אם היתה לכם אפשרות לשלוח מייל

perrinat

New member
אם היתה לכם אפשרות לשלוח מייל

ישירות לראש העיר, מה הייתם כותבים לו? (ג'אנק מייל וסרטונים של פינגווינים זה לא נחשב..
)

צליל 14

New member
את כל מה שאנחנו מעלים פה ביום יום..

וגם..אולי אני לא ממש קשורה אבל.. שיקציב מקום גדול יותר לעמותה של "חדרה אוהבת חיות".

iEyal

New member
זה בהחלט קשור ../images/Emo45.gif

ואולי אם תפנו אליו, הוא ישמח לעזור

צליל 14

New member
האמת שפנינו..

ולא פעם אחת, ובגלל שאין תקציב לבנייה מחדש של ההסגר העירוני, אז הוקצה לנו שטח קטן מול תחנת הרכבת. אבל עדיין..זה ממש קטן והם לא מוכנים לתת עוד, כי הם מחזיקים שם את כל הציוד של העירייה..(במות, מחסומים וכו'..). כאילו שהם משתמשים בזה...\:

צליל 14

New member
הדבר שהכי יכול לעזור

זה להראות לערייה שיש לנו הרבה מתנדבים, ובכך להראות להם שלהרבה אנשים אכפת מבעלי החיים בעיר שלנו. אבל מה לעשות שזה כנראה לא המצב, מכיוון ולאנשים לא ממש מזיז,ואנשים לא מוכנים לתרום..לא כסף ואפילו לא שעה-שעתיים ביום לטיול וטיפול בכלבים.

iEyal

New member
זה נקרא הקצאה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אם זה הדבר היחיד שהעיריה היתה מוכן לתת לכם - אז בושה להם
יצא לי לעבור שם מידי פעם (כל יום
) וזה בהחלט לא מקום ראוי לפעילות שכזאת. אני בטוח שיש לעיריה המון שטחים לא מנוצלים שיכולים לשמש אתכם. פניתם ישירות לראש העיר
אולי לקבוע איתו מפגש במקום

צליל 14

New member
פנינו...

גם ישירות לראש העיר. אבל מה לעשות שהם פשוט לא מוכנים לתת משהו אחר..הם טוענים שזה מה שיש. ואנחנו לא רוצים להתנגח בהם, כי הם יכולים לקחת לנו גם את השטח הקטנטן הזה.

אהממממ.. ../images/Emo40.gif

ש..
מטאטאי הרחובות יטאטאו גם אצלי בשכונה אחרי פינוי הגזם, ולא רק ברחוב של סדן וחיימק'ה
ישודרגו המדרכות בהרברט סמואל לאלתר
יסלל מחדש רחוב בן צבי בואכה רחוב ספיר זהו בנתיים אחרי שיסדרו את כל זה אולי נבקש מקומות בילוי בשישבת

noam64

New member
אממ...

לא חסר דברים לבקש ממנו. נתחיל ממשהו בסיסי- מעבר נורמלי מתחת/ מעל לפסי הרכבת. זה נמצא בכניסה הראשית לעיר, בדיוק איפה ששני נתיבים מתמזגים לאחד, ויוצר בעיות תנועה לא נורמליות. בדיקות של אחד המקומונים לפני כמה שנים גילו שביממה המחסום נסגר כל 8 דקות בממוצע (כול בלילות, שבהם תדירות הרכבות נמוכה בהרבה). כל זה בלי להזכיר את הבעיה הבטיחותית שבדבר, עשרות אנשים נפגעו שם במהלך השנים... אז יאללה חיים, זה הזמן לגשר/ מנהרה. אפילו בעכו, בה אני לומד, כבר הבינו את זה מזמן, ושם המצב הכלכלי לא טוב בהרבה. בתקווה לחדרה נחמדה יותר, נועם.

למעלה