אם יש גן עדן
S suki da yo New member 7/10/07 #2 אם יש גן עדן, אני מאוד מקווה לא להגיע אליו. לשיר שירי הלל לאלוהים וללבוש לבן, או לעשות סקס. הבחירה פשוטה למדיי אם אתם שואלים אותי.
אם יש גן עדן, אני מאוד מקווה לא להגיע אליו. לשיר שירי הלל לאלוהים וללבוש לבן, או לעשות סקס. הבחירה פשוטה למדיי אם אתם שואלים אותי.
S suki da yo New member 8/10/07 #7 70 בתולות לא מתאים לי ו-70 בתולים מתאים לי אפילו פחות. תשלחו אותי לאיפה שהגברים המושחתים והמסוקסים הולכים...
70 בתולות לא מתאים לי ו-70 בתולים מתאים לי אפילו פחות. תשלחו אותי לאיפה שהגברים המושחתים והמסוקסים הולכים...
P pieceofmadness New member 9/10/07 #8 לאיפה שהבתולות הולכות אז אין לך ברירה אלא לעקוב וליישר קו, גברת.
S suki da yo New member 10/10/07 #9 אם הגברים השווים הולכים לאיפה שהבתולות, כנראה שאין לי מה לעשות שם.... :-|
ש שוקולד מריר שולט New member 8/10/07 #5 מזכיר לי את השיר ואם יש .... גן עדן ... או מקים מסתור עכשיו ... חבקי אותי ואת פצעי ..... נראה לי של אייל גולן אבל שיר חמוד כזה ... אהבתי
מזכיר לי את השיר ואם יש .... גן עדן ... או מקים מסתור עכשיו ... חבקי אותי ואת פצעי ..... נראה לי של אייל גולן אבל שיר חמוד כזה ... אהבתי
X Xאדון שוקוX New member 16/10/07 #11 שמעתי על הס(ו)פר אם יש גן עדן הסופר בטח לא יגיע לשם (על כל המילים הגסות) דרך אגב קומונת זואולוגיה חדשה communa.tapuz.co.il/zoology
שמעתי על הס(ו)פר אם יש גן עדן הסופר בטח לא יגיע לשם (על כל המילים הגסות) דרך אגב קומונת זואולוגיה חדשה communa.tapuz.co.il/zoology