אם זה נכון, שהיום בערב יהודיה צריכה להתחתן עם ערבי

רמי אב

New member
אם זה נכון, שהיום בערב יהודיה צריכה להתחתן עם ערבי

מה לדעתכם גורם ליהודיה להתחתן עם ערבי?
האם עד כדי כך היהודים רעים?
זה נראה לי מוזר,
אני מקווה שרוב היהודים לא יתמכו בחתונה כזאת, כי אני לא מוצא בזה לשמח חתן וכלה, אלא דבר שעלול להכעיס את הקדוש ברוך הוא,
אני מנחש שאם יהיו בחתונה חובשי כיפה, אז זה יהיה רק רפורמים, כי לפי הנראה לי גם הקונסרבטיבים נגד שיהודי מתחתן עם לא יהודי.
http://www.kikarhashabat.co.il/חתונת-מורל-ומחמוד-אב-הכלה-יפגין-נגד-בתו.html

קליטו

New member
אפשר להבין

שהבחורה לא דתיה והיא לא יודעת את החומרה שבדבר. זה לא שיהודים רעים. זו הדרך של פורקי העול שמביאה אותם לא פעם לאבדון, הבחורה יכולה להתאהב עם עבריין, וההורים אמורים לחייך לסבול ולשתוק.

אופירA

New member
מנהל
רוב היהודים החילוניים לא תומכים בחתונה כזו

היהודים לא רעים, אלא טועים.
כל הבנות שהתחתנו עם ערבים פשוט טעו בגלל שהן צעירות והרגש שלהם מאוד מאוד חזק ומטעה את השכל.
גברים ערביים רבים יודעים לפתות נערות יהודיות ולבלבל מאוד את הרגשות שלהן, עד שהן לא מצליחות לנהל את החיים שלהן עם שכל. ברוב המקרים, לצערי, השכל מגיע אליהן אחרי החתונה עם הערבי.

רוב היהודים החילוניים (וגם כמה דתיים) לא מבינים מה שהיהדות אומרת. לא מבינים את חומרת הבעיה. אפילו אם מסבירים להם טוב.
רבים גם היהודים שלא מבינים שהטענות של המצדדים בנישואי תערובת כאלה, הן טענות סרק שאפשר להפריכן בקלות, מפני שהטענות האלה עובדות רק כאשר ערבי מתחתן עם יהודיה, אבל לא אם יהודי רוצה להתחתן עם ערבייה. כלומר הן טענות לא אמיתיות כלל וכלל.
אין שום טיעון בעד נישואי תערובת של יהודי עם בן עם נכר, של הכופר הכי גדול שיש, שישכנע ערבייה להינשא ליהודי.
כך שזו ההוכחה הכי פשוטה וברורה, לכך שמטרת נישואי התערובת בין ערביים ליהודיות היא להשפיל אותן ולפגוע בעם היהודי, לנשל מהעם היהודי את בנותיו. זו המטרה היחידה, ואפילו המוצהרת, ורק היא מתאימה למציאות העובדתית בשטח.

רמי אב

New member
הבעיה היא

שלא תמיד קל לדעת מי יהודי כשר ומי יהודי שחקן.
כלומר יהודי שרוצה להפוך את האישה שלו לחפץ אז הוא לפני החתונה מתחנף אליה, ואחרי החתונה הוא הופך אותה לחפץ,ומאייים עליה שאם היא תתגרש ממנו הוא ישחט אותה.
גם לא נראה לי שזה חוקי במדינת ישראל לחייב אדם להתחתן עם אדם אחר בניגוד לרצונו,גם אם זה אדם יהודי.מי שרוצים ללהתחן איתי.
אז קשה לי מאוד לשפוט לרעה יהודי שמתחתן עם לא יהודי. אולי הוא לא הצליח עם יהודים,ולא יכל לסבול מבחינת אנשים לחיות בלי בן זוג.

אופירA

New member
מנהל
מאיפה התובנה ההזויה הזו

שרוב היהודים כל כך רעים אז הם מתחנפים לפני ומאיימים אחרי, ואז יתכן שהאשה מעדיפה גבר ערבי כי היהודים רעים?
ההתנהגות שאתה מתאר כלל וכלל לא אופיינית ליהודים. היא דווקא אופיינית לרוב הערבים המתחתנים עם יהודיות. אז למה שהיהודיה תרצה דבר כזה???

ומה זה משנה אם אתה שופט או לא שופט? משנה מה קובעת היהדות, ונישואין לבן עם אחר זה אסור באיסור חמור וגמור.

רמי אב

New member
כי גם ליהודי יש חופש בחירה של התנהגות, לא רק לבחור בטוב.

אני מעדיף שלא לשפוט אדם יהודי שהתחתן עם לא יהודי, כי יש אנשים שמתי שרע להם מאוד, הם מוכנים שלא ללכת רק לפי ההלכה.

קליטו

New member
לא שופטים

תכל'ס, בחורה כזאת עושה טעות חמורה מבחינת היהדות. אצל הערבים יותר נפוץ שהאישה היא שיפחה וכו'
וחוץ מזה, שזה מטורף להתחתן עם האויב, ולהקים דור מבולבל ומתוסבך. הערבים שונאים אותנו בדם, ולא מין הנמנע שאישה כזאת תהיה קרבן להתעללות פיזית או מילולית

למעלה