אם יש פה אנשים בוגרים נא ליקרוא...

אם יש פה אנשים בוגרים נא ליקרוא...

אז קודם למי שלא יודע... ילדה בשם "מלכת הווילה" רשמה הודעה למנהלת שלנו ולנו הודעה אישית לכל חבריי הפורום גסיקה סימפסון שלא קשור לאשלי בכלל ואיזה מישהי מהפורום הזה ניכנסה בלי שום קשר וסתם אמרה דבר מאוד ילדותי ומאוד מאוד לא קשור... ואני מצטט: "יש סיבה שהפורום של ג'סיקה לא כל כך פעיל??" הכוונה שלה זה שגסיקה זמרת לא טובה ובגלל זה אין לה המון מעריצים בישראל... אני חוזר ואומר ההודעה במקור היא לכל חבריי הפורום גסיקה ולמנהלת אני פתחתי תהודעה הזאת כדי לומר לכם שאין לנו (פורום גסיקה) שום כוונה לריב איתכם... במריבה אשלי יותר טובה גסיקה יותר טובה... אשלי זמרת רוק גסיקה זמרת ששרה הכל ופה זה ניגמר אין מה להשוות! וגם עם מה שיש להשוות יוצא שגסיקה... היא רשמה הודעה נגד גסיקה בפורום מעריצים של גסיקה כאילו מה? יותר ילדותי מזה אין... ומה היא ציפתה שאנשים לא יצאו עליה זה דבר שניקרא היגיון ועוד בכלל בהודעה שהיא יותר מערכת מאשר כללית... בקיצור מה שאני רוצה להגיד פה... שאנחנו לא בריבה איתכם זאת לא אשמתכם שיש לכם ילדה שהיא נדחפה לשיחה שלא אמורה להיות בשבילה... ואם זה היה הפוך אנחנו בחיים לא הינו נידחפים לכם או אומרים בפורום שלכם שגסיקה טובה יותר מאשלי... כל אחד באמונתו יחייה... יום טוב לילה טוב מה שתירצוו בעיייי...

•silly•

New member
היי../images/Emo140.gif

אף אחד בפורום לא נגד ג'סיקה, להיפך
אצלנו בפורום אף פעם לא השמיצו את ג'סיקה, ואף פעם לא התייחסנו אפילו לשאלה כמו "מי יותר טובה". לא קראתי את כל השרשור בפורום שלכם אבל הצצתי שם, ואני חושבת שאין טעם להכנס בכלל לדיון כזה- לכל אחד יש טעם שונה במוזיקה וויכוחים כאלה לא יסתיימו לעולם... המריבה הזאת כ"כ טיפשית ולא במקום... אל תגיבו לשרשור הזה ואפילו תבקשו מהמנהלת למחוק אותו כדי שזה לא יעורר יותר בעיות..

תודה שאת חשובת ככה וקראי..

גם אצלנו אף אחד נגד אשלי וגם אני אוהב תשיר שירים שלה... וגם אנחנו לא השמצנו אותה... פשוט השרשור האדיר שיש שם ממש מיותר והכל בגלל מישהי שלא קשורה והמנהלת לא זמניה בגלל סיבות אישיות... אז הדבר הזה רק ממשיך ואני העלתי את זה לפה רק כדיי שזה לא יתפתח לסכסוך ואני שמח שאת חושבת ככה והמריבה הילדותית הזאת תא תתפתח לילה טוב

CoolBoy16

New member
באמת ויכוח מאוד ילדותי...

על טעם וריח אין להתווכח- אני מצטער אם כתבו דבר כזה מהפורום שלנו...אני לא רואה סיבה לריב על מי יותר טובה- שתיהן מצליחות וזה עובדה ואני לא רואה סיבה שאנשים לא יהיו בשני הפורומים

למעלה