רוב הזמן נח
Well-known member
או שכל נייד יש לו שקע/ תקע שונה?
נראה לי שכל הספקים נותנים אותו מתח. אחרת אי אפשר היה לייצר ספק אוניברסלי.מעבר לתקע השונה (אפשר לפתור ע"י מתאם או להשתמש בתקע המקורי, בתנאי שקיים ואפשר לחתוך אותו מהספק הקודם ככל שקיים ולא תקין). בכל מקרה, יותר חשוב זה לבדוק מתח ואמפרז'. אם מתאים, אז למה לא בעצם?
לא, ישנו בורר מתח על הספק האוניברסלי. פה בתמונה רואים.נראה לי שכל הספקים נותנים אותו מתח. אחרת אי אפשר היה לייצר ספק אוניברסלי.
אז איך אני יודע כמה מתח המחשב צריך? יש לי שאריות של מחשב נייד שמישהו זרק. הוא היה שבור חיצונית.לא, ישנו בורר מתח על הספק האוניברסלי. פה בתמונה רואים.
לפני שאתה מתחיל להיכנס להרפתקאות, כדאי שתבדוק מהם הנתונים של המחשב. אם הוא פחות מ-I-5, לא שווה לגעת.אז איך אני יודע כמה מתח המחשב צריך? יש לי שאריות של מחשב נייד שמישהו זרק. הוא היה שבור חיצונית.
אז פרקתי אותו. דבר ראשון בדקתי את הדיסק הקשיח. חיברתי למחשב והוא היה תקין. את שאר החלקים ניקיתי ואחר כך הרכבתי מחדש. עכשיו אני צריך לחבר לחשמל לראות אם העסק עובד. לא בה לי לקנות עכשיו ספק, כי לא בטוח לחלוטין ששאר החלקים תקינים.
אז אני רוצה לקחת שנאי ממחשב אחר בשביל לבדוק. איפה במחשב רשום כמה מתח הוא צריך? ליד השקע במחשב לא רשום.
אני רק רוצה להצליח לרגע להפעיל אותו ולראות מה קורה. אם תעלה המערכת הפעלה שהיתה בדיסק או שתתקבל תגובה שהלוח תקין, אני אקנה ספק. אבל אם לא, אז לא.לפני שאתה מתחיל להיכנס להרפתקאות, כדאי שתבדוק מהם הנתונים של המחשב. אם הוא פחות מ-I-5, לא שווה לגעת.
ואם הוא I-5 ישן, גם אז הוא יהיה איטי. ואגב, כמה זיכרון יש לו?
כדאי שתבחן שנת ייצור ודגם, ואז תחליט האם שווה לך להתקדם או שלא.
אם אני צריך 19V והשנאי נותן 19.5V זה הבדל משמעותי? או משהו זניח?לא, ישנו בורר מתח על הספק האוניברסלי. פה בתמונה רואים.
זניחאם אני צריך 19V והשנאי נותן 19.5V זה הבדל משמעותי? או משהו זניח?
באמת? רק חבל שהתקע שלו לא מתאים לשקע במחשבזניח
אם אני יאלתר חיבור של שנאי 12V זה יפעיל שם משהו? אולי אפשר לחבר 2 שנאים כאלה ולהוריד לאחד מהם V בשביל שביחד יהיו 19?זניח
מה אגיד לך? הספקים שצילמת הם להספק נמוך. לא ברור שיתאימו, אם אתה מתכוון רק לשנות מתח בעזרת חיבור טורי כזה או אחר.אם אני יאלתר חיבור של שנאי 12V זה יפעיל שם משהו? אולי אפשר לחבר 2 שנאים כאלה ולהוריד לאחד מהם V בשביל שביחד יהיו 19?
אני לא רוצה סתם לקנות שנאי למחשב שלא בטוח בכלל שהוא תקין.
תחשב מה הבדל באחוזים בין 19 ל-19.5 וולט, ואתה תיווכח (כנראה) שההבדל אינו קריטי (= 1/38), בטח לא כשמדובר בהפעלה קצרה לשם הניסיון.אם אני צריך 19V והשנאי נותן 19.5V זה הבדל משמעותי? או משהו זניח?
אם תחבר פלוס לפלוס ומינוס למינוס, לא יקרה שום דבר רע. אתה רק תעלה את ההספק.
שנאי/ ספק של מחשב נייח רגיל, אפשר לסדר שיוציא 19V ?אם תחבר פלוס לפלוס ומינוס למינוס, לא יקרה שום דבר רע. אתה רק תעלה את ההספק.
האם זהו צעד נכון?
נו באמת... זה נקרא פרטץ'.
נגמרו הסוללות ברב מודדאם תחבר פלוס לפלוס ומינוס למינוס, לא יקרה שום דבר רע. אתה רק תעלה את ההספק.
האם זהו צעד נכון?
נו באמת... זה נקרא פרטץ'.
סוללה לרב מודד גם קונים, לא חייב רב מודד חדשנגמרו הסוללות ברב מודד
מסתבר שמהפעם האחרונה שבדקתי איתו מתח, הוא נשאר פתוח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.