אם זיכרוני אינו מטעני

whatascene

New member
אם זיכרוני אינו מטעני

השבוע הייתם אמורים להתחיל לימודים שוב..! אז מה, איך היה השבוע הראשון? לאיזה כיתות עליתם וכאלה ספרו חוויות =) אני אישית בקורס בצבא כבר.. חודש בערך, עוד 3 שבועות לקריה

איזו זקנה :p../images/Emo223.gif

שרדתי שבוע ראשון בכיתה יא' לא כזה שונה משנה שעברה, אותם אנשים, אותו בצפר רק שיש לנו יותר מדי שעות כל יום כי לא לומדים יום שישי

Rose131

New member
אני עליתי לי'

המורים בתיכון הזה השתגעו המורה לספורט החליטה שאני הולכת לרוץ 4 סיבובים מסביב למגרש כל שיעור בתור חימום אני לא רצה. אני לא בן אדם שרץ;[ והמורה לביולוגיה דיברה איתנו על מערכת העיכול בזמן שאכלתי:S ובכלליות, המורים לא בסדר! אני איכשהו נרדמתי בשיעור סוציולוגיה בלי לרצות אפילו להירדם;[

yaelrs

New member
השבוע הכי ארוך בחיים שלי..../images/Emo192.gif

עליתי לי', ותכלס דווקא היה סבבה, אבל פשוט עדיין לא התרגלתי לתיכון וזה.. :S

בנטליקע

New member
=|

ממ י"א עכשיו וזה אחד המעייפים..בחיים לא היה לי ככה.. 4 ימים בשבוע מתוך 5 (לא לומדים שישי) אני לומדת עד רבע ל4 ו3 ימים בשבוע שעת אפס מרבע ל8 קיצר הבצפר חופר ויש לי מחנך שאוהב לשחק כדורסל חחחחחחחחחח אלוהים.

Mg14

New member
../images/Emo19.gifואו אני הכי קטנה פה?

אני עולה לט'. הכל טוב ויפה חוץ מהמערכת שכוללת יום של שבע שעות ויום עם שעת אפס. והמורה שלי להיסטוריה עדיין משוכנעת ששמאל זה ימין
. ויש לי טיול לילה [משמע מתחיל ב11 ולא ישנים עד הבוקר] לירושליים ביום חמישי:)

zivid

New member
לא P: ../images/Emo129.gif

אני עליתי ל 9 גם ^^ ואני? אני מתחילה ללמוד כל יום ב 9 בבוקר ומסיימת ב 3:30 [זה רק 5 שעות ביום] ואני לא לומדת ביום ראשון [כן. נוצרים >.>]

Mg14

New member
../images/Emo19.gifכיף לך! להתחיל ב9!!

ולא לממוד ביום ראשון!

may90

New member
:)

עליתי לז' נורא קשה בחטיבה!!!!!!!!!!!!!! איך אפשר לסבול את זהההההההההההההההההההההההה?!?!?! אימל'ה! אני אשכרה לומדת עד 2!!!! טוב, לא-אני עליתי ליא' וכן, חביב כי הי'ניקים מפחדים מאיתנו D:

Noa Tsror

New member
אממ..

טוב זה כבר שבוע וחצי בשבילי. י"א זה כזה מוזר. כי נגיד בפסח כבר נהיה הכי גדולים בבצפר. וזה מאוד מאוד מאוד מוזר. וכבר היה לי בוחן. ויהיה לי עוד אחד בשישי הבא. הראשון היה גרוע מאוד ד"א. אני חושבת. אבל חוצמזה זה שנה בסדר.. זה סה"כ 2 בגריות יותר משנה שעברה. ונפטרים מאזרחות. טוב חפרתי.

whatascene

New member
זה לא כזה נורא, להיות הכי גדולים

זה רק אומר מבחינתך שיש פחות בנים אופציונלים כחברים =) אבל גם ככה הרוב בבצפר הם לא משהו.. מעבר לזה, י"א זאת שנה עמוסה יחסית, אבל אחריה הרבה יותר נחמד. קצת ידפקו אתכם במערכת, הרבה שעות וזה, אבל מצד שני אחריה תדעי שעברת את השלב הכי קשה בבצפר.
בהצלחה לכולכם בשנה החדשה!

Noa Tsror

New member
חח כע

זה היה העיקר של זה. כאילו. לאדעת זה מעצבן להכיר אנשים יותר קטנים ממך. חוצמזה שאני מתחילה להרגיש כמו פדופילית שיש מישו חמוד ואז אתה מגלה שהוא קטן ממך באיזה שנתיים חחח. מה אני יעשה. הם מזה גבוהים יחסית. חחח. תודה:)

למעלה