אם יש דבר אחד שמצליח להרגיז אותי..

d@r121

New member
אם יש דבר אחד שמצליח להרגיז אותי..

זה התעללות בבע"ח על כל צורותיה בין אם בניסויים ואם בין סתם ילדים משועממים בע"ח אלה יצורים טהורים שלא עושים דבר וחצי דבר כדי להזיק לכם (אלה אם כן פגעתם\איימתם) לפי דעתי הגיע הזמן שהממשלה הזאת תעורר ותתחיל להכניס קצת סדר בנושא לא מספיק שאחרי תחקיר של כולבוטק או 6 עם אושרת קוטלר ירוץ איזה חבר כנסת יעשה פוזות למצלמה וסיימנו הגיע הזמן להכנס חזק בכל המתעללים למינהם (באם זה שוב ילדים משועממים או לחילופין מנכ"ל אינטרנט זהב) אבל מה לעשות שאצלנו הבטחון הכספים והשחיתות נמצאים במקום הראשון ובע"ח איפשהו בסוף יחד עם חינוך אם כבר נותנים עונש אז מינימום 5 שנים גם על "סתם" בעיטה בחתול בתקווה להתעוררות ממשלתית וחוקתית ד
ר

Ergil

New member
אם יש מיליון דברים שמצליחים להרגיז

אותי אחד המרגיזים ביותר הוא אנשים כמוך. ילדים קטנים שלא יודעים שום דבר על העולם. אנשים שלא מבינים שאין דבר כזה "טהור". אנשים שמרחמים על בעלי חיים "טהורים" ויחד עם זאת מצדיקים פיגועים שהורגים בני אדם "כובשים". ילדים שבורותם כל כך גדולה שהם מציעים מינימום "5 שנים בכלא" על בעיטה בחתול.

shanty.G

New member
ארגיל מניח הנחות

לא נתקלתי במי מהנוכחים אשר מצדיקים כדבריך פיגועים מכל סוג שהוא. נהפוך הוא. הצעה לענישה חמורה למתעללים בבע"ח לא נובעת מבורות, כי אם מכעס על הרשויות שאינן עושות כמעט דבר למניעת התעללות והרג בע"ח. קח לדוגמא את ארה"ב, שם מקבלים קנס בלתי מבוטל ומאסרבפועל על התעללות בבעלי-חיים (גם למשך שנתיים ויותר).

El Duche

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

לילךLilach

New member
עשית עיסה מכל מה שכתבתי!!!!

לא יודעת למה אתה חייב לסתור ולהפוך כל הודעה על פניה? מה שכתבתי היה בשפה ברורה ופשוטה ,מה בדיוק לא הבנת?

El Duche

New member
כנראה שלא הבנתי הכל

ועדיין אין לי מושג מה את מנסה להגיד. לא עשיתי עיסה מדבריך ולא הוצאתי דבר מהקשרו. בסה"כ כתבתי מספר הערות (בתקווה לקבל עליהם מענה) על דברים שלא נראו לי הגיוניים. אני עדיין לא מבין למה אסור להתעולל בבעלי חיים. אגב, בקשר ל"חוקרים שמוצאים קשר בין התעוללות בין בעלי חיים לבין ילדים אלימים" - רבבות מחקרים נעשו על הקשר בין נשיות לבין טיפשות, חוסר יכולת הנהגה וכו´. האם זה אומר שאת נחותה ממני? לא כל מה שהאיש בחלוק הלבן אומר הוא נכון!!

למעלה