אם זה לא מספיק לכם בתור הוכחה שההנחיות נועדו להתעלל באזרחים שטיפת המוח הצליחה

SupermanZW

Well-known member
את מי סיכן המתופף, את העצים?

סתם משגעים אותכם, ההנחיות נועדו לגרום לכם אי נוחות ופחד, כמובן גם לסחוט מכם את כספכם, אך הן לא נועדו להגן על הציבור! אין דבר בריא יותר מלהיות ביער מוקף בעצים ולנשום אוויר נקי.

שמלת תחרה1

Well-known member

סתם משגעים אותכם, ההנחיות נועדו לגרום לכם אי נוחות ופחד, כמובן גם לסחוט מכם את כספכם, אך הן לא נועדו להגן על הציבור! אין דבר בריא יותר מלהיות ביער מוקף בעצים ולנשום אוויר נקי.
הגזימו. דיקנסו את כול החוגגים החתונות רבי משתתפים, ואת כול נמפגינים אשר אינם שומרים על הנחיות.
האמת כבר לא ברו מה ההנחיות, מי בסגר?

SupermanZW

Well-known member
הגזימו. דיקנסו את כול החוגגים החתונות רבי משתתפים, ואת כול נמפגינים אשר אינם שומרים על הנחיות.
האמת כבר לא ברו מה ההנחיות, מי בסגר?
אבל קנסו אותו כחוק, למרות שלא סיכן איש, האם זה לא מספיק כדי להבין שהחוק הוא הבעיה? סתם מתעללים באזרחים!
אני מזכיר, אין שום קשר בין חוק לצדק או בין חוק למוסר, אתן אף דוגמה היסטורית: מי שהסתירו את אנה פראנק ומשפחתה מפני הנאצים עברו על החוק, מי שהסגירו את אנה פראנק לנאצים צייתו לחוק!

צריך מחאה אזרחית נגד חוקי הקורונה, הם לא נועדו לסייע לכם, הם נועדו לפגוע בכם! גם כספית, גם בחירותכם, גם בבריאותכם, גם בפרנסתכם, גם בקשרים המשפחתיים והחברתיים שלכם ולמעשה בכל אספקט בחייכם. מה עוד צריך כדי שתבינו שמתעללים בכם באכזריות ולא דורשים את טובתכם כלל?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

דווקא בגלל כמה מתופפים הזויים ועוד כמה מכחישי קורונה, המחלה הקשה הזאת הצליחה להרים ראש.
יש הנחיות ויש סגר, כל האזרחים בלי יוצא מהכלל כולל חברי הכנסת כגון גילה גמליאל, חייבים לעמוד בהן.
אני מקווה שיקנסו גם אותה בכמה אלפי שקלים.

יהודה איננו.
יהודה ברקן הלך לעולמו ממחלת הקורונה.
יהי זכרו ברוך. |נר|

SupermanZW

Well-known member
דווקא בגלל כמה מתופפים הזויים ועוד כמה מכחישי קורונה, המחלה הקשה הזאת הצליחה להרים ראש.
יש הנחיות ויש סגר, כל האזרחים בלי יוצא מהכלל כולל חברי הכנסת כגון גילה גמליאל, חייבים לעמוד בהן.

יהודה איננו.
יהי זכרו ברוך. |נר|
תיפוף הוא מקצועו ופרנסתו של אותו מתופף, אבל אולי תסביר אתה את מי סיכן המתופף שתופף ביער? את העצים או שמא את האבנים?
גילה גמליאל, מסתבר, לא שיקרה בבדיקה האפידמיולוגית, אלא התוכנה, שמשום מה מתעקשת לדווח כי כל אדם שדיווח ששהה מחוץ לעיר מגוריו שהה בתוך עיר מגוריו. זה נועד לשגע את האזרחים, מדובר בפיצ'ר בתוכנה שמעוות את הנתונים.
על מה יקנסו את גילה גמליאל, על אמירת אמת? נו באמת.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
תיפוף הוא מקצועו ופרנסתו של אותו מתופף, אבל אולי תסביר אתה את מי סיכן המתופף שתופף ביער? את העצים או שמא את האבנים?
גילה גמליאל, מסתבר, לא שיקרה בבדיקה האפידמיולוגית, אלא התוכנה, שמשום מה מתעקשת לדווח כי כל אדם שדיווח ששהה מחוץ לעיר מגוריו שהה בתוך עיר מגוריו. זה נועד לשגע את האזרחים, מדובר בפיצ'ר בתוכנה שמעוות את הנתונים.
על מה יקנסו את גילה גמליאל, על אמירת אמת? נו באמת.
זה לא קשור אם הוא סיכן או לא סיכן.
יכול להיות באמת שהוא לא סיכן אף אחד, אבל הוא הפר את ההנחיות.
כשאומרים לאזרחים, לשבת בבית.
אז הם לא אמורים "להגדיל ראש" ולנסות לתכמן את המערכת.
אזרחים אמורים להיות ממושמעים כמו חיילים בטירונות. |חייל|

SupermanZW

Well-known member
זה לא קשור אם הוא סיכן או לא סיכן.
יכול להיות באמת שהוא לא סיכן אף אחד, אבל הוא הפר את ההנחיות.
כשאומרים לאזרחים, לשבת בבית.
אז הם לא אמורים "להגדיל ראש" ולנסות לתכמן את המערכת.
אזרחים אמורים להיות ממושמעים כמו חיילים בטירונות. |חייל|
ההנחיות פגעו בפרנסתו, מה ציפית שיעשה? מי היה מפרנס אותו לו היה נשאר בבית, אתה? הוא עשה את הכי טוב שיכול היה ועל זה שילם ביוקר, ההנחיות הן הבעיה!

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
ההנחיות פגעו בפרנסתו, מה ציפית שיעשה? מי היה מפרנס אותו לו היה נשאר בבית, אתה? הוא עשה את הכי טוב שיכול היה ועל זה שילם ביוקר, ההנחיות הן הבעיה!
אתה יכול להמשיך להתכחש למציאות ככל העולה על רוחך אבל המספרים בשטח אומרים הכל.
לפני הסגר 9000 נדבקים יומיים.
ואילו עכשיו חודש אחרי... 629 נדבקים בלבד.
תהיה בטוח שאלמלא הסגר היו כיום עשרות אלפים נדבקים יומיים.

SupermanZW

Well-known member
אתה יכול להמשיך להתכחש למציאות ככל העולה על רוחך אבל המספרים בשטח אומרים הכל.
לפני הסגר 9000 נדבקים יומיים.
ואילו עכשיו חודש אחרי... 629 נדבקים בלבד.
תהיה בטוח שאלמלא הסגר היו כיום עשרות אלפים נדבקים יומיים.
בעולם כולו לא מצליחים להבין מה גורם לעליה בהדבקה ומה גורם לירידה בהדבקה, בינתיים רואים שהעולם חסר אונים נגד הוירוס הזה ורק אתה "מבין" מה קורה, מעניין מאוד.

דיברגנט חדש

Well-known member
הוא לקח סיכון ואכל אותה.
כאשר הוא היחיד שהולך ליער, אין עם זה כל בעיה, אך כאשר יצטרפו אליו המוני העם, זה יתחיל להיות בעיה ולכן גם לא נותנים לפרט להפר, גם אם הוא לא מסכן אף אחד.

SupermanZW

Well-known member
הוא לקח סיכון ואכל אותה.
כאשר הוא היחיד שהולך ליער, אין עם זה כל בעיה, אך כאשר יצטרפו אליו המוני העם, זה יתחיל להיות בעיה ולכן גם לא נותנים לפרט להפר, גם אם הוא לא מסכן אף אחד.
ומי יפרנס אותו אם לא יתאמן בתיפוף? הרי הוא חייב לתחזק את כושר התיפוף שלו לצורך הקלטות והופעות. האם אתה תקח את פרנסתו עליך? הוא דאג לעצמו כמצופה מכל אדם! אין מי שיפצה אותו אם יאבד את פרנסתו.
מה פשר הטענה "כאשר יצטרפו אליו המוני העם", ממתי כל ישראל מתופפים? יש לאפשר לאנשים לפעול על פי שיקול דעתם. אין אף אדם סביר שיפעל כדי להידבק או להדביק בכוונה, אנשים משתדלים להיזהר באופנים שהם מוצאים לנכון. האם אתה מציע להתייחס לאנשים בוגרים כאילו הם תינוקות בפעוטון וזקוקים להשגחה צמודה? זו הגזמה חסרת היגיון לחלוטין!

דיברגנט חדש

Well-known member
ומי יפרנס אותו אם לא יתאמן בתיפוף? הרי הוא חייב לתחזק את כושר התיפוף שלו לצורך הקלטות והופעות. האם אתה תקח את פרנסתו עליך? הוא דאג לעצמו כמצופה מכל אדם! אין מי שיפצה אותו אם יאבד את פרנסתו.
מה פשר הטענה "כאשר יצטרפו אליו המוני העם", ממתי כל ישראל מתופפים? יש לאפשר לאנשים לפעול על פי שיקול דעתם. אין אף אדם סביר שיפעל כדי להידבק או להדביק בכוונה, אנשים משתדלים להיזהר באופנים שהם מוצאים לנכון. האם אתה מציע להתייחס לאנשים בוגרים כאילו הם תינוקות בפעוטון וזקוקים להשגחה צמודה? זו הגזמה חסרת היגיון לחלוטין!
אין שום בעיה, אז שלא יתפלא שהתחזוק עולה כסף.
אני מניח שאתה מיתמם ויודע שאומנם המוני העם לא מתופפים אך הם יכולים למצוא סיבות שונות להגיע ליער.

SupermanZW

Well-known member

יהודה איננו.
יהי זכרו ברוך. |נר|
אגב יהודה ברקן, הוא דווקא הקפיד על עטיית מסכה, בכל זאת נפטר מהמחלה. עזרה לו המסכה? חה! אין המסכה מספקת אלא אשליית הגנה בלבד, בפועל היא חסרת תועלת לחלוטין.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אגב יהודה ברקן, הוא דווקא הקפיד על עטיית מסכה, בכל זאת נפטר מהמחלה. עזרה לו המסכה? חה! אין המסכה מספקת אלא אשליית הגנה בלבד, בפועל היא חסרת תועלת לחלוטין.
אני באמת לא יודע כיצד יהודה ברקן ז"ל נדבק במחלה.
כנראה כמו שאר המיליונים שנדבקו על לא עוול בכפם.
אבל בכל זאת אני חושב שעלינו להוקיר את זכרו ולא לרקוד חלילה על דמו.

נערך לאחרונה ב:

SupermanZW

Well-known member
אני באמת לא יודע כיצד יהודה ברקן ז"ל נדבק במחלה.
כנראה כמו שאר המיליונים שנדבקו על לא עוול בכפם.
אבל בכל זאת אני חושב שעלינו להוקיר את זכרו ולא לרקוד חלילה על דמו.
מסכים איתך, רק השתמשתי בדוגמה לצורך הדיון. גם אני מאוד אהבתי את הסרטים שלו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אם זה לא מספיק לכם בתור הוכחה שההנחיות נועדו להתעלל באזרחים שטיפת המוח הצליחה
הוא לא הראשון שמקבל קנס על אף שהוא שהה ביער לבדו (ע"פ הכותרת לפחות, לא נכנסתי לקרוא). אפשר להבין את הרציונל בדיוק כמו שאפשר להבין את הטענות נגד. קשר מיוחד בין זה לכותרת השרשור לא מצאתי.

למעלה