SupermanZW
Well-known member
שברוב העולם כמות הנדבקים ליום עולה אך בשבדיה יורדת? איך אתם מסבירים את זה?
למה אתה מקלקל עם עובדות? אופס, גם אני...דווקא עלה אתמול.
השווי למדינות אחרות, למשל: ארה"ב, איטליה, סין, איראן, ניו זילנד. אני לא זוכר אם זאת היית את שהצהרת שניו זילנד ניצחה את הקורונה או שמלת תחרה, אך מי מכם שטענה טענה זו טעתה בגדול. אם מסתכלים על הפגיעה הכלכלית, רואים בבירור ששבדיה נפגעה פחות מכל מדינה אחרת (ואין מדינה בעולם שלא נפגעה)אינני יודעת מאיפה הבאת את זה. מביאה גרף: ממשיכים להדבק שם, והמספרים ממש לא פוחתים. מה שירד בינתיים הוא מספר החולים הקשים ומספר המתים. אני חושבת שהעליה במספר החולים יכולה להביא בהמשך (בהפרש פאזה) לעליה גם במספר החולים הקשים.
צפה בקובץ המצורף 493
שרשרת אלי או שזה רק נראה כך?אינני יודעת מאיפה הבאת את זה. מביאה גרף: ממשיכים להדבק שם, והמספרים ממש לא פוחתים. מה שירד בינתיים הוא מספר החולים הקשים ומספר המתים. אני חושבת שהעליה במספר החולים יכולה להביא בהמשך (בהפרש פאזה) לעליה גם במספר החולים הקשים.
עדיין צריך להתרגל לשיטת השרשור כאן. היה נדמה לי שדווקא תגובתך הקודמת 'תקפה' את דברי. מבין כעת שלא .למה אתה מקלקל עם עובדות? אופס, גם אני...
איך משהו מכל מה שכתבת כאן קשור לכך שטענתך בתחילת השרשור, קרי כל הבסיס לדיון כאן, אינה נכונה?השווי למדינות אחרות, למשל: ארה"ב, איטליה, סין, איראן, ניו זילנד. אני לא זוכר אם זאת היית את שהצהרת שניו זילנד ניצחה את הקורונה או שמלת תחרה, אך מי מכם שטענה טענה זו טעתה בגדול. אם מסתכלים על הפגיעה הכלכלית, רואים בבירור ששבדיה נפגעה פחות מכל מדינה אחרת (ואין מדינה בעולם שלא נפגעה)
בהחלט ענה להודעתך ללא ציטוט דרך הקישור המיותר לגמרי של Reply Only. ממליץ לענות עם ציטוט דרך "הוספת תגובה", אחרת הודעות ללא ציטוטים יאבדו שיוך אם שוב ישנו את העץשרשרת אלי או שזה רק נראה כך?
אני דווקא מסכים שלפחות אתמול המספר עלה.
דיברת על הדבקות. כעת אתה מערב משהו אחרהשווי למדינות אחרות, למשל: ארה"ב, איטליה, סין, איראן, ניו זילנד. אני לא זוכר אם זאת היית את שהצהרת שניו זילנד ניצחה את הקורונה או שמלת תחרה, אך מי מכם שטענה טענה זו טעתה בגדול. אם מסתכלים על הפגיעה הכלכלית, רואים בבירור ששבדיה נפגעה פחות מכל מדינה אחרת (ואין מדינה בעולם שלא נפגעה)
שרשרתי לסופרמן. להבא אשתמש בהוספת תגובה ולא ב Reply Onlyשרשרת אלי או שזה רק נראה כך?
אני דווקא מסכים שלפחות אתמול המספר עלה.
לא אשמתך. זה פשוט מבלבל כאן. אני רגיל שברגע שפוסט מופיע מתחת ומעט שמאלה מפוסט שלי, שזה מלמד על כך שזאת תגובה לדברי. מסתבר שכאן זה עובד אחרת.שרשרתי לסופרמן. להבא אשתמש בהוספת תגובה ולא ב Reply Only
אבל לדברי כותבת הפוסט היא ענתה לסופרמן, לא לי (לא משנה בעזרת איזה כפתור).בהחלט ענה להודעתך ללא ציטוט דרך הקישור המיותר לגמרי של Reply Only. ממליץ לענות עם ציטוט דרך "הוספת תגובה", אחרת הודעות ללא ציטוטים יאבדו שיוך אם שוב ישנו את העץ
אני לא בסיור אינטרנטי היום. רוצה להביא נתונים תביא. לא רוצה אל תביא. רק אם אתה מביא, תעשה את זה בצורה שניתן יהיה ללמוד משהו מזה ובעיקר אם אפשר, בלי שזה יסתור נתונים אחרים שנמצאים באינטרנט.נא ללחוץ על הcheckbox ממוצע נע ל-7 ימים.Sweden COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer
Sweden Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.worldometers.info
יש ירידה בהדבקויות חדשות בשבדיה החל מה29 ביוני (ממוצע נע ל7 ימים). אנא בדוק.אני לא בסיור אינטרנטי היום. רוצה להביא נתונים תביא. לא רוצה אל תביא. רק אם אתה מביא, תעשה את זה בצורה שניתן יהיה ללמוד משהו מזה ובעיקר אם אפשר, בלי שזה יסתור נתונים אחרים שנמצאים באינטרנט.
בדקתי כבר, עוד לפני שכתבתי את תגובתי הראשונה בשרשור. כאמור, לפי מה שאני ראיתי דווקא יש עליה היום (או ביממה האחרונה, לא התעמקתי יותר מדי). גם משתפרת הציגה לך פה נתונים שסותרים את טענתך (לא התעמקתי בהם).יש ירידה בהדבקויות חדשות בשבדיה החל מה29 ביוני (ממוצע נע ל7 ימים). אנא בדוק.
אז זהו שלא, עדיין לא פורסם כמה נדבקו היום בשבדיה, אתמול נדבקו 125 בשבדיה, שלשום נדבקו 411 בשבדיה. זו מגמת ירידה ברורה.בדקתי כבר, עוד לפני שכתבתי את תגובתי הראשונה בשרשור. כאמור, לפי מה שאני ראיתי דווקא יש עליה היום (או ביממה האחרונה, לא התעמקתי יותר מדי). גם משתפרת הציגה לך פה נתונים שסותרים את טענתך (לא התעמקתי בהם).
צר לי לומר, אך על אף שאני כמעט תמיד אומר שאני סומך על חברות וחברי הקומונה והטענות העובדתיות שלהם גם מבלי להזדקק לקישורים ואסמכתאות, אתה בינתיים החבר היחיד ששוב ושוב מגלה שהאמון הזה לא נכון כלפיו (לא כולל חבר אחד ש'דפק' כותרת מפוצצת כאילו איזושהי כתבה אמרה משהו, כאשר הדברים לא הופיעו בשום מקום באותה כתבה וזאת הייתה המצאה מוחלטת שלו, משהו שגם אתה כבר 'זכית' לעשות, אבל זה משהו אולי טיפה שונה).
כך או אחרת, גם אם יתברר שיש ירידה בתחלואה בשבדיה, לא ברור לי מה בדיוק אמורים ללמוד מזה. ראשית זה נתון חסר כל משמעות כאשר הוא מוצג לבד. בשביל לבחון את הנתון הזה כמו שצריך יש צורך בנתונים נוספים כמו למשל כמות הבדיקות לאורך התקופה המדוברת ועוד. שנית אין לי מושג מי לדעתך טען ש"השבדים טעו". כל שאני ראיתי בעניין הזה בקומונה זה שאנשים חולקים עליך כשאתה טוען באופן גורף שהם היחידים שצדקו. מכאן ועד לאמירה שהם בהכרח טעו, יש עוד מרחק וכאמור, לא זכיתי לראות מי מחברי הקומונה שטוען כך. שלישית גם אם הכל יתברר כנכון ומדויק (ואנחנו לא שם), זה עדיין לא ייתן לי שום דבר ולא ילמד מאומה על כיצד נכון לנהוג בישראל.
יש סיבה מיוחדת שהנתונים מה29 ביוני עד ה5 ביולי, מה6 ביולי עד ה12 ביולי, והנתונים של ה13, ה14 וה15 ביולי לא מופיעים? עשית עריכה מגמתית כדי להתעלם מהנתונים העדכניים. "כל הכבוד".אינני יודעת מאיפה הבאת את זה. מביאה גרף: ממשיכים להדבק שם, והמספרים ממש לא פוחתים. מה שירד בינתיים הוא מספר החולים הקשים ומספר המתים. אני חושבת שהעליה במספר החולים יכולה להביא בהמשך (בהפרש פאזה) לעליה גם במספר החולים הקשים.
צפה בקובץ המצורף 493
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.