אם יורשה לי רגע של וידוי

roaic

New member
אם יורשה לי רגע של וידוי

אני לא מעריץ כ"כ מושבע של סי היימן. ז"א,אני פה ושם שומע אותה שרה..אבל מה לעשות--אני לא כ"כ מתחבר לשירים. אבל בלי כל קשר--נכנסתי עכשיו לפורום..והתחלתי לקרוא את ההודעות.... ופתאום ראיתי מישהי בשם "טינה"...ובהתחלה חשבתי שמדובר באחת ממעריצות סי היימן...וככל שהתקדמתי עם ההודעות הבנתי שאכן מדובר בסי היימן עצמה. אז אני חושב שכל הכבוד שסי הייימן שומרת על כזה קשר עם המעריצים שלה. זה ממש מדהים,ויפה!! כל הכבוד לך,סי היימן. ואולי אני יכול להגיד שאני לא כ"כ מתחבר למוזיקה שלך,וזה לא כוס התה שלי..ובלה בלה בלה.....אבל אני בפירוש יכול להגיד שמעבר לזה שאת זמרת.....הוכחת בצעד זה שאת אישיות מדהימה,איכפתית....ותמשיכי כך. כיום שאני אראה אותך בטלוויזיה או סתם ברחוב---מן הסתם,אני אדע שיש בך יותר מזמרת. אני משתתף בפורום של שלמה ארצי באופן קבוע--ולנו אין סיכוי שהסנוב הזה יבוא וישתתף איתנו שם כפי שסי היימן עושה איתכם. אז שלמה זמר גדול..אבל כנראה חרא של בנאדם. סי-יישר כוח...... בהוקרה ובהערכה אדירה. רועי

samc

New member
תבוא להופעה דעתך ישתנה!

במשך השנים הכרתי הרבה שהיססו ללכת ל-הופעה ותמיד הם נדהמו. תבוא להופעה- כדאי לך!

מצטרף לדעתך שמואל..

גם אני מכיר אנשים שהתחברו למוסיקה של סי דרך ההופעות והחיבור למוסיקה המוקלטת הגיעה רק אח"כ. אז רועי....שוב, אתה מוזמן !

actress

New member
wow ../images/Emo6.gif איזה מתוק, אתה מוזמן לפה

תמיד
אנחנו מקבלים כל אחד בזרועות פתוחות

ט י נ ה

New member
רועי היקר .... תודה../images/Emo77.gif

תודה כי דווקא אנשים כמוך מעוררים אותי ונותנים לי אתגר אמיתי. אז ככה ,אני לא כותבת כאן כי אלו מעריצים אלא כי זהו מועדון אנושי ההולך וגדל כך היה תמיד איתי איפה שהייתי באו והתקצו אנשים. אם זה היה ברדיו ב 103 אז היה חוג ידידי הלילה כל אלו שלא הלכו לישון עד אור הבוקר ,אם זה היה עיתון אנשים אז חיילים וכו ואם זה הופעות יד גרעין מוצק של אנשים ששומרים על קשר כבר עברו הרבה לידות נישואין לצערי גם מוות לאחרונה שכל חבר שלנו בפורום את ידידו הטוב בפיגוע במייקס פלייס. בקיצור רועי ,בוא לקראות מופע ונדבר כמה מילים אני מזמינה אותך אישית או לנשר ( חיפה ) לראות אותי עם דני ליטאני שבת הבאה ,או 21 למאי בדיויד אינטרקונטיננטל בתל אביב בערב שכולו שלי. נראה אותך ....... ואחר כך נדבר... כי כבר אתה בעדי אז מקיסמום תהיה יותר שבוע טוב מותק סי

roaic

New member
יווו...סי..את פשוט מקסימה!!!

אני באמת חושב שאת בנאדם מדהים! ושמחתי לקרוא את תשובתך. אני בהחלט אקח ברצינות את ההזמנה שלך,סי... צריך לבדוק מבחינת לוח זמנים. אבל באמת שריגשת אותי עם התגובה שלך. הלוואי ורובם היו כמוך!! באמת בהערכה רועי

ט י נ ה

New member
ועוד עם שם כמו שלך ......

איך אוכל לסרב לך. אז ככה אלו הפרטים מלון דיויד אינטרקונטיננטל תחילת מופע 21.30 מנהלת הפקה גלי שמש 545477 -055 צלצל והיא כבר מתואמת להכניס אותך פנימה. המופע עבור חברת חשבים אבל שיהיה להם לבריאות העיקר שתראה אחלה מופע ועוד במלון יוקרתי ... להית סי

leocat

New member
כן ההופעות הם "הדבר"

למען האמת אהבתי את המוסיקה של סי די מההתחלה, ויש לי את התקליטים הראשונים (אפילו בוניל), אבל אם להודות על האמת אין לי את התקליטים המאוחרים, מאז שהכירתי את סי, והתחלתי ללכת להופעות שלה, ואף לזכות לעלות לבמה איתה, זה עשה את כל ההבדל. סי היא בנאדם נפלא, והופעה אחת שלה שווה אלף שמיעות של הדיסק.

למעלה