אם יש פה מישהו, תפתחו MTV!

אם יש פה מישהו, תפתחו MTV!

יש שם עכשיו מין ספיישל עם קליפים וראיונות ושאלות מעריצים מומלץ

man in heaven

New member
כן, זה לא שידור ראשון של הספיישל

אהבתי שת´ום אמר לכל הלהקות ש´מחקות´ את רדיוהד: GOOD LUCK WITH KID A...

Major Thom

New member
ראיתי!!

תוכנית גדולה, ללא ספק.. ראיון, קליפים, הופעה.. הכל בתכנית אחת..! ענק!
וכרגיל, היו קטעים. ת´ום שצוחק בלי סיבה, פיל שבקושי הוציא מילה מהפה, המראיין שלא הבין מה הם בעצם רוצים ממנו, הקטעים מההופעה (אני אוהבת הופעות חיות!), הצנזור של אמטיוי שבאחד המשפטים של ת´ום סתם לו את הפה משהו כמו 5 פעמים ברציפות.. (וכולנו מכירים את חיבתו של ת´ום למילים אסורות
).. היה ענק. פשוט ענק. נהניתי מכל שניה. בקיצור, אמטיוי הוא אולי עדיין מקור הרע בעולם, אבל לפחות יש לו יציאות טובות מדי פעם
מחכה לשידור החוזר..
weezer / gold sounds (כן כן, עברתי אלבום)
הממ.. ובנושא קצת שונה.. היום נכנסתי, בלי ציפיות רבות במיוחד, לצליל שבקניון חולון. רק כדי לראות אם יש משהו חדש. ואת מה אני שומעת? fake plastic trees..! בהתחלה עוד חשבתי שזה חלק מהפסקול של קלולס או משהו כזה, אבל כש-fake plastic הפך ל-bones, וכשאיפשהו אחרי just המוכרת העבירה ל-ok computer, הגעתי למסקנה שלא מדובר בצירוף מקרים. עכשיו - לאלה מכם שלא גרים בחולון, זה נשמע, ובכן, סתם. אבל זה לא. בדיקה בדיסקים של רדיוהד גילתה שיש להם אפילו את my iron lung. האם עוד יש תקווה?

if i could settle down

if i could settle down then i would settle down באמת ראיתי את השם gold soundz ואמרתי וואלה, וויזר? גם לפייבמנט יש כזה שיר... ברקע: tori amos - spring haze שמתם לב שכמעט אף אחד לא שומע רדיוהד ברקע?

Esmena

New member
נו,זה גם לא היה יכול להיות מהסאונדט

רק של קלולס, מהסיבה הפשוטה שזו גירסה אקוסטית שם...ומה את אומרת? התמשל מזלך.התעלו על עצמם. בדרך כלל חנות על הפנים. וההוכחה לזה, שהם משמעים אלבומים שלמים...ועוד של אותה להקה. נכון, זה רדיוהד...אבל... עדייין..

Major Thom

New member
אכן, בד"כ לא כיף,

אבל אם זה רדיוהד נסלח להם
האמת היא שאיפשהו בתחילת השנה שמו שם את ok computer במלואו. הייתי עם חברה, ונורא נהניתי לשמוע אותו שם (בכל אופן, רדיוהד.. חולון.. לא הולך משהו ביחד בד"כ). איפשהו בסוף karma police, שיתפתי את חברתי בחששותי: "אני רק מקווה שלא יבוא מישהו עכשיו ויגיד להם ´תפסיקו את המוסיקה!´". ואכן, באותן שניות בדיוק (למעשה ברגע המדויק בו הוצאתי מפי את המילים המקוללות "תפסיקו את המוסיקה") הם הפסיקו את המוסיקה. ככה שהיום היה די חוויה מתקנת בשבילי בקטע הזה
air / lucky & unhappy

למעלה