אם יש למישהו רעיונות...

Lola Love

New member
אם יש למישהו רעיונות...

אני צריכה כמה... כתבתי את זה בפורום חיות מחמד

זיו25

New member
באוטו? ממש לא...

קודם כל , להשאיר כלב באוטו זו טעות, לפחות אם זה ליותר מדקה. לפי מכתבך, הכלב שלך קשור אלייך מאוד, והוא מבטא זאת בבכי ברגע שאת נעלמת לו מטווח ראיה. אז מה עושים? את צריכה להרגיל אותו ליציאה שלך מהבית, ויש לעשות זאת בהדרגתיות. תחילה, לצאת לזמנים קצרים מאוד מהבית, ממש לדקה או פחות, ולחזור מיד. לאחר שחוזרים על זה מספר פעמים, הוא יבין שבעצם את לא ממש מתרחקת, אלא פשוט נעלמת למספר דקות. את טווח הזמן שבו את נעלמת יש להגדיל אט אט. כמו כן, במידה ומלווה טקס קבוע של דברים לפני היציאה מהבית, יש לשבור את המסורת , לדוגמא - לקחת את המפתחות ואת עומדת לצאת? תחזרי ותשבי על הספה, או לכי קחי לך כוס מים, כדי לנתק ממנו את ההרגשה שאת עוזבת. דבר נוסף, אל תפרדי ממנו בדמעות וחיבוקים. עדיף פשוט להעלם מהעין, ולצאת. כך יכאב לו פחות, כי הוא לא יראה אותך עוזבת. בברכה, זיו.

Lola Love

New member
עשיתי גם את זה..

ועכשיו הוא יותר היסטרי מפעם.. בגלל זה קשה לי לעזוב אותו.. מספיק שאני נכנסת להתקלח או לשירותים.. הוא בוכה.. את הדלת של השירותים הוא למד לפתוח אז הוא פותח אותה מתיישב מול השירותים ומחכה שאני אצא משם.. ומהמקלחת...שם לפחות אני יכולה לנעות את הדלת... והשלת של הכניסה לבית מהצד הפנימי כבר יש כמעט חור מהשריטות שלו על הדלת.. פעם אחת אח שלי לקח אותו ושיחק איתו בחדר אחר.. המפתחות כבר היו בכיס של המעיל 20 דקות קודם כדי שהוא לא ישמע אותם בשניה שקמתי הוא קפץ על הדלת של החדר שלו והתחיל לבכות.. לא ראה ולא שמע...... לפעמים נראה לי שהוא ממש טלפתי.. מעניין אם אני אוכל לקבל אישור להביא אותו ללימודים..למרות שנראה לי שאין סיכויי אוף.. אני ממש מתחילה להתייאש פה..

זיו25

New member
התמדה.

את חייבת להתמיד ,ולאורך זמן. ברור שאם הוא מסרב לנהוג כפי שאת רוצה שינהג בפעם הראשונה , את תתייאשי. אך אסור לך להתייאש אלא להראות עקביות. בסוף זה ישתלם. בברכה, זיו.

Lola Love

New member
תודה...ותודה גם לכל אלו ששלחו מסרים

אני מקווה שאני אצליח ולא אתייאש ואשאר איתו במקום ללכת ללמוד..

למעלה