אם יש לי ולבעלי רעיון לעסק...

mayush23

New member
אם יש לי ולבעלי רעיון לעסק...../images/Emo62.gif

אפשר לפתוח עסק בארה"ב???? איך? איפה? מה ההליכים???? נשמח לתשובות מאיה

mayush23

New member
מקפיצה כי אולי מישהו יודע?????

זקוקים לעזרה כאן ממישהו שמבין בעניין

רק אם יש לכם גרין קארד או אזרחות

עם ויזות שהן ממומנות ע"י ספונסר, מותר לכם לעבוד רק אצל אותו מעסיק. עם EAD (אישור עבודה למשל לבני זוג של L, J ו-E) ניתן לפתוח גם עסק עצמאי, אבל בן הזוג הראשי לא יכול לעבוד בו.

יהושע 50

New member
לא חושב שהיא הזכירה ספונסרשיפ

אם הבנתי טוב היא שואלת האם יש לה ולבעלה דרך להקים עסק בארה"ב, ואם כן אז איך עושים את זה. (סליחה שאני נדחף... אבל זה פשוט מעניין גם אותי...)

ועניתי שאפשר רק עם גרין קארד, אזרחו

אזרחות או אישור עבודה (EAD) מתוקף ויזות כמו L2, J2 וכו'. אין דרך אחרת למעט השקעה בסכום של חצי או מליון דולר, לא זוכרת בדיוק, וגם לזה יש קריטריונים נוקשים ביותר.

טל ר

New member
אם אני מבין נכון

הי עדי, אם אני מבין אותם נכון, הם רוצים לפתוח חברה - את זה כל אחד יכול לעשות (עם אישור עבודה או בלעדיו), והנהלים המדוייקים משתנים ממדינה למדינה. הנקודה הנכונה שציינת היא שהם לא יוכלו לעבור לארה"ב ולעבוד פה בחברה שהקימו ללא אותו אישור עבודה, אולם אין מניעה להקמת העסק עצמו (כל עוד הם מסתפקים בתפקיד הבעלים או מועסקים מארץ אחרת). טל.

אני הבנתי

שמדובר בנסיון לפתוח חברה על מנת לקבל אישורי עבודה ושהייה בארה"ב... בכל אופן אתה צודק.

טל ר

New member
סביר להניח שהבנתך מדוייקת

פשוט חשבתי שבמקרה זה שווה להיכנס לדיקדוקי העניות.

bb2002

New member
שאלה לגבי עסק

שלום,הייתי רוצה לשאול כמה שאלות לגבי עסק בארה"ב. קודם כל,אחרי שיש לי כבר את הגרין כארד,האם זה קשה לפתוח עסק בארה"ב,האם נדרש בשביל זה ללמוד כלכלה או מנהל חשבונות או משהו בסגנון? איזה עסק הכי הולך שם,במה כדאי לעסוק? מהם הצעדים הראשונים לפתיחת עסק? ועוד משהוא-בואו נודה בעובדות:פתיחת עסק בארץ נידון לכישלון.

iris mom of two

New member
עסק

כל אחד יכול לפתוח עסק חוקי כל עוד שיש לו את האישורים המתאימים. מעבר לאישורי עבודה, קבלן להיות מוסמך, כנ"ל חשמלאי.... כדי שהעסק יצליח מומלץ לעשות שיעורי בית, וכן לדעת חשבונאות וקצת עסקים אחרת העסק נידון לכישלון. הצעד הראשון בפתיחת עסק הוא לדעת מה רוצים לעשות. אי אפשר לשאול אנשים שלא מכירים אותך מה כדאי. אפשר להיסתכל פנימה ולחשוב מה אני טוב בו, מה אני רוצה לעשות. מכאן ממשיכים הלאה, איך אני, אם הידע והכישורים שלי יכול להיות MARKETABLE. לעסק צריך כסף התחלתי (והרבה) וצריך לקחת בחשבון שיכול לקחת כמה שנים עד שהעסק יהיה ריווחי.

למעלה