אם יש משהו "קשה" ב'שבתות וחגים'

האגס 1

New member
אם יש משהו "קשה" ב'שבתות וחגים'

זה להליט את פרקי הסדרה. אולי אפשר להגיד איכשהו לאנשים הרלוונטיים בערוץ 3, שיעשו לנו את החיים קצת יותר קלים. כל פרק מתחיל ישר מהסצינה הראשונה, שנשפכת בלי אזהרה מוקדמת ממקבץ הפרומואים שמשודר לפני כן, ולכן ההקלטות יוצאות בד"כ דפוקות. רק בחודשים האחרונים התחילו לשדר לפני כל סדרה פרומו קצר של hot, דבר שבהחלט מקל על העניין, אבל גם את זה לא תמיד משדרים. היום לפני הפרק הראון של העונה השלישית שודר סרטון קצר (וארוך מאוד בקנה מידה של פרומואים) על תעשיית הקולנוע הישראלי, ועל 'סרטים מכאן' בערוץ הסרטים. היה מאוד מעצבן לנסות להקליט את הפרק. זה אולי נשמע קטנוני, אבל כשהקלטה ביתי של פרק מתפספסת בגלל זה זה מיותר מאוד, אין סיבה שבערוצים אחרים זה יההי קל. לפי עניות דעתי לא צריכה להיות בעיה לאנשים בערוץ 3 להפוך את זה ליותר קל עבורינו.

Carpet Crawler

New member
פתרון אפשרי

מכיר את הבעיה הזו ואת התסכול שבה בתור מי שהקליט בזמנו את כל פרקי "סיינפלד" מאותו ערוץ 3, שרובם מתחילים ישר לתוך קטע סטנד-אפ ולא תמיד היה קל לתפוס את זה על ההתחלה. אבל במקרים כאלה יש יתרון קטן של הכבלים על הלווין - בממיר הדיגיטלי יש דיליי של 2-3 שניות, ואם מקליטים משהו בערוץ שנקלט גם בכבלים הדיגיטלים וגם באנלוגים, יש אפשרות להתחיל את ההקלטה בדיגיטל בזמן שרואים את אותו הערוץ באנלוג, וכך ההקלטה מתחילה מהשניה הראשונה (מניסיון, מן הסתם). לא יודע אם זה רלוונטי לגביך (אם יש לך רק אנלוגי או רק דיגיטלי), אבל חומר למחשבה

qt1

New member
גם לי יש אנלוגי ../images/Emo4.gif

היו לי המון התכתבויות עם ערוץ 3 לגבי ש.ח... אני לא ידעתי שיש בכלל הבדל , אני פשוט מקליטה וצופה וזהו. אולי אני יכולה לנסות לשלוח מייל , השאלה אם היא תוכל לעזור לנו או שזה סתם בלבול מוח ופאדיחות בשבילי. שלח לי מסר או כתוב בדיוק מה מפריע ואני אעתיק את מכתבך ואשלח אליה בשמחה. חג פורים שמח

למעלה