אם הרופא האזרחי אומר לי לקנות תרופה

assaf747

New member
אם הרופא האזרחי אומר לי לקנות תרופה

אני צריך לקנות אותה בעצמי או שהצבא צריך לממן לי אותה?..

tbaruch

New member
תשובה בקשר לתרופה

אם אתה מתנדב שבפרופיל שלו 21 אז את התרופות שלך אתה קונה בעצמך דרך הרופא האישי שלך והצבא לא מחזיר את הכסף אלה מוסיף לך את זה כמשכורת יש לו סכום שהוא מקצע לזה ואתה מקבל את זה קבוע

זה קצת מורכב.

1. כל הנאמר כאן תקף למתנדבים בעלי פרופיל 21 אשר מטופלים ע"י קופת החולים ולא ע"י הצבא. 2. ברגע שהוכרת כמתנדב אשר מטופל ע"י רופא אזרחי, קיבלת מענק חודשי קבוע לרכישת ביטוח רפואי. 3. במידה והוכרת כמתנדב בעל בעייה רפואית אשר דורשת טיפול מעבר לסל הבריאות הרגיל - תוכל לקבל תוספות נוספות. 4. ישנן 3 רמות אם זכרוני אינו מטעני: א. מתנדב אשר לא מקבל טיפול רפואי. ב. מתנדב אשר מקבל טיפול תרופתי רפואי. ג. מתנדב אשר מקבל טיפול רפואי תרופתי או אחר בעל עלות גבוהה. 5. במידה והרופא האזרחי שלך רשם לך תרופה שעליך לקחת מעתה והילך, ואשר לא מכוסה בסל הבריאות - עליך להוציא ממנו מכתב, אשר מתאר את הצורך בתרופה ועלויות הטיפול החודשיות. את המכתב הזה עליך להעביר לתא המתנדבים. 6. הצבא אמור להעלות לך את רמת ההשתתפות במצב כזה, בהנחה כמובן שמדובר במשהו קבוע. במידה ומדובר בתוספת זמנית - תוכל לפנות לועדת חריג בתא מתנדבים בתקווה שיאשרו לך מענק חד-פעמי.

למעלה