אם חברה מוכנה לקבל את בעלי לעבודה כמה זמן יקח

NIVA27

New member
אם חברה מוכנה לקבל את בעלי לעבודה כמה זמן יקח

התהליך עד שאפשר לעבור לעבוד שם וכמה זמן יקח עד ששנינו נקבל ויזה ושאלה נוספת אם אני מקבלת ויזה אבל רוצה לדחות את המעבר בכמה חודשים עקב הריון זה בעיתי ?

במידה ומדובר בהצעת עבודה תקינה

התהליך לוקח כמה ימים בלבד, ומקבלים ויזה או רישיון עבודה המקנה תושבות זמנית מייד עם הנחיתה בקנדה. מרגע שהמעסיק הגיש את הבקשה למשרד העבודה, (אם המקצוע אינו פטור) עד קבלת התשובה לוקח כ 6 שבועות. שאלת הדחייה של ההגעה תלויה רק במעסיק, לשלטונות ההגירה לא אכפת אם תגיעי כמה חודשים אחרי שהתקבל האישור.

NIVA27

New member
ועוד שאלה לגבי טיסות במהלך התקופה

אחרי שמקבלים ויזה האם אפשר לטוס בחזרה לישראל לחופשות קצרות או שחייבים להישאר בקנדה את כול ה 3 שנים כדי לקבל אזרחות תודה

תבדילי בין ויזת עבודה לבין תושבות קבע...

תושבות קבע מקבלים רק אחרי תהליך בקשה אחרי שמעסיק מציע עבודה קבועה באופיה, או אחרי תהליך ביורוקרטי ארוך. ויזת עבודה יכולה להתקבל במהירות, היא לעבודה זמנית והיא לא מעניקה תושבות קבע או זכאות לאזרחות. בשני המקרים מותר לנסוע כמה שרוצים לנסיעות קצרות. מי שיש לו תושבות קבע, ונמצא בקנדה בסה"כ מצטבר 1095 ימים מתוך 4 שנים יכול לקבל אזרחות קנדית. או במילים אחרות בתוך 4 שנים אסור להעדר מקנדה במצטבר יותר מ 365 ימים אחרת אי אפשר לבקש אזרחות.

NIVA27

New member
שאלה נוספת

רציתי לברר מה עלות המחיה בקנדה ביחס לארץ. לדוגמה משפחה ממוצעת מוציאה 13000 ש"ח בחודש ,וזו גם בערך ההכנסה. איך זה בקנדה? מכיוון שרק התחלנו לחשוב על המעבר ( והפורום מאוד שימושי ) הייתי רוצה לשמוע יותר על החיים בקנדה: איך הולך נושא הדיור? מה הם איזורי המחייה עם קהילה יהודית איכותית? מה ההבדלים של המזג אויר בין קנדה לארץ? האם יש רשימה של חברות הייטק בקנדה? ובכלל איפה אני יכולה לקרוא יותר על הנושא במקום סתם ל/שאול המון שאלות. לצורך השוואת הכנסה בעלי הוא מהנדס אלקטרוניקה בחברת הייטק ואני מעצבת פנים המון תודה על כול התשובות

משפחה ממוצעת מרוויחה ומוציאה בטורונטו 70K קנד

מהנדס אלקטרוניקה ירוויח 60-80K שכר שנתי. אזהרה: אפשר לטבוע בנהר שעומקו הממוצע 70 סנטימטר......

למעלה