אם יש שביתה...

lia41

New member
אם יש שביתה...

נניח שיש שביתה, האם שווה בכל זאת להמשיך לגור במעונות או שאתם לא חושבים שיהיה מה לעשות שם? אני יודעת שאין הרבה מה לעשות אם אין לימודים אבל אם לא נשארים להתגורר במעונות הכסף שאנחנו משלמים עליהם סתם מתבזבז...מה עושים?

amitk80

New member
האמת שאני לא יודע מה להגיד לך

אני ממש מבין אותך. עוד יותר מקומם שלא יודעים מי מהמרצים ישבות וסתם צריך להעלות לאוניברסיטה ואולי לחזור הביתה...

stkachov

New member
תהיי במעונות

גם אם תהיה שביתה אני מעריך שזה עניין של יום יומיים. מה גם שרק הסגל הבכיר ישבות, כך שעדיין יהיו שיעו8רים שיתקיימו. בזמן הפנוי תוכלי ללמוד בעצמך את החומר, או להכיר חברים חדשים, או סתם להכיר טוב יותר את האוניברסיטה

Lunar4D

New member
כן זה מעצבן..

אבל לא חושב שיש מה לעשות. עדיף להישאר קרוב לעניינים. סמסטר שעבר האגודה בזבזה לנו כסף, הפעם זה המרצים הבכירים. צריך להתרגל לדעתי..

amitk80

New member
כולם גנבים

כל העולם הזה מושחתת וגנבים ומלא ברוע! ! איך אמרו: פוליטקאי לא יכול להיות גם חכם וגם הגון. אדם הגון יכול להיות חכם אבל לא פוליטקאי. פוליטיקאי יכול להיות חכם אבל לא הגון או להיות הגון אבל לא חכם

stkachov

New member
מה גנבו ממך בדיוק?

אתה יודע... שמתי לב לא פעם, שבכל הודעה שלך אתה שופך ים של מרמור ושנאה כלפי כל מה שזז, וברוב המקרים ללא שום ביסוס או הצדקה.

Lunar4D

New member
בעקיפין זה גנבה, במקרה שלנו.

אנחנו משלמים עבור קבלת שרותים מסויימים (לימודיים). החברה/מוסד שאמור לספק לנו את השרותים הללו לא מספק אותם במלואם. בעקיפין זה גנבה, לא? אבל מה אנחנו בוכים
ככה זה היה תמיד וככה זה ישאר... ארץ הקודש וכאלה :)

stkachov

New member
לא במישרין, ולא בעקיפין

ראשית כל אתה לא משלם למרצים, אלא לאוניברסיטה. שנית ככל, לכל אזרח במדינה יש זכויות, בין הזכויות הללו יש גם את הזכות להתאגד ובמידה ואתה חש שישנה פגיעה בתנאי ההעסקה שלך, מותר לך לשבות. כשאתה תסיים ללמוד ותתחיל לעבוד, ויפגעו בזכויות שלך ותרצה למחות על כך... נראה איך תגיב כשיאשימו אותך שאתה גנב ומושחת.

Lunar4D

New member
../images/Emo128.gifהשקפת העולם שלנו שונה וזה סבבה לגמרי

כמובן שאנחנו לא משלמים למרצים.. אנחנו משלמים לגוף מסויים שאמור לספק לנו שרותים שונים. בתור צרכנים אנחנו אמורים לקבל מוצר/שרות מוגדר ומסויים תמורת הכסף שלנו. בוא ניקח דוגמא אחרת. אתה משלם לחברת HOT עבור שרותי תקשורת מסויימים כפי שהולחט מראש. בוקר אחד עובדי החברה מחליטים שהם לא מרוויחים מספיק ופותחים בעיצומים. העיומים גורמים לכך שלא תוכל לצפות בכל הערוצים הבסיסיים (לדוגמא במקום ערוץ 2 יש מסך שחור). בסופו של דבר אתה לא מקבל את השרות ששילמת עבורו. ולא משנה מה הסיבה, וגם לא משנה אם הסיבה מוצדקת או לא. שילמת לארגון/מוסד? לא קיבלת שרות? מגיע לך פיצוי! אנחנו, בתור צרכנים, לא עומדים על שלנו ומרשים לארגונים גדולים לרמוס אותנו. אומנם צרת רבים חצי נחמה אבל עדיין גונבים לנו כסף (לא המרצים, האוניברסיטה). מה אכפת לי מהמרצים.. המלחמה שלהם צודקת. המוסד צריך לפצות אותנו. מסכים במשהו מהדברים שאמרתי ידידי?

stkachov

New member
מסכים רק בדבר אחד

שאני ידידך, ואתה ידידי. מעבר לכך, ממש לא. ההסתכלות שלך על האוניברסיטה כגוף שאמור לשרת אותך, ועל עצמך כעל צרכן היא שגויה מיסודה. מה שכן, יש בארץ הרבה בתי ספר פרטיים, ולך שמורה הזכות ללכת לבית ספר שכזה, ושם לדרוש את זכויותייך כצרכן. אבל אם בחרת ללמוד באוניברסיטה ממשלתית, אז תתאים את עצמך לתקנות והחוקים שחלים בה.

Lunar4D

New member
אני מותאם לחוקים שלה..

למה לדעתך הממשלה לא צריכה לשרת אותך בחלק מהתחומים? (בעיקר אם אתה משלם על השרות מראש) יש חובות וזכויות, וכאן מדובר בזכות בתור אזרח שנמצא בססטוס מסויים. (סטודנט ששילם) זה שבישראל כל מה שקשור לשרותים ממשלתיים לוקה במחלות לב קשות, זה משהו אחר
מאוד מוזר לי שאתה מרגיש שזה בסדר ששילמת לאונ' ואתה לא מקבל את מה ששילמת עליו. אבל אולי זו באמת צורת הסתכלות על החיים. זה כמו שבחיים לא נגיע לעמק השווה (מצאתי את המילה הזאת כרגע במילון חח סתם) בנושא של האם ההתנתקות הייתה דבר חיובי או שלילי. אין מה לעשות... יש כמות דעות כמספר האנשים שחיים בכוכב המגוחך שלנו
וטוב שכך... אחרת היה מה זה משעמם פה.... =\

לצערי אתה צריך לחזור מעצמך!! (ועוד בתור מנהל

פורום..) עמית נשמע לי אחלה של בן אדם והוא בא מתוך כוונה לעזור לאנשים ולי אישית הוא עזר! הוא בסכ"ה כתב את דעתו הלגטימית ומה לעשות? שהוא צודק בענין זה והפולטקאים מושחתים. יש מה לשפר בעולם שלנו וכן, הוא העולם מלא ב-ר-ו-ע זה לא מרמור לצערי, זו מציאות!!! וכל עוד בן אדם מנסה לשפר ולעשות מעשים טובים אז כל הכבוד לו!!! קאפיש? שבוע טוב

stkachov

New member
לא קאפיש

אין קשר בין היותו של עמית אחלה בן אדם והעובדה שהוא רוצה לעזור לאנשים, לעובדה שהוא משתלח באנשים שהוא כלל לא מכיר ומאשים אותם בעבירות כל כך חמורות כמו גניבה ושחיתות.

למה את חושב שהוא משתלח באנשים

הוא לא דיבר על מישהו ספציפי ואני לא חושבת שהוא התכוון למשהו רע! דעתו לגטימית ואני מסכימה איתו! אתה כמובן לא חיב להסכים וזכותך להגיד לא קאפיש.. פשוט נראה לי שלא הבנת את הכוונה שלו. יש באמת שחיתות ורוע בעולם שלנו (וזה בכל מקום כולל באוניברסיטה..) וזהו, זה לא חיב להיות מרמור זו פשוט החיים שצריך להתמודד איתם!..

hilapi

New member
גם למנהל הפורום

יש דעה ואפילו מותר לו להביע אותה...

stkachov

New member
הבנתי

עמית קרא למשל לרקטור האוניברסיטה בשם החיבה - "רקטום". וזו רק דוגמא אחת. אני אומר לך את האמת, אם אני הייתי הרקטור והייתי רואה את זה... הייתי מעמיד את עמית לועדת משמעת, והוא לא היה יוצא בזול ממנה. כך שלטובתו של עמית אני ממליץ לו פחות להתלהם, ולכתוב יותר לעניין. דעתו לגיטימית, ודעתך לגיטימית, וכן גם דעתי לגיטימית, ומותר לי לא להסכים איתך. בכל אופן, אין שום קשר בין שביתת המרצים(שנובעת משחיקה בשכרם) לבין היותם מושחתים, גנבים או מוגי לב.

amitk80

New member
לא אמרתי שהמרצים מושחתים

לא אמרתי את זה ואני לא אגיד את זה. אתה יודע ויטלי למה אני משתלח ברקטור של האוניברסיטה? לצערי הבחור (ויש לי המון כבוד למעמד שאליו הוא הגיע) למשל מצפצף על ציבור הנכים באוניברסיטה. אם היית רואה את השילוט למשל בתוך האוניברסיטה והיית רואה 20 מעלות היית בקלות יכול ללכת לאיבוד בגלל בעיה מרחבית שנובעת מבעית הראיה שלי. אתן לך עוד דוגמא. אם כל כך אכפת לו מהסטודנטים למה לקח לו להקים מעלית שתהיה עם קולן רק לאחר 5 שנים? אם ציבור הסטודנטים בעזרת האגודה (עם כל החסרונות שיש בה אבל פה מגיע לה קרדיט בנושא) לא היה קם וזועק גם היום ציבור העיוורים היה ממשיך לסבול. עוד דוגמא: מה הסיפור לסגור את כל נושא של השילוט לאוטובוסים שיותאם לציבור העיוורים ויהיה מוגדל? גם מזה האוניברסיטה מתנערת? שיעורי עזר שפעם ניתנו לעיוורים היום לא ניתנים כלל ומי שמממן את זה אך ורק אגודת הסטודנטים. קפה דשא: ראית את הבטונדות בעליה לגשר? בשביל מה הם צריכים להיות תקועים שם? כסא גלגלים רחב לא יכול לעבור שם. זאת אוניברסיטה שמתהדרת בנגישות לנכים אבל בפועל זה לא ככה ולכן כל הכעס והמרמור. ואני מקבל את העמדה שלך אבל אני עדין חושב שהעולם שלנו מלא ברוע ושחיתות ותודה לך אורקילה1 על האמון והתמיכה
בהצלחה.

stkachov

New member
אנימבין אותך

אבל אתה צריך להבין שאנשים שאין להם את הבעיה הזאת, לא יכולים להבין את הבעייתיות שאתה נתקל בה. אני שואל אותך ברצינות, האם פנית לרקטור וסיפרת לו על כל הבעיות שיש באוניברסיטה באשר לציבור הנכים, והוא התעלם מהפניה שלך ולא עשה כלום? אם זה אכן המצב, אני אתן לו את אותו הכינוי שאתה נתת לו.

Lunar4D

New member
אני מוכן לשים כסף על זה

שהוא אומנם לא יתעלם מהפנייה. הוא ימצא תשובה "הוגנת" ו"כנה". אבל בסופו של דבר לא יקרה כלום בשטח... כמה שמים? 500 ש"ח? 500 ש"ח וארוחה במקדונלדס? יאללה
:) (בעצם אחרי הג'וק שמצאו בסלט בסניף של האונ'.... עדיף כבר ארוחה באפי) :)

למעלה