אם יש כ"כ הרבה אנשים כאלה

נעה שחר

New member
אם יש כ"כ הרבה אנשים כאלה

שיודעים להשפיע על התת מודע של האנשים העולם היה שונה... אם זה נכון ובאמת יש להם כוחות למה לא מנצלים את זה? יכולים לדעת איפה מסתתרים אסירים נמלטים ועוד הרבה דברים שהדמיון יכול להעלות בראשנו....

bucky23

New member
אולי זה נכון

אם באמת היה הרבה אנשים כאלה. אבל כיום אין אפילו אחד.

לדעתי יש מעט אנשים שיכולים להשפיע

על התת מודע. אהל לא לומדים את זה בשום מקום.. מפתחים את זה... זה פיתוח אישי.. זה בדיוק כמו לחשוב כמה מהלכים קדימה לפני כולם

BolraK

New member
בטח שלומדים את זה

ואני בספק אם נמרוד הראל משתמש בטכניקה הזאת....

אחי לא לומדים את זה!!

זה משהו שמפתחים.. הוא פשוט אדם פסיכולוגי מאוד ויודע לחשוב כמה מהלכים קדימה מאדם רגיל.. בגלל זה הוא תמיד טוען שזה טכניקות פסיכולגיה

BolraK

New member
הוא טוען הרבה דברים

הוא גם טען באחד הקסמים שהוא משנן חבילה שלמה של קלפים לפי הסדר תוך כמה שניות.....אז מה? דברים כאלה לא לומדים לבד...נקודה.

LiranTheWizard

New member
לא ראיתי את זה

אבל יש ספר שמלמד איך לזכור סדר קלפים בע"פ. שם הספר: סוד הזכרון המצויין. מאת: ערן כץ. ספר בכריכה כחולה - מאוד אהבתי אותו. עד היום אני קורא בו. הוא מלמד טכניקות זכרון רבות. חלקן עברו התאמה לשפה העברית. למי שמכיר, יש ספר דומה של Harry Lorayne האמריקאי.

BolraK

New member
אבל זה לא עניין של כמה שניות....

יש לי חבר שיכול לשנן בקלות דברים כאלה (גם הוא רכש איזה ספר של זיכרון) כך שאני יודע מה זה....זה ממש לא עניין של כמה שניות.

LiranTheWizard

New member
תתפלא אבל אני אימנתי את עצמי

לזכור מספר בין 20 ויותר ספרות תוך כמה שניות. אותו דבר לחפיסת קלפים. תרגל את המוח שלך והיא יעזור לך.

adim44semel

New member
אתה לא מתאר את זה נכון

כי אי אפשר לעשות כלום עם אדם שלא ראיתה אותו ולא רוצה לשתף פעולה

omricool

New member
OK זה ככה..

בקטע של נימרוד הראל..והוא אמר את זה בתוכנית שלו..יש פה הרבה פסיכולגיה.ופסיכולוגיה לומדים...כל השאר זה משהו לא יאומן..אבל אני מאמין שהכל אפשר ללמוד..כי הוא משתמש הרבה באינטואיציה..ופחות בכוח המחשבה...סתם למשל..בקטע של זאת שהיה לה קר באמצע הקיץ..אז זה פסיכולגיה נטו! הוא שיכנע אותה שקר לו..אני הצלחתי לעשות משהו דומה..גרמתי לבנאדם שיש לו כוח..לא להצליח להרים איזה ילדה..זה הכל פסיכולוגיה..ואינטואיציה..

LiranTheWizard

New member
אבל זה לא עובד על כל אחד

אני חושב שעלי זה לא עובד למרות שכן הייתי רוצה להתנסות בדבר כזה. זה נראה מעניין.

למעלה