אם יורשה לי שרשור חדש

ToryMaster

New member
אם יורשה לי שרשור חדש

זה נוגע למישהו חדש בחיי, אי לכף ובהתאם לזאת - העדפתי לא לשרשר, מסיבות מובנות. פתטי ככל שזה יישמע, יש לי הסתייגות אח תעיקרית מהקשר הצפוי - הוא גולש אצלי בפורום. אני לא יודעת למה זה מציק לי בכלל, ואני יודעת שזה אידיוטי, לשקול לוותר על קשר בגלל הפורום, אבל זו העובדה, זה מה שמסתובב לי בראש. מחר אני פוגשת אותו, בתקווה שיהיה טוב, אולי אדבר איתו על זה. אולי. מה דעתכם?

qt1

New member
ויקי למה צריך לוותר על קשר?

זה או קשר בפורום או קשר מחוץ לפורום? אם הוא כותב בפורום שלך סביר להניח שהנושא מעניין אותו , הוא עלול להעלב. היה ביניכם קשר מעבר לפורום? ראית תמונה שלו? שמעת את הקול שלו? יש איזה פורום שהיו בו חבר וחברה , לא זוכרת אם שניהם היו מנהלים אבל באיזשהו שלב הם נפרדו מה שלא הפריע להמשך הניהול , אולי בהתחלה קצת אבל אח"כ הכל הסתדר. מה בעצם הבעיה ויקי? וחוץ מזה , אני מאוד מתרגשת ביחד איתך ומקווה שזה יהיה
GO 4 IT

ToryMaster

New member
נמ.

basically, הפורומים האלה מחזיקים אותי בחיים, הפורום הספציפי הזה במיוחד (מאגיה וכישוף), זה הבייבי שלי, ואני מפחדת שאם יקרה משהו (בעיה בינינו) זה עלול להעכיר את האווירה בפורום. אני מפחדת לתת לו עדיפות בלי לשים לב אפילו
מלבד זאת, אני מתרגשת, וכולי תקווה שילך טוב

qt1

New member
אולי תגיעו לאיזשהו הסכם בוגר?

יש מצב? שאתם ממשיכים להתנהל מעל דפי הפורום כאילו אין ביניכם כלום למרות שקשה... ושאם משהו לא טוב קורה חס וחלילה, אתם ממשיכים תמיד תמיד להיות ידידים טובים , נראה לך? כלומר שבכל מקרה כן תשארו ידידים? לי זה נראה בריא בכל מקרה ובכל מערכת יחסים , אבל מדובר בך ולא בי. מה את אומרת?

ToryMaster

New member
זה הסכם שקט

כלומר, זה משהו שהיה ברור לשנינו ברגע שהחלטנו לא להכחיש את זה שמשהו קורה שם (מסתבר שזה היה די ברור
) השאלה אם אצליח לעמוד בהסכם, וזה מטריד אותי.

omni96

New member
עוד משו

זה תלוי בהרבה דברים הכרתי מישהי מהפורום וניהינו חברים, מזמן נפרדנו הידידה הכי טובה שלי בפורום וגם הכרתי חברים שנהפכו לחברים ממש ממש טובים כעיקרון הפורום, אפילו אם היחסים ביניכם ידרדרו, יכול רק לעשות טוב ליחסים שלכם כי הוא מגבש ואותה האקסית אגב היא כמעט היחידה מהאקסיות שעדיין מדברת איתי

gargamich

New member
../images/Emo50.gif ../images/Emo94.gif

מרגש לשמוע
שיהיה לך רק טוב עם הקשר!!!
בהחלט מגיע לך!

למעלה