אם יש לי מאגר כתובות של אנשים

wildcat6

New member
אם יש לי מאגר כתובות של אנשים

אפשר להרוויח מזה כסף כי עשיתי עבודה עבור מישהוא חינם והוא סוגר את העסק

adigreen

New member
מאגר שמות יכול להיות גם ספר טלפון

השאלה מה החתכים שהמאגר נותן ומה מאפיין את קבוצת האוכלוסיה שבמאגר. אלעד

ענתש

New member
סיגל - זהירות.

בהיותי סטודנטית עבדתי אצל "רשמת מאגרי מידע" (בחיי שיש אישה כזו. היא מטוררלת לאללה...) ולכן אני ידועת שחוק הגנת הפרטיות קובע שעלייך לרשום אצל רשמת מאגרי מידע כל מאגר מידע המכיל פרטים של אנשים וכן לדווח לה שהם מסכימים שפרטיהם יהיו במאגר - כל זה לפני שאת יכולה לעשות בו שימוש. מי שעובר על החוק הזה עלול להקנס ואף להאסר (אני אישית מלשינה על כל מאגר טלמרקטינג שמטלפן אליי....).

אבא אסא

New member
סיגלי, מאגר שמות הוא משהו שקיים

קודם כל רק ברשותם של אלו הנמצאים בו, ורק למטרה אחת. אני מסכים עם ענת (הי ענת) לגבי השימוש בו. רק תדאגי כי השימוש במאגר הזה יהיה שימוש נבון וחוקי. וקיבלתי את העצה של ענת - להתלונן על כל מי שמתקשר אלי לסקרים שלא נתתי את הסכמתי לשימוש בזה. נשבר לי כבר ה"ו" מזה !!!

ענתש

New member
הנה איפה שמתלוננים:

כאן מתלוננים. (תלחצו למטה על "הרחבה בנושא" ותקבלו כתובות וטלפונים) בנוסף הנה המידע בנוגע לחוקים הנוגעים לאחזקת (או מסירת) מאגר מידע - שימו לב שהמידע במאגר חייב להיות מטעמכם או נמסר על ידיכם... אז יאללה, תתלוננו וביחד נמגר את תופעת המתקשרים המעצבנים (אגב, גם דיוור ישיר זה נחשב...)

wildcat6

New member
אלו בני נוער שהיו שייכים לקהילה

שפירקו להם אותה אסא בזכות שירשור המקצועות שלך יש סיכוי שמצאתי מישהיא שרוצה שאבנה לה אתר אז תודה

למעלה