אם כבר, אז כבר. מילי גאון.

Apikachu L

New member
אם כבר, אז כבר. מילי גאון.

זה הרעיון של מילי. בכל מיקרה, מי עם מי יתחן בפורום, מי יביא למי ילדים, נינים ובני דודות עם שפם (בשם אפריים). מותר, וגם רצוי להוסיף את כוכבי הסדרה. אני רוצה לראות איזה סלט יצא. אה, אני, אה... אני אהיה הבת דודה של הטאגליינס. אין לאף אחד פה ביצים, גאפילטאפיש או זרוע, או אפילו כרפס, כדי להשתתף בשרשור הזה.(פירסומות...) ו... זה הרעיון של מילי.

strawberrys

New member
סטטה תתחתן עם איזה שרשור..

וביחד הם יולידו מאות אלפי שרשורים קטנים וחמודים
בקשר לשאר האנשים...אני לא אתחיל אפילו בגלל פחד מהתגובות

Apikachu L

New member
לא לא לא!

מילי - מקלדת. או יותר טוב: מילי-דווימון. מילי ומיתר לא מתאימים.

Oukami Kun

New member
לוריייייייייייי!!!!!!! *זינוק*

כמה זמן לא ראינו אותך!!! איפה היית?!

Wolf GiRL™

New member
בסביבה....

האמת בחודשים האחרונים ישבתי נורא מעט על המחשב, אז לא היה לי הרבה זמן להגיב על הודעות. ובנושא השרשור. אני בעד מלחמת ירושה בין הפיצולים של סטטה, שתמשך משהו כמו 5000 שנה, ובנתיים כולנו נסבול תחת משטרים עלובים ומעורערים וכל יום נסגוד לזיכרונה של סטטה שלה.

Oukami Kun

New member
^^

בסופו של דבר, רק שני פיצולים ישרדו- אליסיה וניירל. אליסיה היא הדוגמנית המהממת שנמצאת בתוך סטטה, שמאיימת כל הזמן לפרוץ החוצה. ניירל הוא איש הצבא הקשזוח שמתחבא בתוך המוח העצום ורב המחשבות (פחחח) שלה. מי מהם ינצח? כל זאת ועוד, בפרק הבא של..... הפיצולים של סטטה! (על משקל הכוכבים של שלומי. נו, זה מצחיק ;[)

Wolf GiRL™

New member
XD

רק תזכור שאין לנו מספיק כסף לסמס, אנחנו עניים ומעוערים בנפשנו בכלל המלחמה הזאת, פלוס אנחנו כבר נורא זקנים, 5000 שנה לא הולכים ברגל.

Apikachu L

New member
... ובשנה ה5001 לשלטונם של פיצולי

הסטטה, בא משיח חדש לעולם... והוא היה... אה.. דיג'יכלי ענק ואיימתני שבאורו המסנוור... גרם לכולם להרכיב משקפי שמש.

Oukami Kun

New member
לא תיכננתי ../images/Emo3.gif

מחר בלילה, הפרק הבא של הכוכבים של ליסטה. אני אשקיע!

Digi Lista

New member
כולכם ../images/Emo191.gifים בוגדניים../images/Emo70.gif

מיתר מפחדת מתגובות על שידוכים אפשריים(כשברור ללא ספק שהגיע הזמן שאת ומיליהו תפסיקו להכחיש את הניצוצות,גם בבלוג שלו קראתי את פרטי הפגישה והמסקנה התחזקה...)אז כמובן שהקורבן התמים היחיד שמוצאים לנכון לדבר עליו זו אני....
למה?כי ידוע שאני נשמה טובה(וצנועה עד שרשור)שלא תעלב אם הבנזוג היחיד שיצא לה הוא שרשור??אני יודעת שהקוראת בקפה אמרה לסבתא שאני אמורה תוך שנה להתחתן למרות שאני ביישנית יחסית,הזמן אומנם מתקתק(עבר חודש וחצי מאז האמירה)והפרטנר לחתונה לא נמצא בסביבה אבל אפילו אני לא מרגישה שאני נואשת עד כדי כך בשביל למצוא את עצמי נשואה לשרשור(זאת כמובן מבלי לזלזל בכבודם הערכי של השרשורים עבורי)
אני ממשיכה לקרוא את מה שהפסדתי ביומיים האחרונים מרוב חגיגות משפחתיות של פסח(עברו דווקא סבבה,בניגוד לתחושה שמשהו ישתבש כמו בכול אירוע משפחתי דביק ועמוס)ומגלה לתדהמתי שאני והפיצולים היקרים שלי ששנים אני מטפחת,משקה ודואגת לפיתוחם וגידולם מככבים בהרחבה בשרשור נוסף ואני תוהה לעצמי אם החינוך שקיבלתם ממני במשך שנים מתחיל לתת אותות ולקלקל אתכם עד שאפשר להגדיר תופעה זו כ"הגולם קם על יוצרו"(ובג'מוסית בסיסית:'הג'מוס קם על חמורו המג'ומס')ואני מרגישה את הפגיעות פועמת בעורקיי
. על כן
ים יקרים ובוגדניים שכמותכם אני מרשה לכם להמשיך ומזהירה(
)שהנקמה תגיע ובגדול בדיוק בזמן שלא תהיו מוכנים ולא תוכלו להסתתר ולהתגונן
. כול שנותר לי הוא לנחם את עצמי
מקסימה שכמותי ולאחל לכם ולפורום המשך חג שמח תוך התחייבות להגיב גם לשאר השרשורים שכרגע אין לי זמן מחשב(אחי מנדנד...)עבורם

למעלה