אם יש כאן בפורום "אוהדים שרופים":

SUPERWINNER

New member
אם יש כאן בפורום "אוהדים שרופים":

במסגרת עבודת מחקר שבחרתי לעשות בנושא "חוליגנים בכדורגל" עליי להרכיב ולהפיץ שאלון. את השאלון בחרתי להפיץ באינטרנט. אני אשמח אם תוכל להשתתף בשאלון! אני מבקש שהתשובות יהיו כנות, השאלון הוא אנונימי, כמובן. השאלון מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות. בן כמה אתה? איזה קבוצה אתה אוהד? 1.באיזה גיל התחלת להתעניין בכדורגל? 2.מה גרם לך להתעניין בכדורגל? 3.מתי בפעם הראשונה הלכת למשחק כדורגל? 4.מתי הפכת להיות אוהד שרוף? 5.כיום, באיזו תדירות אתה הולך למשחקי קבוצתך?(מנוי/משחקי חוץ). 6.תאר את ההתרגשות לפני משחק, האם ישנן הכנות מסוימות לפני משחק?(בית/חוץ). 7.כיצד משפיע עליך הפסד או ניצחון של קבוצתך? 8.האם היית מעורב בתקרית אלימה, מילולית?(קללות/גידופים). תאר כמה מהתקריות. 9.האם היית מעורב בתקרית אלימה, פיזית?(מכות, זריקת חפצים, חזיזים, אבוקות וכו…). תאר כמה מהתקריות. 10.אם לא היית מעורב אישית בתקריות מסוג זה, האם ראית תקריות כאלה? תאר תקריות שראית. 11.האם בכל משחק זה קורה(התקריות האלימות)? 12.האם האלימות בכדורגל פוגעת/פוגמת בהנאה שלך מכדורגל? 13.אם אתה מתנהג באלימות, מה גורם לך להתנהג באלימות?

The gilads show

New member
..מנסה לענות..

בן 13
הפועל באר שבע
גיל 4.
תאמת לא משהו מיוחד..אין לי הסבר
אוו מזמן
גם ככה גיל 4 וחצי
משהפועל עלתה ליגה
יש לי מנוי למשחקי בית ולפעמים אני נוסע למשחקי חוץ
הכנות? אממ לא משהו מיוחד
אוו טוב אם זה הפסד אז ביאוס רציני.להתחיל את השבוע בבאסה רצינית
ואם ניצחון
אז בדיוק ההפך זה נחמד מאוד
רק כלפי השחקנים וגם לא רציני..
גם לא.
כן יש הרבה בלאגן במגרשים..לדוגמא מה שהיה בחיפה אישית לא הייתי שם אבל שמעתי ששברו שמשות של האוטובוסים של הפועל..
לא כל משחק..אבל לעיתים קרובות
כן זה די מונע ממני ללכת למשחקי חוץ בגלל כל האלימות במגרשים
אני כללי לא מתנהג אלים כלפי אחרים

zilber z

New member
קבל ......

בן כמה אתה? 16 איזה קבוצה אתה אוהד? הפועל באר שבע 1.באיזה גיל התחלת להתעניין בכדורגל? 6 2.מה גרם לך להתעניין בכדורגל? אבא שלי לקח אותי למשחק של ב"ש ונדלקתי 3.מתי בפעם הראשונה הלכת למשחק כדורגל? בשנת 94 ב"ש נגד בית'ר 4.מתי הפכת להיות אוהד שרוף? בתקופה שירדנו ליגה התבגרתי ומאז אני לא יכול בלי הקבוצה 5.כיום, באיזו תדירות אתה הולך למשחקי קבוצתך?(מנוי/משחקי חוץ). מנוי ! משחקי חוץ לא יוצא לי לנסוע הרבה 6.תאר את ההתרגשות לפני משחק, האם ישנן הכנות מסוימות לפני משחק? יש הרבה לחץ ועצבים לפני ותוך כדי המשחק 7.כיצד משפיע עליך הפסד או ניצחון של קבוצתך? ניצחון משמח (משום מה) והפסד מעלה לי את הקריזה ... אני בנאדם מאוד אמוציונלי 8.האם היית מעורב בתקרית אלימה, מילולית?(קללות/גידופים). תאר כמה מהתקריות. באלימות פיזית אני לא מתעסק כי זה לא ממש מענין אותי ומילולית כמובן שכן ! אני לוקח ללב כל דבר וגם שמשחקים טוב אני מקלל וצועק ! ככה אני ... אני מקבל קריזות מהר ... 9.האם היית מעורב בתקרית אלימה, פיזית?(מכות, זריקת חפצים, חזיזים, אבוקות וכו…). תאר כמה מהתקריות. לא ממש ...אני נהנה לראות אבוקות וכל הפריכטניקה (ככה לא ?) אבל אני אישית לא מתעסק בזה .. ות'אמת מכות זה די מענין לראות אבל בלי קשר לכדורגל ספציפית (מה לעשות אני סדיסט ) :) 10.אם לא היית מעורב אישית בתקריות מסוג זה, האם ראית תקריות כאלה? תאר תקריות שראית. ראיתי מכות בין אוהדים של הקבוצה שלי וכמובן נגד אוהדים של קבוצות אחרות ... מכות רגילות לא משהו מיוחד ... 11.האם בכל משחק זה קורה(התקריות האלימות)? לא כל פעם ואם יש זה סתם חיכוך קטן בין מחנות האוהדים 12.האם האלימות בכדורגל פוגעת/פוגמת בהנאה שלך מכדורגל? לא ממש מפריע לי כי אני לא מעורב... אבל אם אני יקלע למצב של אלימות אז אני יגיב ... אין ברירה 13.אם אתה מתנהג באלימות, מה גורם לך להתנהג באלימות לא מתנהג

קבל

גיל 12 הפועל באר שבע הקהל השבת מגיל 6 כול משחק ההתרגשות גדולה ועוזרת והמשחקים בבית משפרים את האווירה הפסד בעצב ניצחון אתרף בחיים לא לא לא צריך לפרט רואים ומקירים את זה טוב בגלל היריבות של הקבוצות כול 2 משחקים מאוד זה הורס הכול לא מתנהג ולא התנהג ככה אני לא חוליגן אני אדם שאוהב כדורגל

מוצארט

New member
טוף....

אני בן 19 וחצי, אוהד הפועל באר-שבע. 1.באיזה גיל התחלת להתעניין בכדורגל? מגיל מאוד צעיר, אני כבר לא זוכר.. 2.מה גרם לך להתעניין בכדורגל? הציפיה לגול. 3.מתי בפעם הראשונה הלכת למשחק כדורגל? בגיל 14 4.מתי הפכת להיות אוהד שרוף? גיל 17 5.כיום, באיזו תדירות אתה הולך למשחקי קבוצתך?(מנוי/משחקי חוץ)? אני הולך לרוב משחקי הבית. 6.תאר את ההתרגשות לפני משחק, האם ישנן הכנות מסוימות לפני משחק? לא ממש. לוקח את החולצה האדומה והצעיף, וזז לי באנגנטיות לאצטדיון. 7.כיצד משפיע עליך הפסד או ניצחון של קבוצתך? אם ניצחון- אני שמח, ואם מפסידים, זה קצת מעצבן, אבל עובר. 8.האם היית מעורב בתקרית אלימה, מילולית?(קללות/גידופים).לא הייתי מעורב. 9.האם היית מעורב בתקרית אלימה, פיזית?(מכות, זריקת חפצים, חזיזים, אבוקות וכו…). לא הייתי מעורב. 10.אם לא היית מעורב אישית בתקריות מסוג זה, האם ראית תקריות כאלה? תאר תקריות שראית. 11ראיתי פעם אחת, אבל זה היה לפני הרבה שנים, ואני כבר לא זוכר, ובכלל, ממקומות של אלימות אני מתרחק. האם בכל משחק זה קורה(התקריות האלימות)? לא נראה לי... 12.האם האלימות בכדורגל פוגעת/פוגמת בהנאה שלך מכדורגל? בהחלט. 13.אם אתה מתנהג באלימות, מה גורם לך להתנהג באלימות? אני לא מתנהג כך.

g i l 1 7 8

New member
הנה...

בן כמה אתה? 29 איזה קבוצה אתה אוהד? באר שבע 1.באיזה גיל התחלת להתעניין בכדורגל? 8 2.מה גרם לך להתעניין בכדורגל? אין לי מושג 3.מתי בפעם הראשונה הלכת למשחק כדורגל? 12 4.מתי הפכת להיות אוהד שרוף? שנת 84, כאשר ב"ש ניצלה מירידה במחזור האחרון 5.כיום, באיזו תדירות אתה הולך למשחקי קבוצתך?(מנוי/משחקי חוץ). משחקי חוץ 6.תאר את ההתרגשות לפני משחק, האם ישנן הכנות מסוימות לפני משחק?(בית/חוץ). משלבש אדום, ולחוץ לפני המשחק 7.כיצד משפיע עליך הפסד או ניצחון של קבוצתך? באסה - שמחה 8.האם היית מעורב בתקרית אלימה, מילולית?(קללות/גידופים). תאר כמה מהתקריות. לא 9.האם היית מעורב בתקרית אלימה, פיזית?(מכות, זריקת חפצים, חזיזים, אבוקות וכו…). תאר כמה מהתקריות. אני מת על אבוקות ורימוני עשן 10.אם לא היית מעורב אישית בתקריות מסוג זה, האם ראית תקריות כאלה? תאר תקריות שראית. לא משהו רציני, התקשורת סתם מנפחת 11.האם בכל משחק זה קורה(התקריות האלימות)? ממש לא 12.האם האלימות בכדורגל פוגעת/פוגמת בהנאה שלך מכדורגל? לא, להפך 13.אם אתה מתנהג באלימות, מה גורם לך להתנהג באלימות? אני לא אלים, חוץ מקללות

למעלה