אם כבר אגדות...

Pixy led

New member
אם כבר אגדות...

הנה משהו אמיתי, ידוע, מוכח. לא אגדה אבל יהפוך לאחת עוד כמה שנים: בשכונה שלנו גרה איפשהו איזו אישה זקנה, בדירה שלה - כל הילדים בעיר קוראים לה "פייגלה". עכשיו, האישה הזו מטורפת... לא סתם - משהו פחד, היא יוצאת לגן-השעשועים שקרוב לבית שלה ומתחילה לרדוף אחרי ילדים במורד הרחוב בצרחות על שמירה על השקט. היא נכנסה פעם לגן-הילדים ליד והתחילה לצוד שם ילדים קטנים... חח. ויש לה קצב הליכה לא נורמלי! סתם חולקת את זה אתכם. המצאנו עליה מלא סיפורים, זה משעשע... אני לא מאמינה שאני עומדת ללחוץ על "שלח", זה באמת חרא של סיפור. לא נורא.

גם לנו יש משהו דומה

רק עם איזה זקן משוגע (שיכור) וגם הוא רודף אחרי ילדים וגם שכנה שלי לא אוהבת ילדים כל פעם שמסחקים כדורגל מתחת לבניין היא שופחת מים על אלה שמשחקים ודרך אגב יש לי אליה שינאת מוות לא קשור לסיפור ולא קשור לפורום מי שרוצה לדעת למה שיכתוב לי מסר ואני יענה לו ואני שונא אותה עד כדי כך שכאשר בעלה ניפטר אני שמחתי אם תשמעו למה אתם תבינו שזה לא שנאת חינם

למה לזקנות תמיד מפריע

שמשחקים כדורגל או משהו? פעם אחת שיחקתי בכדור עם בן דוד שלי ושכנה שלו יצאה ורדפה אחרינו עם מטאטא
ואהממ..יש עוד מלא סיפורים עכשיו נזכרתי שבסרט" שכחו אותי בבית" הראשון הילדים המציאו את האגדה על האיש הזה שאסף שת השלג..ובסוף הילד גילה שהוא בכלל נחמד..

Idan91

New member
זה מזכיר לי...

כשהייתי בת 3 או 4 גרתי בקומה שנייה, ותמיד הייתי טורקת את הדלת, לא בכוונה.. ורצה במדרגות למטה... ואז... ת-מ-י-ד השכנה המרשעת מלמטה הייתה מחכה לי מחוץ לדירה שלה וצועקת עליי.. ופעם אחת.. כשהיא חיכתה לי שם היא אמרה לי להכנס לבית שלה... נכנסתי... ופתאום אני רואה מלא כלים (צלחות, כוסות..) מונחים על הרצפה... היא אמרה לי: "תראי מה עשית! מרוב שטרקת חזק את הדלת נפלו לי דברים על הרצפה!" איזו כלבה... ואני עוד האמנתי לה...

Bodom-child

New member
בכל שכונה יש אתה הזקנה הזו

אצלנו בשכונה היתה אחת כזאת תמהונית ומוזרה שנעצה תמיד בילדים מבטים מקפיאי דם... קראנו לה ג´וחא

פיקסי שלייייייי

קודם כל זה בכלל לא חרא של סיפור גם אצלנו היה סיפור דיי דומה... וברוכה הבאה לפורום!!! מתה עלייך

פיסטוק16

New member
אז למה הזקנים כועסים?

השערה שלי..ולפי זה שפעם זקן אחד צעק עלי אולי יש להם זכרונות לא נעימים מהשואה הרי אתם יודעים כמה קשה (בלשון המעטה) זה היה וכנראה שהרעש של הכדור מזכיר להם את המכות שהם קיבלו אז...

גם לנו היה

איזה שיכור אחד שתמיד הסתובב ליד הבית ספר שלנו ופחדנו ממנו נורא כי היו שמועות שהוא מרביץ לילדים.. די משעשע כשחושבים על זה עכשיו.

למעלה