היי,
היי, ראשית כל אני מתנצלת אם נפגעת... שוב, הפורום לא נועד למכירת ציוד דרך הפורום, עבור מכירות יש את "לוחות המכירה" למעלה בסרגל של הפורום. בנוסף, אני באופן אישי מעודדת את כל הספקים שאני מכירה בתחום האקסטרים (כמובן שזה לא ביום אחד להגיע לכולם...) להשתלב בפורום ולעזור לקדם את ענפי האקסטרים, אם זה ע"י מתן תשובות והסברים וכל ייעוץ מקצועי. חשוב שתבינו שקידום ספורט האקסטרים מתבטא בכך שיש בתי ספר אשר בזכותם ולזכותם ייאמר "דוחפים" את הענף קדימה ע"י ארועים, לימוד בית ספר וכו'.. כמובן שזה גם המחייה שלהם וצריך לכבדם. נכון ש- KITEAWAY ומרכז הגלישה יותר פעילים מהשאר והם רק יכולים לזכות יותר בבמה לפרסום וזה לא רע....הפורום נייטרלי וכולם יכולים להנות ממנו. אני כן מסכימה ובטוחה ש- KITEAWAY ישים לב שצריך אולי לעשות את זה יותר בשיקול דעת - אני יודעת מה עצבן אותך וזה בסדר, זה יטופל בצורה יפה כי בסה"כ הפנים שעומדות מאחורי KITEAWAY יכול לתרום לך המון וכבוד לנו שהוא שותף לפורום ולייעוץ המקצועי בתחום גלישת הרוח, הקייטסרף והגלים - תודה עמית ענבר. אין לפורום הרבה תזוזה יחסית כי אני לא מאפשרת ונותנת לגיטימציה לשטויות, רק שאלות ותשובות שקשורות נטו למקצועיות ועזרה בייעוץ. שוב, אני אשמח לעזור לך ואני בטוחה שעוד רבים, תודה
חגית עוז