך החיים הפרטי והקולקטיבי - אבל - אני לא יודעת בכלל אם היא מודעת לזה, או עד כמה, ומעבר לזה אני בכלל לא יודעת אם היא מודעת [ובטח ובטח עד כמה] לרגשות שלך כלפיה. אבל [למזלך, או שלא=]], יש לי כמה דברים שמרכיבים אותי מעבר למחסור בגורמים מסויימים שמייצרים תופעות פסיכוטיות כאלו ואחרות וכל מה שאני יכולה לעשות זה לכתוב לך פה. שיר, אני חושבת כ"כ הרבה המון מאוד שאת צריכה, למרות ועל אף הכל, להדפיס את הדפים האלו ולהביא לה, את אישית או דרך מישהו אחר [זה ממש לא עקרוני] כדי שתדע. כי מעבר לקריאה - מעבר להרגשה המיידית שזה יעשה לה (נחמד, נעים, חיוך, הקלה וכו') - היא תדע, שאפילו עם כל מה שקורה יש לה אחות גדולה וזה מה שהיא חושבת ומרגישה כלפיה, וזה מה שהיא מייחלת לה, וככה היא רואה אותה ועוד כ"כ הרבה. היא תדע, את מבינה?, היא לא רק תרגיש, היא תדע. וכשאני חושבת על עצמי בכל מיני מצבים של שפל [גם של שפל קיצוני יותר], קוראת מילים כמו אלו למשל - "והכישרונות שלך. והיכולת שלך להתגבר על פחדים. באלוהים, אני מפנה עורף לכל מה שלא מתאים לי, אבל אליך בחיים לא. את כל כך יקרה לי, מעבר לכל כעס או פגיעה. אם היית יודעת." - אני לא יכולה להתחיל לתאר לך מה זה עושה כשמזכירים לך שיש בתוכך את הכוחות האלו, שנותנים לך לראות שאנשים מאמינים שיש לך את הכוחות האלו, כשאת נמצאת במצב שאת הכי רחוקה מעצמך ומאמינה ורואה בעצמך דברים שונים בתכלית ולוקחים לך את היד ומובילים אותך לנקודה ומושיבים אותך ומראים לך, שאפילו אם חשבת לגמרי אחרת, ואפילו אם היית בטוחה שכולם שונאים אותך וכועסים עלייך וחושבים עלייך את הדברים הכי פחות טובים - זו האמת, זו המציאות, ככה את מצטיירת בפני אנשים אחרים. את מבינה? זה מה שהמילים שלך עושות. לא רק תורמות לשינוי המחשבה שלה על עצמה, אלא, מוסיפות ערך מוסף גבוה ביותר, הן משנות לה את המחשבה גם כלפי הסביבה שלה. שיר, תעשי לי טובה, תקחי את זה, תדפיסי את זה, תמסגרי את זה, לא יודעת מה. העיקר שתביאי לה את זה. וכן, עם כל ההסתייגויות שיש לך וכל הרגשות בנוגע להכל [ויש הרבה, אני יודעת] אבל חבל, כ"כ חבל יהיה אם המילים האלו ישארו רק פה, ולא ישארו בפנים, בתוך מה שבאמת יכול לשנות, אצל מי שהן ממוענות אליה.
~*~*~*~ ועכשיו חסרה ללימודים :(.

behappy

New member
כפרה עליך

נראה לי שאני אשלח לה את זה באמת, עם ההורים או משו. שתרגיש. חשוב לי שהיא תקרא את זה.. [זוהריקו כפרה עליו אמר לי אתמול "את תנצחי! תראי בסוף הרצון הטוב שלך והכל ינצחו!" אז זה חיזק קצת=]

דוVשה

New member
זוהריקו טנטליקו [!#@!$@#%#$^#$@!@!!!]

יאללה, תדפיסי ותביאי לה! אודרוב! ברה ברה!

behappy

New member
רק לא מהמדפסת פה!!!

את זוכרת שסיפרתי לך שניסיתי לשלוח לחברה שלי מכתב הזמנה לפתיחת הפסטיבל "עבור ממלאת מקום נשיא המדינה?" איכשהו מצאו את זה!!!!! והדפיסו מלא פעמים!! ועשו עליי צחוקים, אללה יוסתור!!! הבוסית שלי הייתה ככה ->

דוVשה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב שלא מצאו את מה ששלחת לי! חחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטעים!

behappy

New member
זה היה יותר גרוע../images/Emo10.gif

בסוף היה כתוב: על החתום: סוליקה/קוקי/גחבה ועוד פנינות חוכמה כאלה עזבי, אני אדחיק את זה וזהו

למעלה