חלאות על מלא כשמדובר בבן של אלוקים שתיקה בכל מחראות השמאל בתשקורת הנאלחת שלהם
marabo Well-known member 13/12/24 #1 חלאות על מלא כשמדובר בבן של אלוקים שתיקה בכל מחראות השמאל בתשקורת הנאלחת שלהם נערך לאחרונה ב: 13/12/24
1 1ספי11 Well-known member 13/12/24 #2 נכתב ע"י marabo: חלאות על מלא כשמדובר בבן של אלוקים שתיקה בכל מחראות השמאל בתשקורת הנאלחת שלהם לחץ כדי להרחיב... מצחיקול פאתטי. שקודם אותם שמות שהזכרת יתגיסו לצבא ואז אפשר יהיה להתיחס אליהם.
נכתב ע"י marabo: חלאות על מלא כשמדובר בבן של אלוקים שתיקה בכל מחראות השמאל בתשקורת הנאלחת שלהם לחץ כדי להרחיב... מצחיקול פאתטי. שקודם אותם שמות שהזכרת יתגיסו לצבא ואז אפשר יהיה להתיחס אליהם.
marabo Well-known member 13/12/24 #6 נכתב ע"י 1ספי11: מצחיקול פאתטי. שקודם אותם שמות שהזכרת יתגיסו לצבא ואז אפשר יהיה להתיחס אליהם. לחץ כדי להרחיב... הם התגייסו. חפש לך הטרלה אחרת
נכתב ע"י 1ספי11: מצחיקול פאתטי. שקודם אותם שמות שהזכרת יתגיסו לצבא ואז אפשר יהיה להתיחס אליהם. לחץ כדי להרחיב... הם התגייסו. חפש לך הטרלה אחרת
The Real Big Joe Well-known member 13/12/24 #3 נכתב ע"י marabo: חלאות על מלא כשמדובר בבן של אלוקים שתיקה בכל מחראות השמאל בתשקורת הנאלחת שלהם לחץ כדי להרחיב... הסגנון שלך, וגם התוכן הברור של ההטרלות שלך - ראויים זה לזה וכמובן לאישיותך הנלבבת.
נכתב ע"י marabo: חלאות על מלא כשמדובר בבן של אלוקים שתיקה בכל מחראות השמאל בתשקורת הנאלחת שלהם לחץ כדי להרחיב... הסגנון שלך, וגם התוכן הברור של ההטרלות שלך - ראויים זה לזה וכמובן לאישיותך הנלבבת.
D DANIAVNI Well-known member 13/12/24 #4 נכתב ע"י marabo: חלאות על מלא כשמדובר בבן של אלוקים שתיקה בכל מחראות השמאל בתשקורת הנאלחת שלהם לחץ כדי להרחיב... הבן של אלוקים ???? מה לך ולישוע ? אני רואה שאתה מתחזק שכוייח.
נכתב ע"י marabo: חלאות על מלא כשמדובר בבן של אלוקים שתיקה בכל מחראות השמאל בתשקורת הנאלחת שלהם לחץ כדי להרחיב... הבן של אלוקים ???? מה לך ולישוע ? אני רואה שאתה מתחזק שכוייח.
marabo Well-known member 13/12/24 #5 נכתב ע"י DANIAVNI: הבן של אלוקים ???? מה לך ולישוע ? אני רואה שאתה מתחזק שכוייח. לחץ כדי להרחיב... אני מכיר אותך בתור בחור רציני שכותב לעניין. אל תהפוך לי לטרול שמאלני.
נכתב ע"י DANIAVNI: הבן של אלוקים ???? מה לך ולישוע ? אני רואה שאתה מתחזק שכוייח. לחץ כדי להרחיב... אני מכיר אותך בתור בחור רציני שכותב לעניין. אל תהפוך לי לטרול שמאלני.
D DANIAVNI Well-known member 13/12/24 #7 נכתב ע"י marabo: אני מכיר אותך בתור בחור רציני שכותב לעניין. אל תהפוך לי לטרול שמאלני. לחץ כדי להרחיב... אתה התכוונת לפרשת האפוד הקרמי ?
נכתב ע"י marabo: אני מכיר אותך בתור בחור רציני שכותב לעניין. אל תהפוך לי לטרול שמאלני. לחץ כדי להרחיב... אתה התכוונת לפרשת האפוד הקרמי ?
marabo Well-known member 13/12/24 #8 נכתב ע"י DANIAVNI: אתה התכוונת לפרשת האפוד הקרמי ? לחץ כדי להרחיב... ודאי