אם יש פורום חנונים זה אומר שאיפשהו יש גם פורום ערסים?
ש שיר אהבה מתוק New member 10/9/06 #7 זה כבר לא כזה מסובך בימינו... כמו שלא צריך ללמוד קולנוע כדי לראות סרט, ככה לא צריך לדעת איך עובד פרוטוקול HTTP כדי לראות פורנו באינטרנט
זה כבר לא כזה מסובך בימינו... כמו שלא צריך ללמוד קולנוע כדי לראות סרט, ככה לא צריך לדעת איך עובד פרוטוקול HTTP כדי לראות פורנו באינטרנט
A ailag New member 11/9/06 #12 שיפסיקו ללמד אותי את זה כבר. למדתי את זה בערך 10 פעמים בשירות הצבאי ויתכן שאצטרך גם באוני'!
S sagima New member 11/9/06 #13 כנראה ש10 פעמים זה לא מספיק ../images/Emo6.gif מה עשית בצבא שלמדת את זה כל כך הרבה? לי יצא להכיר ללמוד את זה כ by the way פחות או יותר.
כנראה ש10 פעמים זה לא מספיק ../images/Emo6.gif מה עשית בצבא שלמדת את זה כל כך הרבה? לי יצא להכיר ללמוד את זה כ by the way פחות או יותר.
A ailag New member 11/9/06 #14 לא טרחתי ללמוד מעל ל 4 מעולם לא השתמשתי בזה. הייתי מפעילת מערכות (ממ"גית) אז למדתי את זה בקורסים בבסמ"ח (קורס ושני שלבים), בחפיפות במדור (חפיפות על מספר מערכות..) ובטח גם בעוד מקומות.
לא טרחתי ללמוד מעל ל 4 מעולם לא השתמשתי בזה. הייתי מפעילת מערכות (ממ"גית) אז למדתי את זה בקורסים בבסמ"ח (קורס ושני שלבים), בחפיפות במדור (חפיפות על מספר מערכות..) ובטח גם בעוד מקומות.
ש שיר אהבה מתוק New member 12/9/06 #15 גם אני נתקלת בזה בשירות הצבאי... אם תלמדי מדעי המחשב, סביר להניח שתתקלי במודל שוב (ואפילו יותר מפעם אחת...)
גם אני נתקלת בזה בשירות הצבאי... אם תלמדי מדעי המחשב, סביר להניח שתתקלי במודל שוב (ואפילו יותר מפעם אחת...)