אם יש עוד חלום לחיות בשבילו

אם יש עוד חלום לחיות בשבילו

ביומיים האחרונים נכנסה בי איזה רוח רעה.... רוח מאוד עקשנית וחסרת סבלנות היא גרמה לי להתייאש שוב מהר מאוד הפעם בגלל משהו רחוק חלום רחוק שאולי לעולם לא אגשים..... הפעם נורא רציתי למצוא את עצמי גר בחדר קטן שיהיה לי בו נוח באיזה מקום יפה וירוק שקט ורגוע באיזה מושב או כפר חיי ההוסטל מלחיצים מדיי ובגלל זה אני הרבה פעמים לא מרגיש טוב לחוץ או עצבני מוטרד או חרדתי... המציאות שאני חי היא קשה מאוד את זה אני יודע הם אומרים שצריך להתאזר בסבלנות... אבל לי כבר איין כוח להתאזר בכלום.. כי אף אחד לא עוזר ונמאס לי מהמקום שאני חי בו מכל מיני סיבות איין לי פה אף אחד שאני רוצה להיות חבר שלו מסיבות שונות אני מרגיש לבד לגמרי ובכלל בודד בעולם רק בגלל זה יש לי שעות של אובדנות סתם שכיבה במיטה עם מצב של רעד... אמרו לי להתאזר בסבלנות שקודם כל אעבור את התקופה של ההוסטל ואחרי זה לעבור לגור בדירה עם 4 שותיפם אבל אני לא רוצה לא רוצה ללכת לגור עם אנשים שאולי יפריעו לי בדיוק כמו בהוסטל כי זה אותו סוג של אנשים אני רוצה שיהיה לי חדר לבד משלי רחוק אני מאמין שרק כך אוכל גם להגשים זוגיות אף אחת לא תבוא אליי למקום שאני נמצא בו היום ואם יש לי עוד חלום אני רוצה להאמין שהוא יתגשם אחרת אני אשתגע מרוב יאוש

שוב תמהוני

היום שוב ניסיתי ללכת לצאת מהשיגעון שלי ללכת לטייל לנשום אוויר... בעיר הגדולה כך חשבתי יהיה לי טוב כי היום היה לי בחדר תחושה של חנק וחרדות... אז הלכתי לעיר ראיתי הרבה אנשים מאושרים מסתובבים באור היקרות של החנויות מחפשים מה לקנות כמו דבורים לתוך הדבש הם מכורים לקניות והכל אותו דבר משהו הולך ומשהו חדש בא ואני מרגיש שוב תמהוני בין כל האנשים כמו כל זר שם בין כל השווקים איש גדול עם כתפיים רחבות וכובע משפיל מבט מסתכל במבט של חוסר רוגע איזה נורא להרגיש תמהוני לדעת שאיין לך בית אמיתי בית שיגן עלייך ותוכל לישון בו בשקט בלי לפחד שמישהו לידך יתחלק על השכל ומיזה צריך להיכנס לזהירות גדולה וזה שוב אני פרנואיד במראה

קרני 9

New member
../images/Emo24.gif

יש אנשים נוספים כאלו, אני אחת מהן, אני לא יודעת מה זה יכול לעזור אבל אני יכולה להראות לך סטים על אנשים כאלו בדיוק חפס ב realovercoming סבבה

Shuri2

New member
../images/Emo35.gif

לא הבנתי למה הכוונה סטים של אנשים כאלה בדיוק... ומה זה realovercoming? תודה!

יש קישור בראש הפורום לאתר

החיים אחרי המוות

יש דבר כזה זה די ברור עובדה אני כבר מתתי עשרות פעמים אבל נשארתי נושם וחי! מוזר לא? אז יש חיים אחרי המוות היה לי מוות רגשי והצלחתי לחזור לחיים אז יש חיים אחרי המוות

קרני 9

New member
../images/Emo45.gif

טוב תראה, אני פגשתי מישהו כזה בשבוע שעבר , זה לא יאמן הוא אמר שהוא הרגיש כאילו הוא בתוך ענן, ואז הוא הרגיש שמישהו מושך אותו לעמעלה ואומר לו שכדאי לו ללכת בכיווון שלו ויחד עם זאת הואהרגיש שגם אם הוא לא יעשה כך זה יהיה בסדר, משהים

ספרו על חלומות רחוקים שלכם

שאלה לכם על חלומות רחוקים... אילו דברים ניראה לכם לפי הרגשתם יהיה לכם קשה להגשים ואתם מאוד רוצים ומייחלים להם? וזה ניראה לכם בערפל באופק??? ספרו על החלומות שלכם האלו..הרחוקים מתמיד...

החלומות שלי מאד לא רחוקים

זכיתי להגשים חלק ניכר מהחלומות שלי. לשמחתי. כרגע החלום שלי הוא זוגיות ומשפחה. משהו שבינתים רחוק, אבל יכול להתקרב באופן פתאומי מאד. או שלא

BellA עלמה

New member
חלומות רחוקים וקרובים

כרגע להקים משפחה למצוא עבודה (מהנה ומפרנסת) אבל בעיקר להקים בית ומשפחה בישראל

reedgreenwhait

New member
כל חלומותיי אינם ניתנים להגשמה...

אני רוצה לקבל ציון גבוה בפסיכומטרי, אני רוצה תעודת בגרות מושלמת, אני רוצה שיהיה לי תחום עניין וכישרון בתחום העניין וללמוד את תחום העניין ואחר כך לעבוד בתחום העניין ולחיות באושר ובנוחות בעקבובת העבודה בתחום העניין... :( וזה בלתי אפשרי...

ניאו30

New member
"|הדגש|כל|סדגש| חלומותי לא ניתנים

להגשמה"???
את יכולה להגיד שכרגע הם לא ניתנים להגשמה,וגם על זה ניתן להתווכח,אבל הנבואה לעתיד לא ניתנה לאדם.את יודעת מה יקרה איתך בעוד 5 שנים?בעוד 10?לא נעים להגיד,אבל זה נכון-את רק בת 18 וכל החיים לפנייך! אז מה אם לא הצלחת(לדברייך,לדעתי המושג הזה לא קיים אלא בראשנו) עד עכשיו?החיים מורכבים מעליות וירידות.גם לי לקח זמן להבין את זה אבל בסוף זה הגיע גם למוח שלי,אז בטוח שהוא יחלחל גם לשלך. חוץ מזה,רק שתדעי,ברגע שאומרים משפט כמו שאמרת את כבר מראש מכשילה את עצמך.למה שלא תגידי "כרגע אני לא יכולה להגשים את חלומותיי,אבל אני לא אתייאש ולא ארים ידיים ואנסה להגשים אותם בעתיד"? תעודת בגרות מושלמת?לכמה אנשים באמת יש את זה?ולמה זה כל כך חשוב לך? אותו דבר לגבי פסיכומטרי...אז נכון,יש עניין של קבלה למוסדות אקדמאים, אבל יש מלא מקומות עבודה שיכולים לתת סיפוק ללא לימודים שדורשים ממך מעל 700 ויש לימודים שלא צריכים בהם בגרות "מושלמת"...מכניסים לנו לראש שאנחנו צריכים להיות "מושלמים" כדי להצליח וכדי להגשים חלומות,כשהאמת היא בדיוק הפוכה-כדי להצליח בחיים צריכים קודם להיכשל,צריכים להתקל בקשיים ולהתמודד עם הבעיות שלנו.רק ככה אפשר לצמוח,רק ככה אפשר להצליח, רק ככה אפשר להיות מאושר בחיים... אולי אני תמים מדיי,ועדיין אני חושב שיש דברים שהם מעל לכוחנו וליכולתנו(וחשוב שנהיה מודעים להם),אבל אני עדיין מאמין שאין הרבה דברים בעולם שעומדים בכוחו של הרצון של הבן אדם.את צריכה לרצות להיות מאושרת! אם את רוצה-אפשר לפתח את הדיון הזה ואת מוזמנת לספר איזה תחום מעניין אותך,אולי גם תראי שתמיד יש תקווה ותמיד יש מה לעשות,זה בעיקר תלוי בנקודת מבטנו על האירועים ונסיבות חיינו,ולא על האירועים והנסיבות עצמן. למרות שברור שיש דברים שאין לנו שליטה עליהם,אבל על עצמנו יש!

אמרו לי פעם משהו שהוא מאוד נכון

לדעתי- אם אנחנו רוצים משהו- צריכים ללכת על זה, כמובן להיות ריאלסיטים אבל ללכת על זה. הרצל אמר זאת היטב: "אם תרצו- אין זו אגדה".

ישראל...

שאלת פעם את העוסית שלך איך אתה יכול להתקדם מעבר להוסטל או דירת שותפות? אם זה משהו שאתה רוצה, למה לא תנסה להשיג את זה? אני לא יודעת מה יש בידך לעשות כדי לממש את זה.. אבל אני מאמינה שזה שווה בדיקה..

../images/Emo24.gif

ישראל, אני אישית מאמינה שחלומות ותקוות לעתיד הם אלה שמובילים אותנו לעתיד והווה טוב יותר עבורנו. כי תקוות וחלומות מתגשמים אם נגרום להם להתגשם.

ישראל, האם חשבת או תיתכן אפשרות

מבחינתך לגור בקיבוץ - עם האפשרויות הגלומות בו עבורך? אני יודעת על מצב שבו בקיבוצים יש משפחות מאמצות ויש אפשרות לעבוד/ללמוד שם, שלא לדבר על שירותים בסיסיים שניתנים בקיבוץ כמו: ארוחות, כביסה.. לרוב זהו מקום ירוק, שקט שעשוי להיות כלבבך. מה קורה איתך באמת? והאם אתה יכול לעשות שינוי שכזה?
* אנחנו כמשפחה גרנו כמה שנים בקיבוץ בשכירות, נהנו מאד מהמקום, החברה, השירותים שניתנים שם ועוד ועוד..

הייתי מאוד רוצה לגור בקיבוץ כן

בחדרון קטן מצידי.... אבל אני צריך שהמדינה תעזור לי בתשלום שכר דירה למשל.... בתור מישהו שיש לו נכות...(נפשית) אני מאוד מאוד הייתי רוצה .... ויש פחדים לעשות שינויים חדשיים... את יכולה לעזור לי במשהו?

למעלה