אם יש לכם אחים קטנים בו'-ח'

• פותח הנושא TGTF
  • פורסם בתאריך

TGTF

New member
אם יש לכם אחים קטנים בו'-ח'

יש פעילות קיץ ממש איכותית במתנ"ס שחמון. לקייטנה קוראים "כיף בטבע", ובין השאר היא כוללת פעילויות: סנפלינג, יום השרדות, יום ספורט ימי, שיט לילי, פעילויות בריכה, טיול שטח ועוד. אם יש לכם אחים קטנים או מכרים בגילאים האלה אתם מוזמנים לשלוח אותם לברר עוד פרטים במתנ"ס שחמון. הקייטנה עולה בסה"כ 400 ש"ח לכל החודש, שאני די בטוח שזה הכי זול מכל הקייטנות האחרות בעיר. 08-6307000

AdamINC

New member
מישהו רוצה לקנות מסך מחשב?

19 אינצ' של LG. 2ms 2000:1 איכות תמונה חדש חדש חדש! קניתי אותו לפני חודש בערך.. תקבלו אותו אפילו עם הקופסא שלו + תעודת האחריות שלו.. מישהו מעוניין?

AdamINC

New member
אה כן.. LCD

לא חשבתי שאנשים עדיין מסתכלים על הישנים והגדולים

harhanegev

New member
אני משתמש ב"ישנים והגדולים האלה"

שנראים CRT ומחזיקים מעמד פי כמה וכמה יותר זמן מה-LCD / פלזמה למיניהם. אז זה תופס לי עוד כמה סנטימטרים בבית, לא ביג דיל.

havlaz

New member
ופולטים יותר קרינה

וגובה ריצוד גבוהה יותר אין יתרון למעט המחיר כיום ל-CRT. אפילו התירוץ "הצבעים" לא מתקבל. (אולי מהירות תגובה במסכים ממש מהירים)

harhanegev

New member
אכן, במסכים שיוצרו לפני יותר מ-40 שנה,

ישנה עדיין רמת קרינה מסוכנת. לשמחתי, המסך שלי יוצר לפני פחות מ-40 שנה. "אין יתרון למעט המחיר" ? ידידי היקר, מתי שמעת בפעם האחרונה על מסך CRT שסיים את חייו בגיל צעיר (אלא אם כן זרקו אותו בכוח על הרצפה) ?

AdamINC

New member
שזה מעצבן אותי

שקניתי מסך 19 אינצ' ואחרי שבועיים ראיתי מסך 22 אינצ' באותו מחיר
ואני רוצה!!!!!!!!11

AdamINC

New member
לא יודע ../images/Emo3.gif

הוא עלה לי 1500.. אז נראה מה יציע זה שירצה לקנות :)

W00FER

New member
עבדו עלייך..תוסיף 1000 שקל תקנה אל סי די 32'

נו טוב 1300....

AdamINC

New member
מה אני אעשה עם LCD בגודל כזה?

זה מסך מחשב, לא טלויזיה.. למרות שהשימוש שלו הוא יותר לראות סרטים וסדרות
בכל מקרה - אני רוצה את ה22 הרחב

W00FER

New member
אתה דפוק אהה....

תקפוץ בהזדמנות לדירה שלי תיראה מסך מחשב שהוא גם טלויזיה ולפעמים חצי מחשב חצי טלויזיה באיכות פצצה 32 אינטש...גרונדיג במחיר ממש ממש זול... מה אכפת לך לשלם כמעט אותו דבר ולקבל איכות פי 20???? וזה לא חיבורים כמו פעם שאתה לא רואה את המחשב באיכות טובה....אתה רואה באיכות מצויינת...

AdamINC

New member
אני לא אוהב שהמסך של המחשב ענק

טוב זה לא כל כך משנה עכשיו - אין טעם להשקיע בזה כסף. אני גם ככה בקושי בבית (ז"א, כשאני לא בגימלים או ברגילות
)

למעלה