אם יש שיר שאני ממש ממש לא מבין

liranf

New member
אם יש שיר שאני ממש ממש לא מבין

את המשמעות שלו זה OUT ON PATROL מה לעזאזל הם רוצים להגיד???? זה לא שהם גרים בארץ שהם היו בצבא או משהו שיש להם להתלונן על שנירות או על פטרולים.. בכלל הדיסק הראשון עוסק בנושאים רציניים של מלחמות ופוליטיקה חוץ מ BEAHEDED ועוד כמה

voodoo

New member
אז ככה לא להרבות במילים

השיר Out On Patrol לא ברור כל כך ויש לי שני מחשבות לגביו : 1 . יכול להיות שהוא מתאר מצב אמיתי שמישהו שדקסטר הכיר ונהרג במלחמה ( אולי וויאטנם ) אולי מישהו מהמשפחה מה שכן מובן שהחיל בשיר לא מבוגר ( אולי אפילו לא בן 18 ) וכאן אין סוף טוב כמו בסרטים אלא הבנאדם פשוט מת... 2 . יכול להיות שזה מהדמיון של דקסטר כי יש לי רשיון טיס אולי הוא רצה להיות טיס בצבא או סתם המחשבה עברה לו בראש והוא הקצין את הדברים... 2 הפירושים הנ"ל הם מהראש ולא בהכרח נכונים ..בעצם רוב הסיכויים שאין קשר בין ההסבר למציאות כלל פשוט 2 האלבומים הראשונים מאוד לא מובנים ויש הרבה דרכים לפרש אותם מישהו יכול לתת פירוש לשיר המדהים במלל שלו Demons ? Demons Clouds pass over the moon Like an eye that shows impending doom Tension in this misty air Souls pass into the room Drawn in by a lost memory You will join them in the moonlight You are my offering Your soul transcends The centuries of pain Your misery in life Is your ecstasy in death Time passes like the wind As we race to beat days dusky grin Mornings just a moment away Your body glistens in candlelight As we all look on in fiendish delight The ritual is just beginning Come fulfill the prophecy With our demons of debauchery As virgins and spectres sing This madness will never cease In the dead of night You will follow In the footsteps of many others Who have come before I will show you the altar Your Aztec eyes, Egyptian hair Your beauty bestoved upon my lair I´ve loved you before, in other lives But you´ve never meant as much to me Never meant as much to me as now In this night of sacrifice where blood is spilt That will never spill again But in your linen robes We want you now We want you now You could never ask for more than that You are my offering Your soul transcends The centuries of pain Your misery in life Is your ecstasy in Come fulfill the prophecy With our demons of debauchery This madness will never cease

liranf

New member
דוורא נראה לי שלי יש הסבר

demons ו beaheded שניהם מדברים על נושאים כאלה עם שדים והקרבות שטויות כאלה אתם יודעים שהשם OFFSPRING זה מתוך סרט אימה , אז מה שנראה לי זה שהם פשוט רשמו את השירים על הסרט ...

Manic Subsidal

New member
לאאא

איך הגעת? אני חושב שקראתי איפשהו שזה בגלל שהם כאילו הצאצאים של הפאנק רוק

liranf

New member
מה פתאום אחי!!

גם קראתי פעם היאהו (והוספתי תמונה של עטיפת הסרט , שים לב שזה אותו סמל כמו של איגנישן) וגם פעם היה רשום במעריב לנוער.

Sham 69

New member
איגנישן?

איך הגעת בכלל? לא דומה לעטיפה של איגנישן ..

Sham 69

New member
אה אופס טעות שלי

לא שמתי לב שכתבת ה"סמל" חשבתי על העטיפה והסמל באמת דומה

Manic Subsidal

New member
עזוב אותך מעריב לנוער.....

קראתי באיזה רעיון שהם נתנו למגזין רולינג סטון שזה בגלל שהם מחשיבים עת עצמם לצאצאים של הפאנק

למעלה