אם חד הורית זקוקה לעזרה בצביעת

אם חד הורית זקוקה לעזרה בצביעת

הבית שלום לכם. אני אם חד הורית אשר 2 ילדיי חיים בפנימייה. הבית שלי היה במצב מאוד גרוע ואני לאט לאט מסדרת אותו למצב שנוכל לגור בו. כרגע אין לי מיטה לילדים כך שכאשר הם באים הביתה אין להם היכן לישון.. ביקשתי מהרווחה עזרה בעיניין ויש למזלי אישור השתתפות. לגבי הצביעה זה נושא שקשה לי כרגע לממן לבד והבית נמצא במצב נורא

נירה63

New member
ענת יקרה קבלתי את המסר שלך ,כתבתי

הודעה כאן בפורום, רק קצת סבלנות ואני מאמינה שנצליח לעזור לך ולילדיך.

ענת יקירה, ראיתי שיש 35 מתנדבים

עם המדריך שלהם שמגיעים לתל-אביב ביום שישי, אולי תבקשי מהם שיצבעו, אם מחפשים מקום להתנדב בו.

נירה63

New member
מיכלי איך אפשר לקשר בין המתנדבים

לאמא בחולון? המצב שם דורש עזרה וצביעה. אודה לך אם תוכלי לשלוח מסר לי או לענת ולקשר בין הצדדים או לשלוח פלפון. תודה.

הנה קישור להודעה של אביעד -

שהוא כנראה המדריך של הנערים. שלחי מסר לאביעד, והוא יתן לך מס' טלפון. את המשפחה מחולון אני לא מכירה, אבל פותחת ההודעה בוודאי מכירה אותם ולה יש את מספר הטלפון שלהם. בהצלחה.

נירה63

New member
ענת שלחה לי מסר-דחוף עזרה בבקשה

ענת אישה המגדלת את ילדיה ומתקשה מאוד מאוד. קבלתי הבוקר מסר, האישה זקוקה לעזרתנו, והיא כל כך מנסה להיות אופטימית. מאחר ואני מחיפה וענת רחוקה ממני, אני פונה אליכם חברי היקרים, אנא בואו נתארגן לעזור לאם ולילדיה. מודה לכולכם מראש.

tamidb

New member
נירה שלחתי לה מסר

מקוה שעוד השבוע אוכל לבקר אצלה ונראה איך מתקדמים. האם תוכלי לנסות לארגן תרומת צבע?

לגבי הצבע באם לא תהיה אפשרות

לקבל בתרומה אוכל לנסות לגייס את עצמי ולקנות את הדרוש.. לפחות שהבית יראה קצת נורמלי יותר מאשר המצב שהוא נמצא היום אני בטוחה שלא נעים לילדים שלי להיות בבית מוזנח אני מתרגשת מיכם ומודה לכם בכול ליבי.

למעלה