אם יש גן עדן

389 היחיד

New member
אם יש גן עדן

חבריי הפורום היקרים אני פה בעקבות אימי ז''ל. אימי נפטרה לפני כשבוע ממחלת הסרטן. לאורך כל תקופת המחלה מאז שהיא סיפרה לנו סירבה לקבל טיפולים כימותרפיים או אחרים אשר היו מקצרים את חייה וגורמים להרבה סבל וכאב אשר לדעתי נחסכו ממנה.אך היא בחרה בסוג טיפול אחר שעד מחלתה לא הייתי מודע לקיומו.אימי טופלה מדי שבוע בידי מתקשרת.אנחנו כמשפחה תומכת אחותי אבי ואני האמנו בדרך הטיפול שבה היא בחרה וכבדנו את רצונה עד הסוף. במידה מסויימת זה הדבר היחיד בו היא נאחזה ותמיד אחרי הטיפול אימי טענה שהיא הרגישה טוב יותר...פחות כאבים פחות פחד ולחצים...מן רוגע כזה אבל לא לאורך זמן מאחר והוא פג תוך כמה זמן קצר עד לטיפול הבא...אחרי הכל כאבי המחלה לא הרפו ממנה אבל היא עמדה בהם בעוז ובגבורה שאני יכול רק להתגאות שהייתה לי אמא כזו לוחמת.אמא לא אושפזה יום אחד בבית חולים עד יומה האחרון.היא נפטרה בבית.בחדר במיטתה לצד אבי.ואכן משאלתה התגשמה .היא מתה בסביבתה הטבעית בשקט ובשלווה. אני מאמין ומקווה שמהות התקשור מהווה גם הכנה לקראת המוות ולמה שקורה לנשמה אחרי.כי אחרי הכל אמא באמת הייתה נשמה עילאית טהורה מיוחדת במינה.עזרה ואהבה את כולם.תמיד דאגה לעטוף אותי ברגעים קשים. אימי הייתה אחות במקצועה.אומרים שאחות היא סוג שמלאך.ואני מאמין שאמא כיום היא מלאך למעלה שצופה בי ודואג לי. כי כשהמלאכים בוכים בעולם אחר אז בעולם הזה עצוב לנו יותר לזכרה רות מרגלית

אוקין

New member
זכות גדולה

יהיה זכרה ברוך. אכן אשה מיוחדת במינה,כפי שתארת. לעמוד באומץ מול לחצי המקובל בחברה (ובמיוחד בעניני חיים ומות) צריך להיות נקי מפחד. צריכה להיות הידיעה הפנימית של הקיום הנצחי. אמך נשמה מאוד גבוהה. היא הרבה יותר ממלאך. הרבה יותר ממה שאתה מסוגל לדמיין. להיות בנה זו זכות גדולה. תהיה נשמתה צרורה בצרור החיים.

מרגש אותי מאד

וגורם לי הנאה רבה למשמע תקשור מהלב המביטים לתוכם נמצאים באור נשמה יבואני ומפיצי אור יקרא שמם ראיתי את אפרים וקוסמת ומאיזה ואוקין אחלה פורום (אני חושב שאשאר כאן)

maysabel

New member
..../images/Emo23.gif

ריגשת אותי.. (אבל שתדע לך- זה בכלל לא קשה לרגש אותי..אני סתם רגישובה שכזאת..) :))

maysabel

New member
מלאך מחייך..

אחח איזו נשמה אמיצה.. גם אתה מלאך..עם לב ענק מחבקת אותך שתהיה אמיץ גם ותלך איתן בדרכך כאן.. בדרך של לב..של שקט ושלווה וידיעת האינסופיות של מהותנו נשמתה גבוהה ומוארת ומאירה לך בכל אשר תלך,בכל אשר תעשה אכן זכות גדולה להיות בנה וזכות גדולה לה על שאתה בנה ונושא את אורה ..חיוכה..איתך בלב יהיה זכרה ברוך

בטח שיש גן עדן

גם פה, גם בחיים האלו, גם על ערש דווי, גן העדן הוא ארץ הבחירה שלה. היא בחרה בשלווה, נפטרה בשלווה, ותנוח על משכבה בשלווה. יהי זכרה ברוך יעקב

389 היחיד

New member
גן עדן

בקצה השמיים ובסוף המדבר יש מקום רחוק מלא פרחי בר מקום קטן עלוב ומשוגע מקום רחוק מקום בלי דאגה אומרים שם מה שיקרה וחושבים על כל מה שקרה אלוהים שם יושב ורואה ושומר על כל מה שברא אסור לקטוף את פרחי הגן אסור לקטוף את פרחי הגן ודואג ודואג נורא..

למעלה