אם יש תחושה כבדה זה אומר משהו?

free soul

New member
אם יש תחושה כבדה זה אומר משהו?

אם יש תחושה מאוד כבדה שאתה מרגיש שקרה משהו נורא לבן אדם קרוב אליך... זה נכון? ואם אותו בן אדם אני לא בקשר?

giingiit

New member
לפעמים אדם יכול לקבל תחושות מלמעלה

לא ברורות, דרך הצד הרוחני שבו, אולם לא בהכרח זה תמיד נכון. לפעמים אנחנו יכולים לחוש כשיש גזרה, אבל במעשינו יכולים להעביר את רוע הגזירה ולכן לא תמיד תחושות מתאמתות. וחשוב לציין שלא כל תחושה מקורה בנשמה למעלה. לפעמים יש לנו חששות תת קרקעיים שגורמים לנו לתחושה כבדה. בכל מקרה, אם יש תחושה כזו, אולי כדאי שתתקשר לאותו אדם? אולי תתן צדקה בשמו, או תתפלל עליו? גם אם אתה לא בקשר עם אדם מסויים, ייתכן שהנשמות כן בקשר. קשה לדעת בבטחה. אם אפשר לעשות שלום, רצוי וכדאי. זו דעתי האישית בלבד.

free soul

New member
אז התקשרתי

התקשרתי לעבודה שלו.. (והוא אמר שהוא עובד שם) וששאלתי עם הוא נימצא שם.....אז הם אמרו שהם לא מכירים אחד כזה.. מה זה אומר? שהוא עבד עליי? שקרה לו משהו והם לא רוצים להגיד לי? אני מאוד רוצה לדעת.. אני גם פתחתי רגשות כלפיו ולא יכולה להשיג אותו... אין לי טלפון שלו.. וכל הזמן חושבת אם קרה לו משהו.... זה פעם ראשונה שזה קרה לי...

לענ"ד......

יש אנשים בעלי יכולת "הרגשות", והרבה פעמים הם מקבלים "הרגשה" לפני שדבר מסויים קורא. הם מעטים. לרוב, התחושות באות לא ממקום נכון ואמיתי. אלא ממין רצון שזה מה שיקרה, או מדאגת יתר. גם אם נצא מנקודת הנחה שהתחושה באה ממקום נכון, הבה ונשאל, מדוע התחושה באה אלייך ולא לנשוא העניין? מה זה רוצה לומר לך? שתלכי להגיד לו? אם הוא היה צריך לדעת - עתידות, או מה עומד "ליפול עליו", הרי שהתחושה הייתה באה אליו ולא אלייך. אשר על כן, דעתי הצנועה היא, שאם את חוששת שיש ממש בתחושותייך, אל תאמרי לו, אלא - התפללי עליו, תני צדקה לזכותו, קיימי מצוות לזכותו. ואף תבקשי ברכת רב עבורו. כל זה מבלי לומר לו דבר. כך אני הייתי נוהג. רק בשורות טובות.

למעלה