אם טרם - ממליץ לראות את הקרב האחרון מגלורי 4 Semmy Schilt vs Daniel Ghita - Glory 4
Y yair_bar New member מנהל 13/1/13 #1 אם טרם - ממליץ לראות את הקרב האחרון מגלורי 4 Semmy Schilt vs Daniel Ghita - Glory 4
Y yair_bar New member מנהל 13/1/13 #2 וואו. אני עובר על קרבות מהאירוע. מגניב שמגניב ים... תראו גם את Bibiano Fernandes vs Yoshiro Maeda - Dream 18 הכל ב fightnext
וואו. אני עובר על קרבות מהאירוע. מגניב שמגניב ים... תראו גם את Bibiano Fernandes vs Yoshiro Maeda - Dream 18 הכל ב fightnext
B BeniTaz New member 13/1/13 #3 ספורט 5 כנראה ישדרו את כל האירועים היה עכשיו פרומו לשידור של בלפורט נגד ביספינג שבוע הבא.. זה אומר שלא רק PPV. שאפו גדול לערוץ.
ספורט 5 כנראה ישדרו את כל האירועים היה עכשיו פרומו לשידור של בלפורט נגד ביספינג שבוע הבא.. זה אומר שלא רק PPV. שאפו גדול לערוץ.
Y yair_bar New member מנהל 13/1/13 #6 אתם חושבים שחזרת השידור בארץ תעיר את התחום? אני חושב שמבין החולים (כמונו) זה לא באמת יעשה שינוי. מעניין לראות אם זה יגרום לאיזו אופנה חדשה בקרב צופים חדשים
אתם חושבים שחזרת השידור בארץ תעיר את התחום? אני חושב שמבין החולים (כמונו) זה לא באמת יעשה שינוי. מעניין לראות אם זה יגרום לאיזו אופנה חדשה בקרב צופים חדשים
M moriarty New member 13/1/13 #7 בטוח שכן יש הרבה מתאמנים באומנויות לחימה שונות/חובבי ספורט שלא צופים כי זה לא זמין להם. בטוח שהנגישות הגדולה יותר תקרב עוד אנשים לתחום.
בטוח שכן יש הרבה מתאמנים באומנויות לחימה שונות/חובבי ספורט שלא צופים כי זה לא זמין להם. בטוח שהנגישות הגדולה יותר תקרב עוד אנשים לתחום.