אם טראמפ שהוא איש נדל"ן וביזנס מן רוצה לקחת את הסטריפ

ולהפוך אותו לריביירה של המזרח התיכון שיכניס לשם את הצבא שלו ויסלק משם את העזתים למצרים ולאורדון ושיעזוב את מדינת ישמעאל במנוחה.
אם הוא סומך על הצבא הישמעאלי שיחסל לו שם את החמאס אז הוא לא מבין מהחיים שלו שום דבר ומדבר שטויות.
לי אישית זה לא נראה הגיוני שבן אדם בר דעת יסמוך על משהו שהוא כישלון טוטאלי מובנה.
הוא לא לוקח בחשבון את החברה הישמעאלית ואת החטופים ברצועה . החברה הישמעאלית לא תאפשר להתעלם מהחטופים . כל עוד ויש חטופים החמאס לא יושמד וסיפורי פוגי של טראמפ יעלו בעשן.

evglev1

Well-known member
מנהל
ולהפוך אותו לריביירה של המזרח התיכון שיכניס לשם את הצבא שלו ויסלק משם את העזתים למצרים ולאורדון ושיעזוב את מדינת ישמעאל במנוחה.
אם הוא סומך על הצבא הישמעאלי שיחסל לו שם את החמאס אז הוא לא מבין מהחיים שלו שום דבר ומדבר שטויות.
לי אישית זה לא נראה הגיוני שבן אדם בר דעת יסמוך על משהו שהוא כישלון טוטאלי מובנה.
הוא לא לוקח בחשבון את החברה הישמעאלית ואת החטופים ברצועה . החברה הישמעאלית לא תאפשר להתעלם מהחטופים . כל עוד ויש חטופים החמאס לא יושמד וסיפורי פוגי של טראמפ יעלו בעשן.
מי שלא מאפשרת לו להתעלם מהחטופים זאת מרים אדלסון שתרמה את התרומה השנייה בגודלה לקמפיין בחירות.

מי שלא מאפשרת לו להתעלם מהחטופים זאת מרים אדלסון שתרמה את התרומה השנייה בגודלה לקמפיין בחירות.
למי הגברת אדלסון לא מאפשרת להתעלם מהחטופים? לנתניהו או לטראמפ? או לשניהם?
מה שחשוב לי זה שתודה שהחמאס תפס אתכם בביצים ולוחץ חזק חזק באמצעות השמאל שמנצל את מצוקת המשפחות ואת אלה שנשברו (לא כל משפחות החטופים מסכימים עם מדיניות הממשלה) . ואל תשכח מה אמרתי בתחילת התמרון הצבאי כששמעתי את ראש הממשלה כורך יחד את מטרות המלחמה עם השבת החטופים כבר אז אמרתי וכתבתי כאן בפורום זה זה או זה. או שתיכנעו לחמאס ותעשו עסקאות להשבת החטופים או שתנצחו את החמאס ותוותרו על עסקאות חטופים. לא תוכלו לנצח את החמאס ולהשיב את כל החטופים.
אמרתי שאם אני הייתי ראש ממשלה הייתי פונה למשפחות החטופים ואומר להם קונסידר את הבנים שלכם את האבות שלכם את הילדים החטופים שלכם כמתים. אנחנו שולחים את חיילי צה"ל להיהרג כדי לנצח את החמאס וכדי לנצח את החמאס אנחנו נדפוק אותם במנהרות מתחת לאדמה ומעל האדמה עד שנכריע אותם ונעשה כל מאמץ צבאי להביא אותם הבייתה בשלום אבל לא נכנע לחמאס בגלל החטופים.
לשרי הממשלה שלי וחברי הקואליציה ולמטה הכללי הייתי אומר מי שידבר על החטופים לתקשורת יעוף מתפקידו מיד לאלתר.
אנחנו נכנסים לאיפול ממשלתי וצבאי בנושא החטופים. ניתן לתקשורת לפמפם את עצמה לדעת עד שהם יתעייפו .
הייתי נותן לשב"כ הוראה לפרק את המחלקה היהודית ולהפוך אותה למחלקה להשבת החטופים למצוא אותם חיים או מתים ולהביא אותם אבל עם איפול צבאי וממשלתי לתקשורת.
כך נלמד את החמאס להבין שחטיפות יהודים אזרחים לא תביא לו תועלת טקטית בקרב.
כל כניעה לאויב בנושא החטופים תלמד אותו שכדאי לו לחטוף יהודים כי כך הוא מנצח אותנו.
לא תהייה שום כניעה. לא יהיה שום משא ומתן עם איזה גורם כלשהוא להשבת החטופים ובטח שלא למצרים וקטאר שהם אויב ולא בעל ברית.
נכה בחמאס ונסגור להם את הסיוע ורק אני ראש הממשלה אומר להם לחמאס תחזירו חטופים ניתן לכם סיוע לא תחזירו תמותו ברעב.
אבל ראש הממשלה שלכם הוא אפס. הוא שפן פחדן שנכנע לקמפיין החטופים והובס הוא והצבא המעפן שלו.
הדבר היחיד שכואב לי זה שלוחמי צה"ל נהרגו לחינם . נתניהו היה יכול להיכנע לחמאס לפני 8 חודשים ו400 לוחמים היו חיים היום ומאות ואלפי ילדים לא היו בוכים על קבר האבא שלהם.
אתם זבל של מדינה ואני כל כך שמח שראיתי את האור וברחתי משם כל נפשי בי. לציבור היהודי הישראלי אין שם מדינה יהודית גאה בעצמה ובוטחת בעצמה. אתם שפוטים של אמריקה וראש הממשלה שלכם הוא סוכן שגויס בשנות ה80 לסי איי אי כחפרפרת שביום מן הימים יהיה ראש ממשלה נאמן לאמריקה. נאמן לסי איי אי ולא לעם היהודי.
ב2005 הבנתי זאת ואמרתי עדיף לחיות באמריקה ולא להיות חלק מהביזיון הזה שמותר לטרנספר יהודים אבל אסור לטרנספר ערבים ועוד לשלם להם משכורת כחברי כנסת. כבר אז הבנתי שבית המשפח העליון שלכם הוא חבורת בוגדים בציונות ובצדקת הדרך ומשרתי את הדיפ סטייט האמריקאי .

למעלה