אם ירצה השם........

magy

New member
אם ירצה השם........

ביום ה´ , שמיני לחודש נובמבר, הבא עלינו לטובה...... בשעות הערב, במרכז הארץ........נפגוש את התיירת, זהבוש, נרה יאיר..... כולם מוזמנים לערב של .......מעשים טובים, חסדים ומצוות...... אוטובוס יחכה למוזמנים.....במטולה.....ויעבור דרך ערים מרכזיות בצפון... עד הגיעו למרכז...... כל בעלי הכירכרות , נא להבריש את הסוסים, ולצחצח את הכירכרה..... חציר על חשבון הבית..... לסוסים בהגיעם למרכז..... נו טוב..... נא לחתום למטה ולאשר השתתפותכם ......... --------------------- ------------------------ שם המצטרף חתימה

שקדי

New member
אני מקוה.....................

שאת בונה על שם יותר רציני מזה העוזר לעמנו באלפיים השנים האחרונות ותיזהרו ממטוסים ומבנינים גבוהים.................

magy

New member
שקדייייייייייייי

מקווה שנראה אותך בינינו.....במפגש.......

שקדי

New member
את חכי לי............... ../images/Emo48.gif

את חכי לי ואחזור את חכי היטב את חכי לי גם בקדור מסגריר הלב את חכי לעת כפורים את חכי בחום את חכי חכי ולו לא יבוא מכתב את חכי עת גם יתהו המחכים לשווא את חכי לי ןטחזור וארור השח בביטחה גמורה לאמור מת הוא ונשכח יאמינו אם ואב כי אינני חי ייעפו חכות לשווא כל רעיי אחיי וישתו כוס יין מר זכר נשמתי את חכי וכוס נמהר אל נא אל תשתי אלכסנדר פן

magy

New member
טוב, אז מתי אתה חוזר? ../images/Emo13.gif ../images/Emo101.gif

שקדי

New member
אני חוזר הביתה............ ../images/Emo122.gif

אני חוזר אלייך אני חוזר הביתה אל התכלת בעינייך................ כל זה אחרי שכמה עורבי רפואה יתלשו מבשרי כמה חתיכות לבדיקה התמתיני??????????
ו............זזתי.............בייייייי

magy

New member
כולנו מחכים לשובך......

וספר לנו מה שלומך אחרי העורבים.... אגב, אין לי תכלת ....לא בעיניים....

שקדי

New member
העורבים מוסרים...................

שכנראה תאלצו לסבול את נוכחותי כאן עוד הרבה זמן............

magy

New member
נו, אז אפשר לנשום לרווחה..........

שקדי.... ואדי עירון וסביבה.....במצב לא הכי נעים בעולם........... מה יהיה.....מה יהיה???????????????? ועד איפה???

magy

New member
מי שלא יודע מה אוכלים לפני שנכנסים

למיטה...שיציץ בכתבה..... אני הולכת למיטה עם ספר.....עיתונים....ממתקים....ובושם...... מה אתם????????????

תותים - אמת או מיתוס ? ../images/Emo3.gif

זוכרים שבסרט "אשה יפה" ריצ´רד הזמין תותים ושמפניה ? הפטנט עבד עליה... והצליח לו
עלי לא עובד מי יודע מה...
מה שכן עובד.....מ-נ-ג-ו !!! ודי לחכימא ברמיזה

magy

New member
עליי עובד משהו אחר

נוף מתאים, עם אדם מתאים..עם אווירה מתאימה.... ושייתן לי הרגשה שהוא רוצה אותי...............מאדדדדדדדדדדדדדדדדדד אוהב אותי......מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ואין בעולם שום דבר חוץ ממני...... קצת מוגזם???? הא?????? לכן ,,,,, כלום לא עובד עלייייייייי........ אבל גם לא עובדים עליי.......... ולא עובדים אצלי........... סתם..........

שקדי

New member
גם על דן בן אמוץ זה עבד............

בספרו זיונים זה לא הכל........המיתולוגי הוא מספר שבאחד האיים הוא התגורר עם נערת איים בבקתת קש וכמה שבועות הם אכלו רק מנגו ותינו אהבים כמו שפנים הוא מספר שצווארה הריח ממנגו וכן שדיה וגם ה....אתם מבינים ומאז הוא מספר:כל פעם שהוא מריח מנגו.....עומד לו.....

magy

New member
איך הולך השיר של המופרע ההוא

ששר גם בסיגנון ספרדי......רובנס.....עם השולה שלו..... ..... בננה ומנגו......דבש, וקינמון..... לא זוכרת את הפרי הראשון...........

שקדי

New member
קטן עלינו מגי.....ובכל מקרה........

אם זה טוב ואם זה רע אין כבר דרך חזרה עברנו את פרעה.................

שקדי

New member
אפשר לצאת מבבונקר................

כוחותינו חזרו בשלום לבסיסם והיונים לקינן.....................

מגי- אם מדברים כבר על המרכז

אז מה בקשר למרכז השלום - עזריאלי? כל הדרכים מובילות אליו...

למעלה