דייסת קוואקר אפשר גם לקצר
בלי בישול אלא לערבב עם חלב סויה/שקדים ולהכניס למיקרו לדקה שתיים עם קצת סילאן או פירות יבשים/אגוזים. חשוב להשתמש בשיבולת שועל אינסטנט (=קוואקר).
אפשרות נוספת היא כאמור חביתת קמח חומוס, אפשר לערבב עם קמח תירס, קמח לבן, או קמחים אחרים, ולהוסיף לזה גם ירקות או בצל מטוגן אם רוצים קצת להשקיע.
אפשר להוסיף גם טופו טחון.
אפשר גם לאכול טוסט עם ממרחים שונים, קורנפלקס עם משקה חם ליד (או קר, בתוך חלב סויה/שקדים).
מקושקשטופו - מפוררים טופו בידיים ומתבלים במלח פלפל וקצת כורכום/פפריקה, מקפיצים במחבת עם קצת בצל או עגבניות או אפילו סתם ככה לבד. אם יש לך חנות של מוצרים הודיים בסביבה שווה לחפש שם קאלה נמק, שזה מלח הודי שיש לו טעם של ביצה, ואם מוסיפים אותו זה ממש יוצא בטעם של ביצה.
בקיץ אפשר לסגור את הבוקר עם שייק פירות/ירקות, בחורף אפשר דייסה או מרק.
אני אישית מעדיפה פרוסת לחם/צנים עם ממרח וכוס תה, או קורנפלקס עם חלב סויה/שקדים. או פרוסה של עוגה תוך השתדלות שהיא תהיה סבירה תזונתית כמו עוגת גזר לא מתוקה מאוד ומקמח מלא, או לחם בננות. לפעמים פרי או שניים לדרך וזהו.