אם יש בפורום מעריצי רייס ודוגט

scoutlavie

New member
אם יש בפורום מעריצי רייס ודוגט

אז הפרקים של היום ,גם בסטאר וגם בערוץ 2 הם בסשבילכם. זה פרקים על מעין יקום מקביל ובפרק של סטאר רייס מתחילה בפירוש עם דוגט. הוא גם מודה שהוא אוהב אותה, אבל כמובן לא בפניה...למה לעזאזל לא זכינו לכזו סצנה בין מולדר וסקאלי?

bralon1

Member
יכול להיות שלא ראית אבל בעונה

השמינית פרק אחרון יש סצינה כזו כאשר מולדר מנשק את סקאלי.

orityemini

New member
היא מתכוונת לזה ש....

למרות שבסוף העונה השמינית מאלדר וסקאלי מתנשקים, עדיין אף פעם לא הראו את מאלדר אומר שהוא בפירוש אוהב את סקאלי (למרות שכולנו יודעים שהוא מטורף עליה:) וזה קצת מוזר איך כל כך מהר דוגט מתוודה על אהבתו לרייס בעוד שאנו היינו צריכים לחכות שמונה שנים(!) רק כדי לראות את מאלדר מנשק את סקאלי. לא הוגן.... היי סקאוט! מה המצב? :) אורית.

scoutlavie

New member
וואלה אורית

יש בינינו ממש טלפתיה .. זה אכן מה שהתכונתי אליו. שלומי בסדר גמור.. איך את מבלה את יום החופש היחיד? דרך אגב, איך קוראים לפרק של תיקים בסטאר - אני יודת שזה פרק אחד אחרי אודרי פאולי אבל ברח לי השם.. אהבתי את החתימה..

orityemini

New member
למיטב ידיעתי.....

אחרי אודרי פאולי בא IMPROBABLE יום החופש היחיד שלי התבזבז לי קצת כי נהייתי חולה, ועכשיו אני על אנטיביוטיקה (מה שהופך את יום החופש שלי ליומיים חופש(!) מה את עשית ביום חופש? :) אורית.

scoutlavie

New member
דוקא לא

היה את underneath. כבר אין לי משוג מה הסדר שלהם, אבל נראה לי שהפרק הזה בא שבוע הבא. ביו החופשי תרגמתי מאמרים.... אכן קשים חיי הסטודנטים למשפטים...אבל יצא לי לראות 2 פרקים של תיקים אז גם זה נחמד.. תרגישי טוב

orityemini

New member
תודה...:) אגב....

השגתי את הפרקים של בנות גילמור שהיו חסרים לי.... אז יום ראשון הבא כשנהיה באוניברסיטה אני אעשה לך הקרנה של 3X02 לתרגם מאמרים? אוי, זה מזכיר לי את העבודה שאני צריכה להגיש שבוע הבא על מאמר עצבני במיוחד... אורית.

scoutlavie

New member
אני לא נמצאת

אז תביאי את הפרקים מחר-יום רביעי ונראה את זה בחלון שלי ב1130 אני גם מצפה שתמשיכי את השרשור..

orityemini

New member
בקשר ליום רביעי....

אני אוכל לפגוש אותך מחר באוניברסיטה ב11:30, אבל לא יהיה לנו זמן לצפות בבנות גילמור כי אני אצטרך לעזור לאחותי למצוא משהו בסיפרייה.... וכן המשכתי את השירשור :) אורית.

למעלה