אם זאת טעות אי הבנה או מיני הונאה

gidi ahronovich

New member
אם זאת טעות אי הבנה או מיני הונאה

מיצטער על ההודעה החריפה ועל שגיאות הכתיב לפני כחודשים כשראיתי בפורום של סי שיש חידון ומי שימלא את התשובות נכונה יזכה באוסף החדש רגעי סי לכחתי את צג הבראיל שלי ובמשך מעל לשעתיים לכך לי למלא כול תשובה במשבצת הנכונה חכיתי וחיכיתי והודיעו לי שזכיתי באוסף מעל חודש וחצי כול יום כשאני בא הביתה אני מחכה אולי זה היום יגיעה וסוף סוף אני יוכל לשמועה את הבונוסים החסרים לי מהאוסף כי את הול האלבומים כבר יש לי מזה שנים היום זה הגיעה כן הגיעה איזה אוסף דיס 1 שכולל משהוא כמו 10 שירים מתוך האוסף ואני שואל את עצמי רגע מה הקטע כאן הבטחתם את האוסף תשלחו את האוסף כפול כמו שהוא נמכר בחנות אם היתי יודעה שאני אקבל דיסק אחד יחיד אם דגימות נבחרות מתוכו לא היתי מקדיש שעתיים אם צג ברייל מקרטעה היתי הולך לחנות ורוכש את האוסף אני מבקש הבהרה מהנהלת תפוז אשמח אם תעבירו את הודעתי להנהלה של תפוז ועוד יותר אשמח לקבל את האוסף כמו שהובטח לי כשמיליתי את השאלון שליחה על החריפות גידי

צחי24

New member
אתה צודק האמת...

גם אני זכיתי בחידון והיה כתוב שזה דיסק כפול בחתימתה של סי (שכולם יודעים כמה שאני אוהב !) והגיע אלי דיסק אחד עם מספר קטעי בונוס וללא השיר האהוב עלי "רק מתוך שינה"
והנה בלינק הזה אפשר לראות שכתוב שזוכים בדיסק כפול ולא באחד.

צחי24

New member
רק להבהיר משהו..

במידה ולא אקבל את הדיסק שהבטיחו לי (הכפול) אני רץ לקנות אותו כי אני כבר לא יכול להתאפק, יש שם כל כך הרבה דברים שאני מת לשמוע וחשבתי שאני אזכה בזה אז לא קניתי.

אהוד_

New member
אם אתם אוהבים את המוסיקה של סי

תקנו את המוסיקה שלה גם

צחי24

New member
ההערה הזאת לא לעניין..

קודם כל כי יש לי את כל התקליטים של סי ודבר שני, ברגע שזכיתי במשהו, זכותי לקבל אותו כפי שהובטח. ההערה שלך נובעת מחוסר ידע.

ליטן א

New member
האמת, שאתה צודק, וגם אני הופתעתי

שלא קיבלתי את האוסף הכפול (אלא הוצאה מיוחדת.. נו, ניחא..) כרגע אני שמח בדיסק שקיבלתי, אבל בהחלט התאכזבתי מהעובדה שמדובר היה רק בדיסק אחד, ולא כפי שהובטח.

צחי24

New member
גם אני שמח, לא אמרתי שלא

אני לא מפסיק לשמוע את הביצוע המדהים של סי ל WILL YOU של הייזל אוקונור...זה פשוט מדהים מרגע לרגע! בכל מקרה זו עדיין שערורייה ותדעי שכתבתי על זה למי ששלח לי את הדיסק והיא החזירה לי תשובה ממש לא מספקת ולפיה הם לא מתכוונים לתקן את המעוות....חבל מאוד.

ט י נ ה

New member
גידי היקר שלום

גידי היקר יכולתי ברגע זה לשלוח לך והאמת שמגיע לך בענק על כל השנים עלייך בכלל ובשך היותך כל כך עצום וענק כמו שאתה אבל בארץ קטנה עם שפם צריך המון סבלנות ואהבה אז ... קח נשימה ואני מבטיחה לך לטפל בזה במהירות ובעדינות שאני יודעת לטפל בדברים שלך סי

gidi ahronovich

New member
תודה על תשומת הלב

ממש תודה על תסומת הלב הכי חבל לי שאת מופיעה בנתניה בשבועה הבא אבל בגלל שזאת הופעה פרטית אני לא יכול להגיעה יאלה שתי מטרמהביית שלי כול כך חבל בלי לדאוג לטחבורה אוטובוסים או מוניות

ט י נ ה

New member
יש עוד מופע ליד נתניה ...

ממי שלי אהוב לנתניה לא תוכל להגיע כי לצערי זו הופעה ל 20 איש בבית פרטי אבל !!!!!!!!!!! או ב 07. או ב 11 לפברואר בשעות הבוקר מופע במכללת רופין ליום התרמה לילדים פגועים של אקי"ם...ואז אתה מוזמן בגדול זה יהיה בקמפוס עצמו כולם מזומנים והשימחה תהיה גדולה סי

למעלה