אם יהיה הופעה שלהם בעזריאלי אתם מודיעים פה נכון..?
ש שירה מתה על אדם New member 17/1/06 #12 חח אני בסדר...(../images/Emo109.gif) תגידוו מישו רואה פה ראש גדול???? פליז תענו
ש שירה מתה על אדם New member 17/1/06 #14 טלוש כנסי.. את יודעת מה יהיה יום חמישיי את מתה עם את יודעתתת חחחח יעל תריב עם אמא שלה אז היא תלך לישון אצל דניאללללל יששש אני מחכה ליום חמישי חחחחחחח עזבי זה מרוב שיעמום
טלוש כנסי.. את יודעת מה יהיה יום חמישיי את מתה עם את יודעתתת חחחח יעל תריב עם אמא שלה אז היא תלך לישון אצל דניאללללל יששש אני מחכה ליום חמישי חחחחחחח עזבי זה מרוב שיעמום
א אדם יוסף החיים שלי New member 17/1/06 #15 כנסי שניה ( ../images/Emo110.gif + ../images/Emo109.gif ) אני לא רוצה להתגרש! אני לא חותם
ש שירה מתה על אדם New member 17/1/06 #16 חחחח אני יחתום על שימך.. ואתה מטפל בילד המכוער שהבאת לייי ( = + )
א אדם יוסף החיים שלי New member 17/1/06 #18 איי את (../images/Emo109.gif ) תכנסי מיכאלה אה כן???!! אז מי תניק אותו? סבתא שלי?
ש שירה מתה על אדם New member 17/1/06 #19 חחח כה כנס דוד המכוערר(../images/Emo110.gif) חחחח סתם לא מכוערר אתה כוסון לא אמא שלך תניק אותו תביא לי ילד יפה כמו אדםם לא מכוערררר כמוךךךך חחחחחחחחח
חחח כה כנס דוד המכוערר(../images/Emo110.gif) חחחח סתם לא מכוערר אתה כוסון לא אמא שלך תניק אותו תביא לי ילד יפה כמו אדםם לא מכוערררר כמוךךךך חחחחחחחחח
א אדם יוסף החיים שלי New member 17/1/06 #20 מיכאלה!! אז בואי ננסה לעשות עוד ילד אולי הפעם יצא משהו טוב?!! אפילו יותר יפה מאדם! סנדרה מתערבת -> אין בעולם מישהו יותר יפה מאדם!!!!!!!!!
מיכאלה!! אז בואי ננסה לעשות עוד ילד אולי הפעם יצא משהו טוב?!! אפילו יותר יפה מאדם! סנדרה מתערבת -> אין בעולם מישהו יותר יפה מאדם!!!!!!!!!
ש שירה מתה על אדם New member 17/1/06 #21 כנס חחחחח טוב ננסה בוא נראה מה יצא... = + ....טוב יצא חמודי...מה נעשה עם החתולי??
א אדם מושלם שליי New member 17/1/06 #9 לא מאמי גם אני רוצה לדעת מתי... כנסי אליי לאייסיקיו..252292957