אם הכתבה נכונה בדבר דרעי

yosi g

New member
אם הכתבה נכונה בדבר דרעי

אנחנו בחוץ, ולא רק, שלא נצביע לקדימה, אפילו נפעל להפלתה.

yosi g

New member
בעבר הצבענו שינוי - ורק בגלל החרדים

כנראה שנחזור לעבודה

מה זה נכון - מכניסים את הנוכל הזה

שוב פעם פרשת בראון, שוב פעם סחטנות חרדית, ואיפה מורשת שרון, שזרק את החרדים, והכניס את שינוי, גם אנחנו בחוץ , קדחמה לא תקבל מאיתנו אפילו קול אחד. ואין ברירה נלך לעבודה

ולעבודה אין יועצי מגזר חרדי? ../images/Emo6.gif

ולליכוד אין....?! בניגוד לשינוי, מפלגת קדימה היא לא מפלגת נישה - היא מפלגת שלטון. השאיפה של מפלגת שלטון היא להביא לידי מימוש את הלך הרוח הציבורי. הציבור שלנו מורכב גם מחרדים.. וגם לדעותיהם יש חשיבות ומשקל :) כולנו בני אדם.. וכולנו שווים. די לשנאת החינם! אתה מוזמן לקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=345&msgid=70511982

ElvisAlive

New member
איך תחזור לעבודה אם הצבעת שיוני?

וסתם להזכיר לך, שלי יחימוביץק ועמי אילון אמרו שאין לה בעיה שיסגרו קניונים בשבת ועוד כל מיני דברים...

אז למי תצביעי, אם יורשה לי?

גם לליכוד וגם לעבודה יש יועצי מגזר חרדי.. וגם יועצי סוד - זו האמת :) לכל מפלגה שמתימרת להיות מפלגת שלטון יש יועצים לכל מגזר.. מי שיאמר לך אחרת - שקרן הוא. אשמח לדעת למי תצביעי בעקבות "חשיפה דרמטית" זו?

"אני כותב", יופי של התממות

לא מדובר כאן על עוד יועץ לענייני חרדים. מדובר כאן על ה"אריה דרעי" המושחת שהורשע בפלילים ו"ישב" בכלא, שידו בכל ויד כל בו. החוט המקשר בין חיים רמון-רוני בראון-אולמרט-דודי אפל. תפסיקו להתמם, בחיית.

אריה דרעי, למיטב זכרוני,

אינו חבר מפלגת קדימה.. אני מצביע לאנשים שהביאו תוצאות אלו - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=345&a=66622&c=6856&sc=0&ssc=0 זו המפלגה.. ואלה חבריה, ידידי :)

אמור לי מי חבריך, ואמר לך מי אתה...

כשאתה מצביע לקדימה, אתה מצביע לרוני בראון ולחבר שלו (רמון) ולחבר שלו (אריה דרעי) ולחבר שלו (דודי אפל). עזוב, אין תירוצים, קדימה הוקמה כי הפוטנציאל במרכז הליכוד מוצה. עכשיו יוקם מרכז חדש, ותן לי לנחש, דודי אפל יהיה חבר גם בו..

איזו הסתדרות?!

מי מבין אנשי רשימת מפלגת העבודה היו בהסתדרות? (חוץ מפרץ כמובן). אני מצביע להנהגה שפויה ולא לחבורת אופורטיוניסטים שהחליטו להקים מפלגה. אחד לאחד, אנשי מפלגת העבודה עדיפים פרסונאלית על אנשי קדימה. לא מקובל עלי שבמשך עשורים אנשים מחרבנים כאן הכל, פתאום מבינים שאופס, הם טעו, בעצם ארץ ישראל השלמה זה לא טוב, אז עכשיו נבחר בהם. NO CAN BE. דרך אגב, שמעת את בראון אצל רפי רשף הבוקר? גיבוב של דמגוגיה ושקרים מגובה בבריונות קולנית בראונית טיפוסית.

ואריה דרעי היה בקדימה? ../images/Emo6.gif

אתה הרי אמרת - "אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה"
מה ששרון בתמיכתם של חברי קדימה המוכשרים, עשה - זה מה שהעבודה במשך שנים ניסו לעשות, ללא הצלחה! אני מביא לך עובדות הקשורות לחברי המפלגה.. מה עם עשייה שקשורה למפלגת ההסתדרות שאתה מצביע לה?

שוב...

מי שהיה כאן בשלטון, עם פסקי זמן קצרים זה הליכוד, וקדימה=ליכוד. וכל מה שהם עשו, הם עשו, אם עשו, במסגרת הליכוד ואני לא חושב שיש וויכוח שכמעט מכל הבחינות, בעיקר מבחינת השבר החברתי והשחיתות הפושה, הליכוד הביא אותנו אל עברי פי פחת. להגיד שמפלגת העבודה היא מפלגת ההסתדרות זה דמגוגיה, וזה אנדרסטייטמנט.

חס וחלילה מפלגת ההסתדרות -

אבל לאור העובדה שלא קיבלתי ממך תוצאות ומעשים לגבי חברי המפלגה - כנראה שגם לא ממש מפלגת שלטון.. עשייה, ידידי - זה כל ההבדל ! ואם היא חיובית.. לא משנה לי איך קוראים לה - העם רוצה שתמשיך :)

למעלה